0-1
1-1

Hei og velkommen til Haugesund stadion hvor FKH tar i mot serieleder Molde!
    FKH har forsatt ikke vunnet så langt på hjemmebane denne sesongen. På sine første ti kamper har de bare en fattig seier, borte mot Brann. Molde derimot, har vunnet åtte av sine første ti kamper og leder dermed ligaen.
    Om Molde vinner i dag, blir gapet ned til Strømsgodset hele åtte poeng!
    Tilskuersnittet på Haugesund Stadion i fjor var på 5078 tilskuere. Så langt i år er gjennomsnittet på 5383 tilskuere.
    FKHs toppscorer Christian Gytkjær starter for FKH. Det samme gjør Moldes toppscorer, Mohammed Elyounoussi.
    Da er det en halvtime til kampstart på Haugesund Stadion. Lagene er ute på banen og gjør sine siste forberedelser. Vi kommer tilbake med siste nytt like før kampstart!
    Ola Hobber Nilsen er dagens dommer. Dette er hans femte kamp som dommer denne sesongen. Han har verken dømt FKH eller Molde før i år.
    Lagene kommer inn på banen, vi gjør oss klare til kamp!
    Vi er i gang på Haugesund stadion!
    1'
    Gytkjær spiller til Sema som fosser opp langs venstrekanten, men svensken blir stoppet til slutt.
    2'
    Fine kombinasjoner av FKH i starten her. Gytkjær prøver til slutt å få lagt inn, men ballen går via en Molde stopper og rett tilbake i dansken igjen. Utstpill fra Nyland i Molde-buret.
    5'
    Myrestam legger inn fra venstre mot Fevang, Molde får klarert.
    5'
    Myrestam legger inn igjen, ballen er nydelig slått men ingen FKH-spillere kommer på banen. Frisk åpning av hjemmelaget!
    6'
    Elyounoussi kommer til innlegg inne i FKHs sekstenmeter, men det blir aldri farlig. Dalen holder enkelt.
    6'
    Chukwu legger inn fra venstre, et Molde-ben kommer på innlegget, men nok en gang holder Dalen enkelt.
    8'
    Mæland prøver å spille gjennom FKHs toppscorer Gytkjær, men det blir for upresist og Nyland plukker.
    9'
    Frispark til FKH på egen banehalvdel.
    11'
    Bamberg vinner ball og spiller ballen opp mot Gytkjær, men dansken får et dårlig touch og ballen går utover sidelinjen.
    14'
    Mæland legger inn mot Gytkjær, men ballen går over alle og ut.
    16'
    Ender i et frispark til FKH inne i egen sekstenmeter.
    17'
    Høyreback Vegard Skjerve smeller til fra 25 meter, mot lengste kryss, men desverre for FKH går ballen i tverrliggerren! Kampens største mulighet.
    21'
    Frispark til Molde i fin innleggsposisjon.
    22'
    Cvetinovic forlenger frisparket til corner.
    23'
    FKH får klarert.
    23'
    Toivio skyter fra langt hold, Dalen gir retur, men plukker den også.
    25'
    Nilsen legger inn fra høyre, men Molde får klarert til corner.
    26'
    Bambergs presise høyrefot skaper problemer for Nyland som glipper, men han fanger ballen like etterpå igjen.
    26'
    Frispark til Molde. Tas raskt.
    28'
    Linnes legger inn fra høyre, og Chukwu avslutter med en brasse i tverrliggeren! Et tverrliggertreff på hvert lag nå.
    29'
    Nilsen legger inn fra venstre, Nyland holder enkelt.
    30'
    Serberen Dusan Cvetinovic vinner hodeduellen som så mange ganger før.
    30'
    Skjerve legger ut til Gytkjær inne i sekstenmeteren, men dansken skyter ballen langt over mål. Stor sjanse for FKH!
    33'
    Mange skudd som endrer retning og går ut til corner nå. Dette hjørnesparket blir det heller ingenting av. Bamberg header vekk.
    35'
    Frispark mot Sema inne på Moldes banehalvdel, til hjemmefansens store fortvilelse.
    37'
    Nok et skudd som blokkeres, corner til Molde.
    38'
    Ballen havner bak mål.
    38'
    Mostrøm tar med ballen fra egen banehalvdel og kommer til skudd, men Cvetinovic blokkerer.
    41'
    Litt klabb og babb inne i FKHs sekstenmeter, Andreassen får ballen ut til slutt.
    42'
    Frispark til FKH. Singh feller Fevang på vei fram.
    44'
    Høyt press fra hjemmelaget nå.
    45'
    Det er lagt til minimum ett minutt på Haugesund stadion.
    45'+1
    45'+2
    Da går vi til pause på Haugesund stadion etter en jevnspilt 1. omgang og 0-0. Begge lagene har hatt sine sjanser. Skjerve hadde et skudd i tverrligger for FKH etter 21 minutter, det samme hadde Moldes Chukwu i det 29. minutt. Vi ser frem til en spennende 2. omgang! Her kan alt skje!
    Lagene kommer inn på banen, vi gjør oss klar til 2. omgang!
    45'
    Molde sparker i gang 2. omgang!
    46'
    Frispark mot Gytkjær i en duell med Hovland.
    47'
    Chukwu vinkes av for offside.
    47'
    Mål for Molde!
    FK Haugesund 0 - 1 Molde
    Mål: Martin Linnes
    Målgivende: Mattias Moström
    En helt upresset Linnes får føre ballen inn mot FKHs sekstenmeter, Moldes høyreback gjør ingen feil fra 16 meter og setter ballen helt nede i nærmeste hjørne!
    49'
    Molde får klarert.
    51'
    Gytkjær går i bakken etter noe som ser ut til å være et sammenstøt med en Molde-forsvarer. Hjemmefansen roper på straffespark, men dagens dommer vinker spillet videre.
    52'
    Nå roper Molde på straffespark i Haugesund. Skjerve ser ut til å bruke hånda i egen sekstenmeter, men nok en gang gjør ikke dommeren noe med det.
    55'
    Agnaldo header utenfor.
    55'
    Innkast til FKH langt inne på Moldes banehalvdel.
    56'
    Fine kombinasjoner hos FKH. Får til slutt en corner.
    57'
    Nyland får frispark i det han glipper ballen, vanskelig å se hva som er galt der.
    57'
    Gult kort til Molde
    Etzaz Hussain
    59'
    Sema legger inn fra venstre, denne gangen holder Nyland.
    60'
    Cvetinovic stopper det som kunne blitt en kjempesjanse for Molde.
    61'
    Singh skyter fra langt hold, ballen går et stykke utenfor.
    62'
    Agnaldo skyter, men det blir litt for skrått og ballen går langt utenfor.
    63'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Bjorn Sigurdarson
    Ut: Daniel Chima Chukwu
    64'
    For en mulighet, Sigurdarson! Linnes legger inn på Sigurdarson, ballen går forbi Dalen i FKH-buret og islendingen skal bare sette ballen i åpent mål fra litt skrått hold, men han bommer! Der skal det stå 2-0!
    66'
    Frispark til FKH på midtstreken. Tas raskt.
    69'
    Spillerbytte - FK Haugesund
    Inn: Kristoffer Haraldseid
    Ut: Daniel Bamberg
    71'
    Inn: Alexander Stølås
    Ut: Maic Sema
    72'
    Sigurdarson blir spilt gjennom, men kommer aldri helt bort til ballen. Kunne blitt en stor sjanse, det.
    73'
    Stor sjanse for FKH! Fevang kommer på et innlegg, ballen går mot nærmeste hjørne, men Nyland gjør en strålende reddning!
    74'
    Agnaldo prøver å finne Sigurdarson, men pasningen blir for upresis.
    78'
    Gytkjær legger inn fra høyre, men ingen FKH-spillere er der ballen havner.
    79'
    Singh klinker til fra langt hold, langt over.
    80'
    Inn: Martin Bjørnbak
    Ut: Tor Arne Andreassen
    80'
    Fevang header ballen igjennom til Stølås, men Nyland er akkurat kjapt nok ute til å hindre Stølås i å avslutte.
    82'
    Stølås klinker til med sitt livsfarlige venstrebein, men ballen går over mål.
    83'
    Cvetinovic er kaptein for FKH nå som Andreassen ble byttet ut.
    84'
    Frispark til FKH i fin posisjon.
    85'
    Mål for FK Haugesund!
    FK Haugesund 1 - 1 Molde
    Mål: Alexander Stølås
    For en drømmescoring! Stølås klinker til på frispark fra 35 meter, og ballen suser opp i lengste kryss! Kampens desiderte høydepunkt! Er det årets scoring vi har vært vitne til på Haugesund stadion?
    86'
    Mye småfeil hos begge lag nå. Tydelig stresset begge lag.
    89'
    Dagens tilskuerantall er 5311.
    90'
    Det er lagt til minimum tre minutt.
    90'+1
    Molde presser nå.
    90'+1
    Ender i ny corner.
    90'+1
    Sigurdarson header i stolpen! Ekstremt press fra Molde nå!
    90'+2
    Frispark til Molde. Kampens siste mulighet?
    90'+3
    FKH får klarert, dette går mot poengdeling.
    90'+4
    90'+4
    Da ender det i poengdeling på Haugesund stadion, og det er et rettferdig resultat. Molde tok ledelsen tidelig i 2. omgang. FKH skapte ikke de store sjansene, men så dukket Stølås opp like før slutt og scoret et av årets mål i Tippeligaen. Med dette resultatet leder Molde Tippeligaen med seks poeng ned til Strømsgodset. FKH klatrer opp fra jumboplassen, og overlater den til Sandnes Ulf. Takk for følget!