Bodø/Glimts lag: Sergey Pogorili – Daniel Edvardsen, Sascha Mockenhaupt, Martin Bjørnbak, Thomas Jacobsen – Alexander Jakobsen, Patrick Berg, Morten Ågnes Konradsen – Ole Jørgen Halvorsen, Fitim Azemi, Trond Olsen. Reserver: Simon Thomas, Vadim Manzon, Jens Petter Hauge, Ulrik Saltnes, Ruslan Babenko og Vebjørn Vinje.
    0'
    FK Haugesunds lag: Per Kristian Bråtveit - Vegard Skjerve, William Troost-Ekong, Nemanja Tubic, David Myrestam - Kristoffer Haraldseid, Filip Kiss, Eirik Mæland, Alexander Stølås - Haris Hajradinovic, Torbjørn Agdestein. Reserver: Helge Sandvik, Ibrahim Shuaibu, Erling Myklebust, Sondre Tronstad, Anthony Izuchukwu, Liban Abdi, Roy André Miljeteig.
    0'
    Frispark til Glimt på høyrekanten. Ballen løftes inn av Olsen, men upresist og FKH klarerer.
    3'
    Hjørnespark
    Et par farlige cornere til hjemmelaget.
    6'
    Skudd på mål
    Agdestein er høyest på en corner og header like over. Ballen har vært borti en Glimt-spiller, og det blir ny corner.
    6'
    Hjørnespark
    Det tredje FK-hjørnesparket på kort tid blir det ikke noe farlig ut av.
    7'
    Frispark til vertene på venstrekanten. Hajradinovic legger inn, men Glimt klarerer.
    7'
    Gult kort til Haugesund
    Nemanja Tubic
    Feller Azemi og får kampens første gule kort. Serberens tredje for sesongen, og han må stå over neste kamp.
    9'
    Oida! Stor sjanse for Glimt. Godt innlegg av Ole Jørgen Halvorsen som løfter inn fra høyre, men så treffer Azemi ballen dårlig fra tre-fire meter og Bråtveit redder. Ender med corner til Glimt.
    13'
    Hjørnespark
    Corneren blir det ikke noe farlig ut av.
    14'
    Haugesund skaffer seg en corner nå. Ender med en ny corner, selv om Kiss er sist på ballen.
    16'
    Hjørnespark
    Det blir ikke noe farlig ut av den feilaktig idømte corneren, og det er kanskje like greit.
    17'
    Halvorsen prøver en pasning i retning av Azemi, men den når ikke frem.
    19'
    Patrick Beg skyter fra 25 metr - høyt over.
    24'
    Agdestein spiller til Haraldseid som skaffer hjemmelaget en corner.
    24'
    Hjørnespark
    Småfarlig på corneren, men keeper Pogorili plukker til slutt ned ballen.
    25'
    Olsen slår inn i feltet, og Azemi kaster seg frem - får en tå på ballen, men den går utenfor.
    26'
    Alexander Jakobsen kommer til en brukbar avslutning, men skuddet går utenfor.
    27'
    Hajradinovic med fin pasning til Agdestein, men Mockenhaupt rydder opp.
    30'
    Troost-Ekong får seg en smell i ansiktet i en duell med Azemi. Han blør fra munnen, og skal trolig være glad for at han allerede spiller med tannbeskytter.
    31'
    Haraldseid spiller frem Skjerve, men innlegget når ikke frem.
    33'
    Spillerbytte - Haugesund
    Inn: Liban Abdi
    Ut: David Myrestam
    33'
    Innbytter Abdi er leken og fin innledningsvis. Dribler bort to mann og slår en tunnel.
    34'
    Frispark til FKH på venstrekanten.
    35'
    Glimt trenger sårt poeng her, men har ikke klart å løfte seg etter baklengsmålet.
    40'
    Abdi skyter fra distanse og keeper redder, men dommeren har allerde blåst for hands mot FKH-spilleren.
    43'
    Mål for Bodø/Glimt!
    Haugesund 1 - 1 Bodø/Glimt
    Mål: Ole Jørgen Halvorsen
    Godt skudd fra Jakobsen som Bråtveit må gi retur på. Den havner hos Halvorsen som smeller ballen inn fra meget skrå vinkel. Den kan bli viktig for Glimt!
    44'
    45'
    46'
    Rolig åpning på den andre omgangen.
    49'
    Trond Olsen får muligheten til å legge inn to ganger. Det første blokkeres av Troost-Ekong, og det andre blir klarert selv om keeper Bråtveit er litt ute på glattisen.
    51'
    Olsen får ballen fra Jakobsen, drar bort en mann og skyter - en forsvarer blokkerer.
    52'
    Abdi legger fint inn fra venstre, men ingen medspillere er på rett plass.
    52'
    Mål for Haugesund!
    Haugesund 2 - 1 Bodø/Glimt
    Mål: Filip Kiss
    Målgivende: Liban Abdi
    Den er pen av slovaken. Får ballen fra Abdi og skyter behersket i det lengste hjørnet. Perfekt skru og perfekt dupp - Pogorili rekker ikke den.
    56'
    Berg skyter fra 20 meter, men Kiss kaster seg og blokkerer.
    58'
    Mæland med et skuddforsøk - høyt over.
    61'
    Offside
    Trond Olsen spilles igjennom, men vinkes av for offside.
    63'
    Abdi på raid igjen, og han er veldig flink til å holde på ballen. Triller til Hajradinovic som aldri får avsluttet.
    64'
    Kiss med en lekker pasning til Skjerve inne i feltet. Men keeper Pogorili er kjapt ute og blokkerer.
    65'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Jens Petter Hauge
    Ut: Alexander Juel
    67'
    Inn: Erling Myklebust
    Ut: Torbjørn Agdestein
    69'
    Hajradinovic skyter fra 18-20 meter, men Pogorili redder greit.
    72'
    Kiss med en avslutning som seiler like over.
    73'
    Inn: Vadim Manzon
    Ut: Ole Jørgen Halvorsen
    73'
    Kiss spiller til Haraldseid som finner Abdi. Corner til hjemmelaget.
    74'
    Hjørnespark
    75'
    Glimt får hjørnespark nå. Ballen løftes inn, men blir klarert.
    75'
    Overgang for FK Haugesund. Abdi med fint forarbeid, og Hajradinovic kan skyte. Svak avslutning - rett i klypene til keeper.
    77'
    Stølås slår inn fra venstre og innbytter Myklebust bør få den på målet.
    77'
    God sjanse for vertene, men Haraldseid får ikke skikkelig klem på skuddet fra god posisjon. Keeper får skuddet rett på seg og redder.