2-2
2-3
3-3

Velkommen til dagens livedekning fra Haugesund stadion. Her har det regnet tidligere i dag, men nå skinner sola og det er lite vind. Gressmatta ser flott ut, så spilleforholdene er det ikke noe å si på.
    Hos FKH er det én forandring i forhold til startelleveren fra 2-0-seieren mot Hønefoss forrige helg. Tor Arne Andreassen er tilbake fra karantene og går inn på venstre midtbane. Jakob Sørensen returnerer derfor til sin høyre midtbane, mens Martin Christensen tar plass på benken etter å ha startet de to siste kampene.
    Etter at Thomas Sørum uttalte til Haugesunds Avis at han var positiv til å forlenge sin kontrakt med FKH, har det vært mye mediafokus på FKH-spissen. Strømsgodset og Brann var blant klubbene som uttalte sin interesse for Sørum, men han valgte før helga å signere en forlengelse med FKH. Hans nye kontrakt går ut etter 2013-sesongen.
    Skulle hjemmelaget vinne i dag, klatrer Jostein Grindhaugs mannskap opp til 4. plass. De var nummer 5 før denne serierunden, men etter at resten av kampene ble spilt i helga er FKH nå nummer 8. Med tap for FK Haugesund vil Lillestrøm klatre forbi FKH og innta 8. plassen. Lillestrøm er nå nummer 10.
    Thomas Sørum sin forlengelse av kontrakten er nevnt, men også midtbanespiller Trygve Nygaard har forlenget sin kontrakt med FKH. Trygve Nygaard topper spillerbørsen til Haugesunds Avis etter 23 serierunder.
    Flomlysene er på her i Haugesund og det er faktisk aller første gang det er flomlyskamp så sent på kvelden her i byen. Dette er første sesong med flomlys på Haugesund stadion og dette er første gang TV2 sender TV-kamp fra Haugesund denne sesongen (ikke medregnet alle kampene som sendes TV2 Sport naturligvis).
    FKH har ikke tapt hjemme på Haugesund stadion siden juni i fjor. Det var også eneste hjemmetap forrige sesong. Lillestrøm-trener Henning Berg er sulten på å bli første bortelag i år som vinner i Haugesund: 'Haugesund har hatt en god sesong så langt til å være et nyopprykket lag. De har vært gode hjemme i tillegg, så det er en super utfordring for oss. Vi gleder oss til kampen. Det hadde vært artig å være det første laget som hadde vunnet mot de på hjemmebane', sier Berg til lsk.no.
    Noe spesielt i dag er det at Kanarifansen ikke har tatt turen til Haugesund. Lillestrøm-supporterne har valgt å boikotte kveldens kamp. Protesten er rettet mot TV2 fordi LSK-fansen mener de har fått altfor mange mandagskamper.
    Da lagene møttes på Åråsen tidligere i sesongen endte det 1-1.
    Arild Sundgot er på mange måter dagens mann - i alle fall før kampen starter - for Lillestrøm. Han starter på topp for bortelaget og dette blir hans 307. kamp for gultrøyene. Med det overtar han klubbrekorden fra Torgeir Bjarmann. 'Det blir stort, absolutt. Rekorden er noe jeg har tenkt en del på i år, og å ta igjen Torgeir er selvsagt stor stas for meg', sier Sundgot til lsk.no.
    FKH og Lillestrøm har møtt hverandre ni ganger siden de møttes for første gang i 1997. LSK har vunnet fire ganger, Haugesund tre og to kamper har endt uavgjort.
    Nosa Igiebor er tilbake fra suspensjon, men må nøye seg med en plass på benken hos Lillestrøm.
    Startelleveren til Lillestrøm er den samme som mot Start forrige serierunde. Da vant LSK.
    Lagoppstillingene leses nå opp. Det nærmer seg avspark i Haugesund, og det ser ikke ut til må bli fullt hus her i Haugesund i dag.
    Før dagens kamp har FK Haugesund hold buret rent i fire kamper på rad. Det er 6 timer og 15 minutter siden forrige baklengsmål i serien for FKH. Keeper Per Morten Kristiansen er også den norske keeperen som har sluppet inn færrest mål i eliteserien (reservekeepere med få opptredener ikke medregnet).
    Spillerne marsjerer ut på gressmatta. Vi er straks klare for avspark.
    Vi er i gang. Lillestrøm med avspark. FKH spiller fra nord mot sør.
    1'
    FKH vinner innkast høyt i banen.
    1'
    Et kort innkast fra Haugesund ender med at ballen går ut over linja til utspill fra LSK-keeper Magnusson.
    2'
    Stor sjanse til FKH. Hjemmelaget tar et frispark kjapt og Djurdjic kommer seg bak LSK-forsvaret. Han skyter med venstrefoten fra 15 meter, men Magnusson kaster seg til venstre og redder.
    3'
    Djurdjic og Sørum misforstår hverandre og LSK får avklart.
    5'
    FKH prøver å slå i bakrom, men Essediri er våken og ordner opp.
    7'
    Tronseth må kaste seg for å få ei tå på ballen innenfor egen 16-meter. Det var nødvendig, for Ujah lurte like bak.
    8'
    Lillestrøm med langt innkast høyt på banen. FKH får klarert.
    9'
    Haugesund har ikke klart å starte med samme offensive trykk som i de fleste hjemmekampene tidligere i sesongen.
    10'
    Sørum får frispark ti meter inn på Lillestrøms halvdel.
    10'
    Steinsland slår inn i feltet. Tronseth vinner i lufta, men headingen mot mål plukkes enkelt opp av Magnusson.
    11'
    Tronseth header ut til ny corner.
    11'
    Kippe er høyest i feltet, men klarer ikke å styre headingen på mål.
    12'
    Sørum prøver å dra seg fri rundt 16 meter fra mål, men Kippe takler godt og stopper FKH-spissen.
    13'
    Lillestrøm er tøffe i duellspillet og har pådratt seg en del frispark, men ingen i farlig posisjon.
    15'
    Sørum spilles flott fri innenfor 16-meteren. Han blir hektet og går i bakken og dommer Edvartsen blåser. Flere tror det er straffe og jubler, men Edvartsen har sett en hands og blåser i favør Lillestrøm.
    16'
    Haugesund klarerer.
    17'
    Erling Knudtzon skaper trøbbel for Våge Nilsen når han setter fart på høyresiden. Det er på høyresiden LSK virker farligst her i åpningen på kampen.
    18'
    God LSK-mulighet. Knudtzon slår inn fra høyre og Mouelhi får avsluttet fra kort hold, men utenfor.
    18'
    Andreassen skyter bra fra 16 meter. Skuddet går via en LSK-fot til corner.
    19'
    Pozniak header utenfor. Ufarlig.
    19'
    Haugesund mister ballen ti meter inn på LSKs halvdel. Lillestrøm slår umiddelbart i bakrom mot Ujah, men ballen går helt inn til Per Morten Kristiansen.
    21'
    Ujah skyter fra 20 meter. Kristiansen redder kontrollert.
    21'
    Edwin skyter fra skrått hold - 20 meter fra mål. Ballen går like over. Slett ikke ufarlig.
    22'
    Djurdjic mottar ballen med ryggen mot mål. Han snur seg og skyter på direkten, men et par meter utenfor.
    22'
    Omgangen er snart halvspilt. Det har vært jevnt både i spill og sjanser.
    22'
    Lillestrøm-frispark i farlig innleggsposisjon.
    23'
    Essediri slår godt inn. Kippe er høyest i feltet og stusser like utenfor. Kampens største sjanse.
    24'
    Ikke store underholdningen på Haugesund stadion nå.
    27'
    Sørensen spilles Sørum fri, men FKH-spissen avblåses for offside.
    28'
    Mats Damm ordner opp i LSK-forsvaret gang på gang. Den tidligere Lyn-stopperen ser meget solid ut sammen med Frode Kippe.
    30'
    Djurdjic snapper ballen og kommer alene med keeper. I skuddøyeblikket takles han. Hjemmefansen roper på straffe, men det ser ut til å være en ren takling av Kippe. Det mener også dommer Edvartsen.
    31'
    Meget god takling av Kippe der. Han er bak Djurdjic, men kaster en fot desperat ut for å stoppe avslutningen fra kort hold. Han treffer tilsynelatende ball.
    32'
    Ballen går helt over til Våge Nilsen. Han prøver å drible seg fri, men takles. Ballen går ut til ny corner.
    32'
    Kort corner som ender med at Våge Nilsen prøver seg med et skudd fra skrått hold. Det går høyt over.
    33'
    Pasning i bakrom mot Ujah, men Per Morten Kristiansen er ute og får snappet ballen foran beina på LSK-spissen.
    35'
    LSK-frispark. Essediri slår høyt inn i feltet, men Kristiansen går ut og holder ballen. Godt keeperspill.
    36'
    FKH kommer tre mot tre på en overgang, men det blir for omstendelig. Ulikt FKH på hjemmebane, men det er ikke raskt og presist nok fra Grindhaugs mannskap her i 1. omgang.
    37'
    Nok et Lillestrøm-frispark ti meter innpå FKHs halvdel.
    38'
    Mål for Lillestrøm!
    FK Haugesund 0 - 1 Lillestrøm
    Mål: Arild Sundgot
    Lillestrøm biter seg fast etter et frispark. Ballen slås inn mot Sundgot. Han ser låst ut mellom to FKH-spillere, men klarer å få ei tå på ballen fra Søgård. Den triller ned i hjørnet. Dermed scorer Sundgot i kampen hvor han setter ny klubbrekord for LSK.
    38'
    Svært nær 1-1 nesten rett fra avspark. Djurdjic kommer seg fri innenfor 16-meteren og avslutter alene med Magnusson. Han prøver å plassere ballen i LSK-keeperens høyre hjørne, men Magnusson redder glimrende og slår til corner.
    40'
    LSK får klarert.
    41'
    Haugesund biter seg fast på Lillestrøms halvdel nå.
    42'
    Djurdjic header ned til Våge Nilsen innenfor LSKs 16-meter, men det avblåses for offside.
    44'
    Haugesund-frispark i fin innleggsposisjon.
    44'
    Mål for FK Haugesund!
    FK Haugesund 1 - 1 Lillestrøm
    Mål: Nikola Djurdjic
    Målgivende: Joakim Våge Nilsen
    Våge Nilsen slår flott inn. Djurdjic stusser ballen i nettet bak Magnusson. 1-1.
    45'
    Det skal spilles minimum ett minutts tilleggstid.
    45'+1
    45'+1
    1-1 til pause i Haugesund. Det gir også et riktig bilde av omgangen. Sjansene har vært jevnt fordelt. Ikke overraskende er det på dødball LSK er farligst, men også FKH scoret på en dødball.
    Lagene er på banen. Det er straks klart for 2. omgang.
    45'
    Vi er i gang. FKH med avspark. Nå er det LSK som spiller fra nord mot sør.
    46'
    Edwin viser til tider teknisk flotte detaljer, men det blir ellers lite med venstrekanten til Lillestrøm.
    47'
    FK Haugesund 2 - 1 Lillestrøm
    Sørum spilles fri og er onside. Alene med keeper velger han å spille til Djurdjic. Essediri er ikke langt unna å nå ballen, men pasningen når Djurdjic. Serberen triller inn 2-1 fra kort hold.
    47'
    TV-bildene viser at Essediri er uheldig som ikke får klarert før Djurdjic scorer. Ballen treffer en ujevnhet i banen og spretter over LSK-stopperens fot.
    50'
    Haugesund fortsetter å presse på. Hjemmelaget har startet 2. omgang slik de vanligvis åpner kampene hjemme på Haugesund stadion - med høyt press og offensiv fotball.
    51'
    Steinslands innoverskrudde corner treffer stolpen. Der hadde ikke Magnusson kontroll.
    53'
    FK Haugesund 2 - 2 Lillestrøm
    Mål: Khaled Mouelhi
    Målgivende: Mads Dahm
    Etter et LSK-innkast høyt i banen, klarer ikke Haugesund å få klarert skikkelig. Ballen treffer Mads Dahm og triller ut i returrommet. Der venter Mouelhi og setter inn 2-2 fra 20 meter. Flott avslutning.
    54'
    Haugesund fortsetter å presse på. Djurdjic legger inn og Pedersen er nær på å beine ballen i eget nett.
    56'
    Svak corner som ender opp bak mål.
    56'
    Etter et trykk fra hjemmelaget, er LSK nå mer med i kampen igjen.
    59'
    FKH har ballen mye, men Lillestrøm ligger med nesten hele laget langt inne på egen halvdel. Vanskelig for hjemmelaget å trenge gjennom den gule forsvarsmuren.
    61'
    Flott framspill mot Sørum, men for en gangs skyld misser FKH-spissen med mottaket. Ballen triller inn til Magnusson. Med godt mottak der ville Sørum vært alene med keeper.
    62'
    Gult kort til FK Haugesund
    Lager frispark drøyt 20 meter fra mål.
    63'
    FK Haugesund 2 - 3 Lillestrøm
    Mål: Frode Kippe
    Midtstopper Kippe smeller ballen i mål direkte på frisparket. Det er meget hardt, men midt i mål.
    63'
    En kalddusj for FKH. De tok tidlig ledelsen 2-1 i 2. omgang, og kjørte på for et tredje. I stedet har Lillestrøm snudd kampen her.
    66'
    Ujah står alene på 16 meter og header mot mål. Denne gangen redder Kristiansen greit.
    66'
    Djurdjic spilles gjennom, men avblåses for offside. Hjemmepublikummet raser. Den er i tilfelle hårfin.
    67'
    Eirik Mæland gjør seg klar til å komme inn for FKH.
    69'
    Djurdjic avblåses for offside igjen. Denne gangen ser det korrekt ut.
    70'
    FKH får klarert i 1. omgang, men Lillestrøm biter seg fast. De slår inn i feltet på nytt og ballen ender opp i beina på Arild Sundgot. LSK-spissen får derimot ikke stokket beina alene med keeper og ballen plukkes opp av Per Morten Kristiansen.
    70'
    Hjørnespark til FK Haugesund
    71'
    FK Haugesund 3 - 3 Lillestrøm
    Mål: Are Tronseth
    Målgivende: Tor Arne Andreassen
    Corneren fra Våge Nilsen ender opp hos Andreassen på bakerste stolpe. Han triller ballen til Are Tronseth. Midtstopperen dunker ballen i nettet fra ti meters hold.
    72'
    Spillerbytte - FK Haugesund
    Inn: Eirik Mæland
    Ut: Tor Arne Andreassen
    Den målgivende pasningen var det siste Andreassen gjorde på banen i dag. Han erstattes av unggutten Mæland.
    73'
    Jakob Sørensen er i ferd med å løpe gjennom hele LSK-forsvaret før han takles hardt og kontant. Dansken blir liggende og må få behandling.
    74'
    Sørensen er med igjen.
    77'
    Jevnt og spennende her på Haugesund stadion nå.
    79'
    Enorm FKH-sjanse. Djurdjic stusser til Sørum fem meter fra mål. Sørum legger igjen til innbytter Mæland. Den unge bømlingen skyter over fra åtte meters hold.
    83'
    Frispark til LSK 35 meter fra mål.
    84'
    Tronseth header unna - og hjemmepublikummet kan puste lettet ut. Nervøs stemning her hver gang LSK får dødball på Haugesunds halvdel.
    85'
    Nikola Djurdjic
    Kommer for sent inn i en takling.
    85'
    Christensen med innlegg fra høyre, men han har ikke vært veldig presis med innleggene etter sitt innhopp.
    87'
    Det er FKH som fører kampen og virker ivrigst på et seiersmål.
    88'
    4202 tilskuere her på Haugesund stadion i kveld.
    88'
    Nikola Djurdjic er av en publikumsjury stemt fram som dagens FKH-spiller.
    88'
    Lillestrøm biter seg fast på FKHs halvdel og vinner en corner.
    90'
    Skjerve header unna. LSK biter seg fast, men Martin Christensen gjør en flott defensiv jobb. Utspill fra Kristiansen.
    90'
    Det skal spilles minimum tre minutters tillegg.
    90'+1
    FKH med det som trolig er deres siste mulighet, men Sørum takles 20 meter fra mål. Christensen får ballen og prøver seg med et skudd, men det går rett på Magnusson.
    90'+3
    Djurdjic nær ved å drible seg gjenom LSK-forsvaret, men han lykkes ikke med den siste driblingen.
    90'+3
    90'+3
    Det er over i Haugesund. Det ender 3-3 etter en spennende kamp hvor lagene byttet på å føre. Dermed er FKH fortsatt ubeseiret på hjemmebane og avanserer til 6. plass på tabellen. Lillestrøm forblir på 10. plass.