1-1
1-2
Skjerve90'+1
2-2

Da er det nok en gang klart for Tippeliga etter en aldri så liten sommerpause. Her i Haugesund tar hjemmelaget i mot Stabæk på Haugesund stadion.
    FK Haugesund må spille uten Patrick Olsen i dag. Dansken har forlatt klubben etter at kontrakten han gikk ut nå i sommer. FKH ville gjerne beholde han, men Olsen ønsket å prøve lykken i en større klubb. I hans sted kommer Tor Arne Andreassen inn på midtbanen. Ellers stiller FKH med det samme mannskapet som vant 1-0 borte mot Molde i forrige seriekamp.
    Stabæk forandrer også på laget sitt. Kassi sitter på benken i dag til fordel for Grossmann som kommer inn på laget. På benken er også den tidligere Godset-spilleren Muhamed Keita. Han er kommet på lån fra Lech Poznan.
    Hjemmelaget har også noen 'ny-gamle' fjes på sin innbytterbenk. Torbjørn Agdestein og Sverre Bjørkkjær er tilbake i FKH etter utlån til henholdsvis Kristiansund og Åsane. De kommer tilbake på et gunstig tidspunkt. Hjemmelaget sliter med skader, både Eirik Mæland, Joakim Våge Nilsen og Martin Bjørnbak er ute med skader.
    FKH slo jo som nevnt Molde 1-0 borte i forrige seriekamp. Det var en utrolig viktig seier for klubben som ligger kun en plass over kvalifiserings-plassen. Stabæk på sin side har hatt nok en strålende sesong, og ligger før dagens kamp på en flott 3. plass. De har like mange poeng som Viking, men en kamp mindre spilt. Stabæk spilte 0-0 hjemme mot Sarpsborg i forrige seriekamp.
    Ikke den store sommertemperaturen i Haugesund i dag, men det er kanskje like greit for spillerne. Spilleforholdene skal være flotte. Overskyet og lite vind. I tillegg er det nok en strålende gressmatte de skal underholde på.
    Da er lagene på vei ut på banen og vi er straks klare for avspark.
    Den finner Haukås, men han er så vidt borti ballen så den går utenfor.
    1'
    FKH har startet bra og setter press på bortelaget.
    3'
    Den går forbi alle og ut til dødball.
    3'
    Diomande får headet unna.
    5'
    Kampen har jevnet seg mer ut nå, men hjemmelaget er fremdeles angrepsvillige.
    7'
    Rolig i Haugesund. Etter en start med et par cornere har tempoet roet seg.
    10'
    Hjørnespark til Stabæk
    10'
    Mål for Stabæk!
    FK Haugesund 0 - 1 Stabæk
    Mål: Ville Jalasto
    Han får gå opp uhindret og header ballen kontant i mål.
    11'
    Diedhiou får en god mulighet, men han blir avblåst for offside.
    13'
    Stabæk har fått mer grep om kampen nå og har kontroll i Haugesund.
    15'
    Kjempemulighet for Asante. Han blir spilt fri men setter avslutningen i beina på Bråtveit. Der burde det ha stått 2-0.
    17'
    Den får FKH klarert.
    18'
    Issah skyter fra 20 meter. Skuddet er greit, men går noen meter over.
    20'
    Hjemmelaget er for unøyaktige når de får ballen. Stabåk forsvarer seg lett.
    21'
    Gult kort til Stabæk
    Nicolai Næss
    Han drar ned Diedhiou etter ha blitt fraløpt.
    21'
    Meling får klarert.
    22'
    Stabæk kontrer. El Ghanassy får ballen innefor 16-meteren og skyter via en FKH-spiller og i tverrliggeren. Etter litt klabb og babb får hjemmelaget klarert.
    24'
    FKH opptrer som statister når Stabæk triller ball. Bortelaget får god tid og kan holde ballen i laget i flere trekk. Hjemmelaget må løpe mer og være mer aggressive.
    26'
    FKH prøver, men det det skorter på kvaliteten.
    29'
    Stabæk får en gavepakke av Bråtveit. Han sender ballen rett i beina på Gorozia, men på utrolig vis klarer han ikke å sette ballen i mål.
    30'
    Andreassen heder, men Sayouba redder mesterlig.
    30'
    Ny corner.
    31'
    Hjørnespark til FK Haugesund
    31'
    Mål for FK Haugesund!
    FK Haugesund 1 - 1 Stabæk
    Mål: Michael Haukås
    Målgivende: Dusan Cvetinovic
    Ballen blir headet mot mål. Den spretter en gang før Haukås får satt den i nettet.
    31'
    Stabæk får klarert.
    33'
    Hjemmelaget har våknet til liv. De styrer kampen nå.
    36'
    Bamberg bommer på ballen på åpent mål. Haraldseid legger inn, men utrolig nok bommer han på ballen.
    37'
    Bråtveit gjør en fabelaktig beinparade på skuddet fra Gorozia. Der burde han ha scoret fra 11 meter.
    38'
    Haraldseid får klarert.
    38'
    Grossmann skyter fra 25 meter. Skuddet går ufarlig over.
    40'
    FK Haugesund 1 - 2 Stabæk
    Mål: Adama Diomande
    Asante sender Diomande fri på elegant vis og alene med Bråtveit gjør landslagsspissen ingen feil. Han setter ballen nede i korthjørnet.
    41'
    Andreassen blir liggende etter en duell. Han får behandling og kommer seg etter hvert på beina.
    43'
    Diomande gjør nesten 3-1 etter en strålende pasning fra Gorozia. Heldigvis for hjemmelaget går avslutningen utenfor.
    45'
    Den går forbi alle og ut bak mål.
    45'+1
    45'+2
    Da er det pause i Haugesund. Bortelaget leder 2-1 etter scoringer av Jalasto og Diomande. Mellom Stabæk sine mål utlignet Haukås til 1-1. Kampen har vært varierende i kvalitet, og begge lag har hatt muligheten og burde ha scoret flere mål.
    Norges gruppe for kvalifisering til VM 2018 er trukket. Motstandere blir Tyskland, Tjekkia, Aserbadjan, Nord-Irland og San Marino.
    45'
    Keita går inn som venstre ving. El Ghanassy flyttes inn som offensiv midtbane.
    46'
    Stabæk kombinerer fint. Ballen ender hos Meling som legger inn fra venstre. Innlegget er farlig, men ingen Stabæk-spillere er på rett plass.
    49'
    Stabæk har kommet best i gang i denne andre omgangen. FKh virker noe krampaktige i det de foretar seg.
    52'
    Jalasto legger inn, men Cvetinovic får klarert til kast.
    53'
    Haraldseid legger inn fra høyre, men Sayouba er fint med og plukker ballen enkelt.
    55'
    Nok et flott Stabæk-angrep ender med at El Ghanassy nesten får skutt. i Siste liten får en FKH-spiller klarert.
    57'
    57'
    FKH prøver å kontre, men det blir for spede forsøk fra Diedhiou og co.
    58'
    El Ghanassy er nesten gjennom, men en strålende forsvarsjobb av Cvetinovic gjør at FKH får avverget.
    60'
    Haukås skyter fra 30 meter. Skuddet går langt over.
    61'
    Diomand skyter med tåa. Skuddet går noen meter utenfor.
    63'
    Ville Jalasto
    Han er en i en takling med Diedhiou.
    63'
    Bamberg tar det påfølgende frisparket fra 18 meter. Ballen går like over.
    64'
    Den blir klarert til en ny corner.
    65'
    Dioamande header unna.
    66'
    Stabæk kontrer. Jalasto kommer ned venstresiden og kan bare servere ballen foran mål. Dessverre for bortelaget er ballen for dårlig og går forbi Diomande.
    67'
    Keita skyter fra 30 meter. Bråtveit har god kontroll og plukker ballen greit.
    69'
    Spillerbytte - FK Haugesund
    Inn: Sverre Bjørkkjær
    Ut: Daniel Bamberg
    Han kommer inn til sin debut.
    70'
    Issah skyter fra langt hold. Skuddet går langt utenfor.
    71'
    Diedhoiu får ballen med ryggen mot mål. Han vender opp og skyter. Dessverre for hjemmelaget går skuddet langt utenfor.
    73'
    74'
    Gult kort til FK Haugesund
    Dusan Cvetinovic
    Begge får kort etter en krangel.
    74'
    Cvetinovic får en gyllen mulighet til å utlikne. Han skal bare styre ballen i mål, men setter den i stedet over.
    75'
    Diomande raider forbi flere FKH-spillere, men blir til slutt taklet av Cvetinovic.
    77'
    FKH får klarert etter litt klabb og babb.
    79'
    Inn: Alexander Stølås
    Ut: Michael Haukås
    FKH prøver på en siste innsats for å få en utlikning.
    80'
    Det blir en ny corner.
    82'
    Den får Stabæk klarert.
    83'
    Kampen er åpen, men preget av mange dårlige valg. Ingen av lagene klarer å gripe sjansen.
    85'
    FKH tror de har scoret, men Andreassen blir avblåst for offside.
    86'
    Sayouba får på fantastisk vis slått corneren unna når det så ut som den skulle gå rett i mål.
    87'
    Grossmann skyter over fra 25 meter.
    90'
    3 minutter lagt til.
    90'+1
    Den blir headet unna til en ny corner.
    90'+1
    90'+1
    FK Haugesund 2 - 2 Stabæk
    Mål: Vegard Skjerve
    Målgivende: Kristoffer Haraldseid
    Der kommer utlikningen! Og nok en gang på en corner. Skjerve rager høyest og sender ballen i mål via stangen.
    90'+1
    90'+4
    Da er det slutt i Haugesund. Det ender 2-2 etter at Vegard Skjerve redder ett poeng for hjemmelaget med sin scoring på overtid. Stabæk vil nok føle seg snytt etter å ha ledet så lenge. I tillegg hadde de gode muligheter til å øke ledelsen sin. FKH hadde også sine sjanser og måtte ha to corner-mål for å redde poenget i dag.
    Avslutninger på mål: 3-8, avslutninger mot mål: 9-16