Haugesund (4-4-2): Bråtveit - Haraldseid, Karamoko, Pallesen Knudsen, Stølås - Akintola, Tronstad, Grindheim, Våge Nilsen - Kone, Wadji.
    Haugesund gjør tre endringer fra sist kamp. Per Kristian Bråtveit er tilbake i buret for Haugesund. Sondre Tronstad kommer inn på midten sammen med Christian Grindheim. Joakim Våge Nilsen skyves ut på kant. Ibrahima Kone kommer inn på topp.
    Ranheim (4-3-3): Barli - Fonn Witry, Kvande, Furu, Foosnæs - Løkberg, Valla Dønnem, Reginiussen - Solbakken, Helmersen, Tønne
    Ranheim gjør ingen endringer fra sist kamp. De samme 11 fortsetter.
    Begge lagene ligger på øvre del av tabellen, og hjemmelaget kan komme a poeng med Molde på tredjeplass om Solskjærs menn taper borte mot Tromsø. Ranheim kan på sin side får forbi Kristiansund på plassen over med seier.
    Det er verdt å merke seg at Ranheim er det laget som ligger lengst opp på tabellen med negativ målforskjell (-3). Odd på plassen bak har til sammenligning +7 i protokollen.
    Lagene har kun møttes én gang før i en offisiell kamp. Det var i motsatt oppgjør i vår. Da vanr Ranheim 4-2 hjemme etter to mål av Mads Reginiusse og Øyvind Storflor og Erik Tønne. Alexander Stølås og Christian Grindheim scoret Haugesunds mål.
    Fint november-vær i Haugesund. 10 grader, overskyet og frisk bris må man være fornøyd med første helgen i årets nest siste måned. Det bør ligge an til gode fotballforhold.
    Lagene er klare til avspark.
    Karamoko får et spark i ansiktet i egen boks og blir liggende nede.
    3'
    Hendelsen kom etter at Løkberg forsøkte seg med et akrobatisk forsøk, men traff ikke ballen.
    4'
    Rotete start fra begge lag. Har ikke truffet på mange pasninger så langt.
    4'
    Horneland er veldig ivrig på sidelinjen. Roper og gestikulerer.
    7'
    Akintola legger inn i boksen, men rett i klypene til Barli.
    7'
    Kampens første skudd kommer fra distanse. Tronstad klemmer til fra drøye 20 meter og Barli har kontroll. Corner til FKH.
    10'
    Coreren er god mot hodet til Grindheim, men 35-åringen stanger ballen høyt over mål.
    10'
    Ny corner for Haugesund. Denne gangen fra høyre.
    11'
    Lur corner mot bakerste stolpe. Barli må slå ballen vekk med en hånd.
    12'
    Frispark til Barli i samme situasjon.
    12'
    Mange feilpasninger så langt i kampen. De store sjansene har uteblitt.
    17'
    Frispark til Ranheim etter en merkelig situasjon. Ballen ligger cirka 25 meter fra mål.
    18'
    For et frispark fra Tønne! Vrir ballen over muren og opp mot vinkelen, men der er Bråtveit med en akrobatisk redning!
    19'
    Corner for Ranheim. Får ikke noe ut av den.
    19'
    Interessant å se på tilnærmingen til de to trenerne. Horneland er svært aktiv på sidelinjen og har ropt nesten samtlige 20 mintter så langt. Har til gode å høre noe fra Svein Maalen.
    20'
    Mer direkte spill, maner Horneland på sidelinjen til sine disipler.
    22'
    Ranheim får ballen inn i Haugesunds boks, men selv om spillerne nærmest stå i kø for å avslutte er det ingen som fyrer av. FKH klarerer til slutt.
    26'
    Reginiussen slår inn mot Solbakken, men ballen blir for høy.
    29'
    Interessant situasjon i det Akintola går i bakken, men dommeren vinker spillet videre. Så ut som en grei avgjørelse fra dommer Kjensli.
    32'
    Gult kort til FK Haugesund
    Christian Grindheim
    For tøff i duell med Reginiussen. Årets første gule for Grindheim faktisk.
    32'
    Frispark mot Ranheim i angrep. Tronstad som felles i egen boks.
    34'
    Frispark til Ranheim på midten.
    35'
    Stølås med et håpløst upresist innlegg. Over dødlinjen til utspill.
    36'
    Våge Nilsen legger inn fra dødlinjen, men der får Ranheim klarert.
    37'
    Offside på Wadji. Hårfint.
    38'
    Ranheim scorer selvmål!
    FK Haugesund 1 - 0 Ranheim
    Mål: Eirik Valla Dønnem
    Etter å ha hatt initiativet de siste minuttene scorer Haugesund på et langskudd! Et innlegg stanges ut i returrom og der klemmer Tronstad til. Ballen skifter retning på Valla Dønnem og setter Barli helt ut av spill.
    41'
    God sjanse for Reginiussen!
    45'
    Spillerbytte - Ranheim
    Inn: Øyvind Storflor
    Ut: Ola Solbakken
    46'
    Wadji med et godt skudd fra spiss vinkel. Drar ballen like over mål fra 7-8 meter.
    46'
    Oi oi oi! Foosnæs holder på å legge inn rett i krysset. Den tror vinden kan være skyld i.
    47'
    Reginiussen skyter i Tronstad og ut til corner.
    49'
    Wadji faller over ende i boksen i duell med Furu. Men dommer Kjensli vinker spillet videre.
    52'
    Så får FKH frispark på venstresiden etter en hands på Løkberg. Ranheim-spilleren ikke enig i den avgjørelsen.
    53'
    Mål for FK Haugesund!
    FK Haugesund 2 - 0 Ranheim
    Mål: Christian Grindheim
    Målgivende: Kristoffer Haraldseid
    Haraldseid serverer Grindheim på hodet og veteranen stanger inn sitt fjerde for sesongen! I første omgang brant han en god sjanse på hodet, men Grindheim bommer ikke to ganger. Fikk stå veldig alene i boksen der.
    53'
    Kamera zoomer inn på Hallgeir, Ranheims eneste supporter på borteseksjonen i Haugesund. Ser litt bekymret ut ...
    57'
    Hands på Storflor i boksen. Selv mener han den treffer på brystet. Der tror jeg dommeren har en grei sak.
    59'
    Spillerbytte - FK Haugesund
    Inn: Bruno Leite
    Ut: Ibrahima Koné
    60'
    Haugesund forsvarer seg godt nå. Ranheim får styre spillet, men skaper knapt noe som helst de siste minuttene.
    69'
    Corner for FKH.
    73'
    Stanges unna på første stolpe.
    73'
    Inn: Sondre Sørløkk
    Ut: Andreas Helmersen
    74'
    Gult kort til Ranheim
    Mads Reginiussen
    Sesongens femte gule kort. Tråkket skikkelig til i en duell med Tronstad.
    75'
    God sjanse for Haugesund og Grindheim! Fyrer av mot mål, men Barli er med på notene.
    80'
    Wadji plukker opp returen, men var i offside da skuddet gikk.
    80'
    Ny corner. Til Ranheim denne gang.
    81'
    Storflor skrur ballen inn i boksen, men FKH får ryddet unna.
    81'
    Reginiussen forsøker seg fra distanse, men avslutningen reddes enkelt.
    81'
    Inn: Mats Lillebo
    Ut: Kristoffer Løkberg
    83'
    Håhå, nesten et selvmål fra Våge Nilsen! Sleiver ballen mot eget mål etter et innlegg, men Bråtveit har kontroll på lagkameratens "avslutning".