Målsjanse til SKN St. Polten! Malcolm Stolt treffer mål, men keeper redder.
    Frispark for First Vienna FC på egen banehalvdel.
    5'
    Skudd på mål, First Vienna FC
    Anes Omerovic
    Anes Omerovic (First Vienna FC) avanserer forover på Stadion Hohe Warte. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    6'
    First Vienna FC, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    First Vienna FC får tildelt et hjørnespark
    Cedomir Bumbic
    Jakob Semler tildeler First Vienna FC en corner. Cedomir Bumbic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    6'
    Marc Stendera
    SKN St. Polten angriper. Marc Stendera får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    7'
    7'
    Bernhard Luxbacher
    Bernhard Luxbacher (First Vienna FC) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Hohe Warte.
    9'
    SKN St. Polten får tildelt et frispark
    Jakob Semler signaliserer et frispark til SKN St. Polten på egen banehalvdel.
    10'
    Gult kort til First Vienna FC
    Dommer Jakob Semler gir Bernhard Luxbacher (First Vienna FC) et gult kort.
    10'
    Gult kort til SKN St. Polten
    Leomend Krasniqi
    Leomend Krasniqi (SKN St. Polten) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    10'
    Frispark til First Vienna FC på halvdelen til SKN St. Polten.
    12'
    Bernhard Luxbacher (First Vienna FC) slår en corner fra høyre side på Stadion Hohe Warte.
    13'
    I Wien har et frispark blitt tildelt bortelag.
    13'
    Gontie Junior Diomande
    Gontie Junior Diomande (First Vienna FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadion Hohe Warte.
    14'
    Skudd utenfor mål, SKN St. Polten
    SKN St Pölten kommer till avslut på Stadion Hohe Warte men Malcolm Stolt nickar utanför.
    14'
    Frispark SKN St. Polten.
    16'
    SKN St. Polten får tildelt et hjørnespark
    Christoph Messerer
    I Wien slår Christoph Messerer en corner fra venstre.
    17'
    Claudy Mbuyi
    I Wien header Claudy Mbuyi (SKN St. Polten) mot mål, men ballen går utenfor.
    17'
    Kelvin Boateng
    Sjanse i Wien! Kelvin Boateng (First Vienna FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    18'
    18'
    Skudd utenfor mål, First Vienna FC
    Luca Edelhofer
    Målsjanse! Luca Edelhofer (First Vienna FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    18'
    I Wien slår Marc Stendera en corner fra høyre.
    19'
    SKN St. Polten tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Kelvin Boateng (First Vienna FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    Jakob Semler signaliserer et frispark til First Vienna FC på egen banehalvdel.
    22'
    Cedomir Bumbic ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    24'
    Det blir farlig! Frispark for SKN St. Polten er nær straffområde.
    27'
    Cedomir Bumbic kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stadion Hohe Warte.
    28'
    Wilguens Paugain
    Sjanse! SKN St. Polten avanserer forover, men Wilguens Paugain avslutter utenfor.
    28'
    29'
    29'
    Jakob Semler signaliserer et frispark til First Vienna FC.
    32'
    Malcolm Stolt (SKN St. Polten) header mot mål, men ballen går utenfor.
    34'
    Frispark First Vienna FC.
    34'
    First Vienna FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    38'
    39'
    Jakob Semler signaliserer et frispark til First Vienna FC like utenfor SKN St. Polten-området.
    44'
    Dommer Jakob Semler viser Christoph Messerer (SKN St. Polten) det gule kortet.
    44'
    Jakob Semler tildeler SKN St. Polten en corner. Marc Stendera sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+3
    47'
    SKN St. Polten avanserer forover i Wien. Claudy Mbuyi avslutter, men treffer ikke mål.
    48'
    48'
    49'
    Malcolm Stolt (SKN St. Polten) pådrar seg et gult kort.
    50'
    I Wien slår Bernhard Luxbacher en corner fra venstre.
    51'
    52'
    Mål for First Vienna FC!
    First Vienna FC 1 - 1 SKN St. Polten
    Mål: Noah Steiner
    Målgivende: Kai Stratznig
    Mål! hjemmelag utligner ved Noah Steiner. Stillingen er nå 1-1. Kai Stratznig sto for den målgivende pasningen.
    53'
    SKN St. Polten angriper i Wien. Claudy Mbuyi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    54'
    54'
    Jakob Semler tildeler SKN St. Polten en corner. Marc Stendera sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    55'
    Sebastian Bauer
    Sebastian Bauer (SKN St. Polten) får et gult kort av dommer Jakob Semler.
    56'
    Kan First Vienna FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    56'
    57'
    David Ungar
    First Vienna FC angriper, men avslutningen til David Ungar går utenfor.
    57'
    Spillerbytte - SKN St. Polten
    Inn: Marcel Ritzmaier
    Ut: Leomend Krasniqi
    SKN St. Polten bytter ut Leomend Krasniqi med Marcel Ritzmaier. Dette er det første byttet som Aleksandar Gitsov gjør i dagens kamp.
    57'
    60'
    Frispark i en god posisjon for SKN St. Polten!
    60'
    Noah Steiner
    Noah Steiner (First Vienna FC) får et gult kort av dommer Jakob Semler.
    60'
    Spillerbytte - First Vienna FC
    Inn: Christoph Monschein
    Ut: Luca Edelhofer
    First Vienna FC gjør sitt første bytte. Luca Edelhofer erstattes av Christoph Monschein.
    62'
    63'
    Frisparket tildelt First Vienna FC er farlig nær SKN St. Poltens målområde.
    63'
    66'
    First Vienna FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra SKN St. Polten.
    67'
    Sjanse til SKN St. Polten! Marc Stendera er nær ved å score, men keeper redder.
    68'
    68'
    Marcel Ritzmaier
    Marcel Ritzmaier (SKN St. Polten) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Hohe Warte.
    68'
    Wilguens Paugain (SKN St. Polten) kommer til en målsjanse på Stadion Hohe Warte, men klarer ikke å score.
    69'
    Inn: Ramiz Harakate
    Ut: Malcolm Stolt
    Malcolm Stolt (SKN St. Polten) erstattes av Ramiz Harakate.
    70'
    Inn: Winfried Amoah
    Ut: Marc Stendera
    SKN St. Polten bytter ut Marc Stendera med Winfried Amoah.
    70'
    71'
    73'
    Inn: Philipp Ochs
    Ut: Gontie Junior Diomande
    Mehmet Sutcu gjør dagens andre bytte i Wien, når han tar ut Gontie Junior Diomande og setter inn Philipp Ochs.
    73'
    SKN St. Polten fosser forover og Claudy Mbuyi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    74'
    74'
    Målsjanse på Stadion Hohe Warte! Kelvin Boateng fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    75'
    75'
    79'
    Frispark i en god posisjon for First Vienna FC!
    79'
    81'
    I Wien har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    82'
    Andree Neumayer (SKN St. Polten) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadion Hohe Warte.
    82'
    83'
    SKN St. Polten slipper å klare seg uten Andree Neumayer som kommer tilbake på banen igjen.
    83'
    Frispark for SKN St. Polten på egen banehalvdel.
    85'
    I Wien slår Marcel Ritzmaier en corner fra høyre.
    87'
    Dommer Jakob Semler venter med å sette i gang spillet fordi Andree Neumayer ligger nede.
    87'
    Inn: David Peham
    Ut: Kelvin Boateng
    Bytte for First Vienna FC. David Peham kommer inn for Kelvin Boateng på Stadion Hohe Warte.
    88'
    Andree Neumayer ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Wien.
    88'
    89'
    SKN St. Polten blir avblåst for offside
    SKN St. Polten fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    89'
    90'
    First Vienna FC 2 - 1 SKN St. Polten
    Mål: Philipp Ochs
    Målgivende: Jurgen Bauer
    First Vienna FC leder 2-1 etter en scoring av Philipp Ochs. Flott spill fra Jurgen Bauer før målet.