0-1

Ble dekket av VG Sporten

Velkommen til kamp på Fosshaugane!
    1'
    Det store spenningsmomentet er om Godsets nye trener, Tor Ole Skullerud, stopper rekken med 11 kamper uten seier.
    1'
    Fint spillevær i Sogndal. Rundt 6-8 varmegrader og oppholdsvær.
    2'
    Begge lag har lite å spille for. Bare teori kan sende Sogndal ned med seks poeng ned til Tromsø på kvalikplassen og to kamper igjen å spille etter denne runden. Men Sogndal kan gå forbi Godset med seier i kveld.
    4'
    Stillingskrig så langt. Ingen lag har etablert noe spill.
    7'
    Ole Amund Sveen får seg en trøkk i ryggen etter duell med Glesnes, men fortsetter.
    9'
    Jonathan Parr får hilse på Sogndals hurtigtog Koomson, blir fraløpt, men innlegget treffer ingen pannebrasker.
    10'
    Sjanse til Sogndal, langt innkast som en Godset-spiller header bakover, Patronen kaster seg frem, men når akkurat ikke ballen med hodet rett foran hanskene til Bugge Pettersen.
    14'
    Sjanse til Sogndal igjen, Sveen tverrvender og skyter, Bugge Pettersen får en knyttneve på den.
    15'
    Petter Vaagan Moen får tillit fra start i Skulleruds første kamp som trener. Slo et bra innoverskrudd frispark nå.
    18'
    Litt kontroversiell situasjon, Kristoffer Tokstad går over ende i feltet etter kroppskontakt med Sogndal-målvakt Dyngeland som skjermer ballen ut. Få protester på at det ikke dømmes straffe.
    22'
    Lite system i spillet til Godset. Laget mangler fasong. Her har Skullerud litt å jobbe med. Forsvarer seg bra, men løsningen er ofte en langpasning.
    24'
    Horribelt tilbakespill av Glesnes. Bommer på ballen og Sveen kommer alene gjennom. Glesnes forstyrret slik at Bugge Pettersen redder skuddet greit.
    26'
    Offside
    Tommy Høiland blåses av for offside. Så greit ut.
    28'
    Godsets første sjanse. Petter Vaagan Moen viser seg frem. Skyter bananskrudd like utenfor.
    29'
    Svak kvalitet på kampen så langt. Tydelig at lagene ikke har så mye å spille for. Lite nerve.
    31'
    Bugge Pettersen dribler som bakerste mann. Først en, så to ganger. Ser bra ut når han lykkes.
    32'
    Skudd på mål
    Bolseth fyrer av fra 30 meter, knallhardt, men utenfor.
    34'
    Hjørnespark
    Raitala skyter corner med venstrefoten, blir farlig, men etter noen hodestøt frem og tilbake får Bugge Pettersen kontroll.
    35'
    Tokstad skyter hardt utenfor for Godset. Bra posisjon etter fiks pasning fra Høiland.
    38'
    Eirik Ulland Andersen skyter hardt fra distanse, via en Sogndal-spiller, men Dyngeland har god kontroll.
    38'
    Hjørnespark
    Raitala med corner med venstrefoten igjen, et Godset-hode er først på ballen. Den kommer tilbake, da skyter Koomson over og utenfor.
    39'
    Ny sleiv av Glesnes, denne gangen ikke like farlig. Glesnes har vært god, men har hatt to rare sleiver.
    44'
    Hjørnespark
    Corner til Godset ved Ulland Andersen. Treffer hodet til Psyche.
    45'
    Målløst i en kjedelig første omgang.
    45'+1
    45'+1
    46'
    Satser på litt mer som varmer i annen omgang som er i gang nå.
    46'
    Hjørnespark
    Corner til Godset som Vaagan Moen legger innoverskrudd. Sogndal rydder unna.
    49'
    Psyche avblåst for høy støvel inne i feltet. En halvsjanse til hjemmelaget.
    51'
    Ser ut som Godset vil mest og har innsett at dette er en mulig oppgave. Sogndal-spillerene virker stivfrosset og fornøyd med ett poeng som sikrer plassen.
    53'
    Nydelig langpasning fra Glesnes, Ulland Andersen kommer gjennom i god posisjon, men fyrer av utenfor.
    54'
    Sogndal roper på straffe når Sveen går over ende i feltet, men ingen ting sier dommer Trond Ivar Døvle.
    55'
    Henrik Furebotn har spilt seg opp og leker seg litt utpå matten. Har servert fine detaljer den siste tiden. Og der fyrer han av rett over!
    57'
    Kjempesjanse for hjemmelaget! Raitala skyter knallhardt fra langt hold, ballen går i tverrliggeren og ned i bakken før den blir avklart.
    59'
    Hjørnespark
    Vaagan Moen med innoverskrudd corner igjen, over hele feltet og til ny corner.
    61'
    Hjørnespark
    Ulland Andersen med corner denne gang, over hele feltet og til innkast på andre siden. Dårlig utyttet!
    62'
    Glesnes med sin tredje svake avlevering fører Ramsland i god posisjon, men spissen blir blokkert i avslutningsøyeblikket.
    63'
    Sveen i veldig god posisjon, prøver å plassere i krysset, men kurler den utenfor. Sogndal nærmer seg nå.
    65'
    Offside
    Ramsland avblåst for offside.
    67'
    Høiland vinner en duell utenfor 16-meteren. Han klarer så vidt det er å vende vekk en forsvarer. Godset-spissen skyter like etterpå. Avslutningen går over mål.
    72'
    Ramsland kommer til avslutningen etter innlegg fra høyre. Headingen går langt over mål.
    74'
    Vaagan Moen tester skuddfoten fra distanse. Det er ikke noe dumt forsøk og går noen centimetre over tverrliggeren.
    75'
    Sogndal med frispark i brukbar posisjon. Innlegget blir kontant klarert av en Godset-spiller.
    76'
    Ramsland skyter fra hjørnet av 16-meteren. Treffer ikke veldig godt, men får en corner der.
    77'
    Corneren blir klarert, men Sogndal vinner et frispark like utenfor 16-meteren. Dette er skummelt hold.
    78'
    Koomsons frisparksforsøk er bra! Smeller ballen rett i stolpen. Vertene er nære nå!
    80'
    Hjørnespark
    Ramsland skaffer Sogndal nok en corner.
    82'
    Hjørnespark
    Vertene får ingenting ut av hjørnesparket der. Får en ny sjanse - denne gangen til høyre.
    83'
    Hjørnespark
    Sogndal tredje corner på kort tid er et faktum. Godset klarerer dette forsøker over eget mål.
    85'
    Og på det tredje forsøket er de ganske nære. Bugge Pettersen gjør en god jobb når han avverger innlegget mot bakerste stolpe.
    85'
    Corner for Godset nå. Ulland Andersen skal slå inn.
    89'
    Mål for Strømsgodset!
    Sogndal 0 - 1 Strømsgodset
    Mål: Eirik Ulland Andersen
    For en scoring! Ulland Andersen skrur den corneren rett i mål. Det er hardt, men ikke patent keeperspill når ballen går i nærmeste hjørne! Det var Godsets andre avslutning på mål denne kampen...