Jakob Semler signaliserer et frispark til FC Liefering på egen banehalvdel.
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Luka Reischl (FC Liefering) vrir seg av smerte i gresset.
    Luka Reischl kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stadion Hohe Warte.
    4'
    First Vienna FC får tildelt et hjørnespark
    Nicholas Wunsch
    Jakob Semler tildeler First Vienna FC en corner. Nicholas Wunsch sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Nicholas Wunsch (First Vienna FC) slår en corner fra høyre side på Stadion Hohe Warte.
    7'
    FC Liefering tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Frispark for FC Liefering på egen banehalvdel.
    8'
    Luka Reischl vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    11'
    Marco Alessandro Sulzner ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    11'
    Skudd utenfor mål, FC Liefering
    Moussa Kounfolo Yeo
    FC Liefering avanserer forover i Wien. Moussa Kounfolo Yeo avslutter, men treffer ikke mål.
    13'
    Luka Reischl er tilbake i kampen igjen.
    13'
    First Vienna FC slipper å klare seg uten Marco Alessandro Sulzner som kommer tilbake på banen igjen.
    14'
    Skudd utenfor mål, First Vienna FC
    Kai Stratznig
    Kai Stratznig (First Vienna FC) kommer til en målsjanse på Stadion Hohe Warte, men klarer ikke å score.
    14'
    FC Liefering får tildelt et hjørnespark
    15'
    I Wien slår Nicholas Wunsch en corner fra høyre.
    16'
    Elias Havel
    FC Liefering angriper i Wien. Elias Havel fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    First Vienna FC får tildelt et frispark
    I Wien har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    20'
    Nicholas Wunsch (First Vienna FC) slår en corner fra venstre side på Stadion Hohe Warte.
    21'
    Skudd på mål, FC Liefering
    Luka Reischl
    Sjanse til FC Liefering! Luka Reischl er nær ved å score, men keeper redder.
    22'
    FC Liefering, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Moussa Kounfolo Yeo (FC Liefering) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Hohe Warte.
    23'
    Jakob Semler tildeler First Vienna FC en corner. Nicholas Wunsch sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    24'
    FC Liefering fosser forover og Moussa Kounfolo Yeo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    24'
    24'
    Cedomir Bumbic
    I Wien slår Cedomir Bumbic en corner fra venstre.
    25'
    Oumar Diakite
    FC Liefering angriper. Oumar Diakite får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    27'
    27'
    Moussa Kounfolo Yeo (FC Liefering) slår en corner fra venstre side på Stadion Hohe Warte.
    30'
    30'
    Jakob Semler tildeler FC Liefering en corner. Moussa Kounfolo Yeo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    Elias Havel
    Elias Havel (FC Liefering) avanserer forover på Stadion Hohe Warte. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    31'
    31'
    FC Liefering blir avblåst for offside
    Elias Havel
    FC Liefering angriper i Wien, men blir avblåst for offside.
    32'
    Frispark i en god posisjon for First Vienna FC!
    37'
    Gult kort til FC Liefering
    Mark Gevorgyan
    Mark Gevorgyan (FC Liefering) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    37'
    38'
    Kan FC Liefering utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    39'
    41'
    En av FC Lieferings spillere går i offside.
    41'
    Marco Alessandro Sulzner ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    42'
    Marco Alessandro Sulzner er på beina igjen og fortsetter kampen.
    43'
    45'
    45'+1
    En av FC Lieferings spillere blir avblåst for offside på Stadion Hohe Warte.
    45'+2
    Jakob Semler signaliserer et frispark til First Vienna FC på egen banehalvdel.
    45'+3
    Spillerbytte - First Vienna FC
    Inn: Daniel Luxbacher
    Ut: Marco Alessandro Sulzner
    First Vienna FC bytter ut Marco Alessandro Sulzner med Daniel Luxbacher. Dette er det første byttet som Alexander Zellhofer gjør i dagens kamp.
    46'
    46'
    49'
    51'
    53'
    Jakob Semler signaliserer et frispark til FC Liefering like utenfor First Vienna FC-området.
    54'
    Skudd på mål, First Vienna FC
    56'
    First Vienna FC, prøver et skudd, men det reddes
    56'
    Raphael Hofer
    FC Liefering fosser forover og Raphael Hofer fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    56'
    56'
    57'
    Jakob Semler tildeler First Vienna FC en corner. Cedomir Bumbic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    60'
    Lukas Grozurek
    Målsjanse på Stadion Hohe Warte! Lukas Grozurek fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    60'
    60'
    Cedomir Bumbic (First Vienna FC) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Hohe Warte.
    60'
    Frispark First Vienna FC.
    63'
    65'
    Gult kort til First Vienna FC
    Kerim Abazovic
    Kerim Abazovic (First Vienna FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    65'
    Inn: Dalibor Velimirovic
    Ut: Nicholas Wunsch
    First Vienna FC gjør sitt andre bytte. Nicholas Wunsch erstattes av Dalibor Velimirovic.
    66'
    Målsjanse! Moussa Kounfolo Yeo (FC Liefering) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    68'
    Daniel Luxbacher
    Jakob Semler tildeler First Vienna FC en corner. Daniel Luxbacher sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    70'
    70'
    I Wien slår Moussa Kounfolo Yeo en corner fra venstre.
    71'
    Jakob Semler signaliserer et frispark til FC Liefering.
    72'
    Andre gule kort til First Vienna FC
    Kerim Abazovic (First Vienna FC) må forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort i kampen.
    72'
    Mål for FC Liefering!
    First Vienna FC 0 - 1 FC Liefering
    Mål: Raphael Hofer
    I Wien tar FC Liefering ledelsen 0-1 etter et mål av Raphael Hofer.
    73'
    Spillerbytte - FC Liefering
    Inn: Zeteny Jano
    Ut: Luka Reischl
    Fabio Ingolitsch gjør dagens første bytte i Wien, når han tar ut Luka Reischl og setter inn Zeteny Jano.
    75'
    Sjanse til FC Liefering! Oumar Diakite er nær ved å score, men keeper redder.
    75'
    75'
    Frispark for First Vienna FC på egen banehalvdel.
    76'
    78'
    First Vienna FC blir avblåst for offside
    First Vienna FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    80'
    Inn: Luca Edelhofer
    Ut: Marcel Tanzmayr
    Alexander Zellhofer (First Vienna FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Luca Edelhofer erstatter Marcel Tanzmayr.
    80'
    Frispark til FC Liefering på halvdelen til First Vienna FC.
    81'
    Lukas Ibertsberger
    En av FC Lieferings spillere blir avblåst for offside.
    82'
    82'
    Sjanse i Wien! Oumar Diakite (FC Liefering) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    83'
    83'
    83'
    FC Liefering angriper, men blir avblåst for offside.
    84'
    86'
    Inn: Mario Pejazic
    Ut: Mark Gevorgyan
    Bytte for FC Liefering. Mario Pejazic kommer inn for Mark Gevorgyan på Stadion Hohe Warte.
    87'
    Inn: Mohammad Sadeqi
    Ut: Moussa Kounfolo Yeo
    Bytte for FC Liefering. Mohammad Sadeqi kommer inn for Moussa Kounfolo Yeo på Stadion Hohe Warte.
    88'
    I Wien slår Daniel Luxbacher en corner fra venstre.
    88'
    90'
    Dalibor Velimirovic
    Dalibor Velimirovic (First Vienna FC) kommer seg fri på Stadion Hohe Warte, men avslutningen går utenfor.
    90'
    Inn: Federico Crescenti
    Ut: Elias Havel
    Elias Havel (FC Liefering) erstattes av Federico Crescenti.
    90'+2
    Raphael Hofer (FC Liefering) pådrar seg et gult kort.
    90'+3
    90'+3
    First Vienna FC 0 - 2 FC Liefering
    Mål: Federico Crescenti
    Målgivende: Oumar Diakite
    Mål! FC Liefering øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Federico Crescenti på Stadion Hohe Warte. Oumar Diakite sto for den målgivende pasningen.