Lagoppstilling Haugesund: Bråtveit - Haraldseid, Pallesen Knudsen, Skjerve, Stølås - Wadji, Tronstad, Våge Nilsen, Akintola - Grindheim, Koné.
    Lagoppstilling Strømsgodset: Sætra - Vilsvik, Glesnes, Hamoud, Lindquist - Hauger, Santos - Pellegrino, Abdellaoue, Ulland - Pedersen
    Velkommen til kampdekningen live her.
    Corner nummer to blir stoppet nok en gang.
    3'
    Langt ut fra Bråtveit. Kampen har ikke satt seg ennå, men tempoet er langt høyere i denne kampen enn den var i kveldens første kvartfinale.
    6'
    Kraftig vindvær i vest også inne på stadion.
    8'
    Grindheim legger inn fra venstrekant men rett i klypene til Sætra.
    9'
    Dårlig innlegg fra Vilsvik som får hele høyrekanten for seg selv. Blir klarert, men Godset har grep om spillet her akkurat nå.
    10'
    Mos i offside etter en lekker stikker. Godt spill men dommerne oppe med flagget.
    12'
    Også Grindheinm følger opp med en god pasning mot Akintola. Strekker armene i været og vil ha straffe.
    13'
    Situasjonen diskuteres av kommentatorene, men det ville vært en ekstremt tvilsom straffe om det hadde blitt blåst.
    13'
    Det bølger frem og tilbake uten at lagene kommer frem til de store sjansene. Men godt tempo.
    15'
    Mål for Strømsgodset!
    FK Haugesund 0 - 1 Strømsgodset
    Mål: Mustafa Abdellaoue
    Målgivende: Marcus Pedersen
    16'
    Pedersen vinner en duell og stusser videre inne på Haugesunds banehalvdel. Mos blir perfekt spilt frem og smeller til i mål fra 12-13 meter. Keeper sjanseløs.
    17'
    Sætra slurver med et innlegg og burde holdt ballen i fast grep. Mulig vinden spilte keeper et puss, men ryddes unna.
    19'
    Unødvendig frispark til Haugesund. Farlig posisjon fra venstre kanten. Dårlig utnyttet av Haraldseid.
    21'
    Haugesund rydder unna et Strømsgodset frispark som slås mot feltet fra 50 meter.
    23'
    Halvspilt 1. omgang. Det har vært jevnspilt, men Strømsgodset som vinner duellene.
    24'
    Hamoud får seg en skikkelig smell i duell med Koné. Haugesund-spilleren går voldsomt til og Hamoud blir liggende.
    26'
    Hamoud oppe og går igjen nå. Gjør noen grimaser. Dette kjente han!
    26'
    Haugesund spiller ligger nede etter en ny duell. Ser ut som han får albuen til Pedersen i ansiktet. Så ut som stygt spill fra Pedersen.
    28'
    Haugesund presser aggresivt og vinner ballen tilbake langt inn på Godsets banehalvdel. Tronstad tråkler seg inn går for skudd, men Hamoud slenger seg og ballen går til corner. Dette var Haugesunds farligste sjanse. Godt spill av Tronstad.
    31'
    Corneren blir ryddet unna.
    31'
    Langskudd fra Ulland. Det er trykk i den og med vinden på Vestlandet i kveld er det ikke dumt forsøk. Men går over.
    32'
    Første corner blir ryddet unna til ny corner av Godset.
    34'
    Centimeter unna at Koné får satt ballen i mål på bakre stolpe. Sætra feilberegner i det Vilsvik står i veien for egen keeper. Ballen går over men Koné rekker ikke frem.
    34'
    Wadji farlig frempå for Haugesund og Sætra er frempå i skoene og får ryddet unna.
    35'
    God sjanse fra Mos igjen. Gjør en dragning over til høyrefoten ved 16-meteren og skyter men Bråtveit er på ballen, som har retning mot stolpen, og slår til corner.
    36'
    Kjempemulighet for hjemmelaget. Burde satt ballen på mål. Stølås med meget godt slått frispark. Skrur over til Koné på bakerste stolpe. Setter ballen utenfor. Her burde han satt ballen på mål i alle fall.
    38'
    Wadji med skuddet, men treffer ikke godt og sender ballen godt utenfor fra 17-18 meter.
    43'
    Mos i farlig posisjon etter langpasning i bakrom, men Godset-spilleren roter litt før han får dratt til med skuddet som ikke byr på vanskeligheter for Bråtveit i Haugesund-målet.
    45'+1
    Hjemmelaget må heve seg og går rett i angrep fra start av omgangen.
    46'
    Lekre kombinasjoner og Tronstad spiller frem Haraldseid som legger inn. Grindheim kaster seg inn foran mål. Treffer ballen men den forsvinner langt ut av stadion.
    47'
    God pasning fremover mot Koné. Men Sætra er nok en gang god på disse situasjonene og når ballen først og smaller ballen ut igjen.
    49'
    Ulland fremover på venstrekanten. Fint gjort av Godset-spilleren som kjører samme finte to ganger. Klarer å komme helt ned til død vinkel inne i boksen og klinker til. Mos står helt ledig foran mål. Ulland går for kraft og utenfor.
    50'
    Gult kort til Strømsgodset
    Francisco Júnior
    55'
    Gult kort til FK Haugesund
    Alexander Stølås
    55'
    Francisco junior går ned etter en tøff duell med Stølås. Ser ut som Godset-spilleren sparker etter Haugesund-spilleren mens han er i knestående. Stølås tenner. Begge får gult kort etter situasjonen.
    56'
    Kjempesjanse for Haugesund. Innlegg fra Akintola fra høyre. Flott til Koné, men kommer litt høyt. Headingen går utenfor fra meget god posisjon. Stor sjanse.
    57'
    Haugesund ruller opp igjen. Pellegrino gjør en meget god defensiv jobb på en farlig stikker i retning Stølås.
    59'
    Nytt hjørnespark til Haugesund etter Pedersen-klarering som kunne gått i alle retninger.
    59'
    Et tredje hjørnespark til Haugesund nå etter at Sætra slo ballen ut.
    60'
    Centimeter unna at Haugesund-spillerne får satt tåa på ballen foran. mål. Koné nære men får ikke strukket ut benet etter ballen. Svært nær scoring fra kloss hold etter corneren.
    61'
    Holder trykket på Godset nå hjemmelaget. Men må ha mål.
    66'
    Stølås nede på venstre kant til Våge Nilsen tilbake til Stølas. Sender ballen farlig inn i retning foran mål. Sætra med godt keeperspill holder ballen.
    67'
    Stor sjanse med kjemperedning fra Sætra. Sleivskudd får retningsforandring i Koné på vei inn i feltet. Sætra kaster seg likevel og redder ballen selv om den var på vei til motsatt side.
    69'
    Også corneren blir farlig uten at noen får satt frem tåen foran mål.
    69'
    Nå bølger det frem og tilbake. Pellegrino klinker til fra rundt 22-23 meter, men Bråtveit stødig i målet.
    70'
    Dersom Strømsgodset går videre til semifinalene nå er det lagene på 12., 14. og 15. plass, ved siden av RBK, som er videre i cupen
    72'
    Enorm sjanse! Store rom på kanten. Ballen frem til Stølås. Inn foran mål. Grindheim går opp på bakre stolpe. Flott lagt ned til Koné. Nærmest åpent mål, men nikker i tverrliggeren og over. Enorm sjanse.
    75'
    Ny mulighet men meget svak avslutning i boksen fra Wadji.
    76'
    Henning Hauger
    Ser ut som Hauger går inn i duellen med knottene i duellen.
    76'
    Enormt press fra Haugesund nå. Corneren blir slått inn og skrur med god hjelp fra vinden på stadion. Men over fra Pallesen Knudsen.
    77'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Kristoffer Tokstad
    Ut: Amahl Pellegrino
    80'
    Uklart hva som førte til det gule kortet. Men Francisco viser at han er sterkt frustrert. Avslutter kvelden da han blir byttet ut på direkten.
    81'
    Inn: Herman Stengel
    Ut: Francisco Júnior
    81'
    Haugesund-spillerne står i kø foran mål. Ballen havner hos Wadji som legger inn fra høyrekanten. Over alle.
    86'
    Spillerbytte - FK Haugesund
    Inn: Kristoffer Velde
    Ut: Ibrahima Wadji
    86'
    Opphisset stemning på bannen. Panne mot panne situasjonen ved cornerflagget. Mulig en liten bevegelse fra Koné. Glesnes mener han får veldig vondt.
    88'
    Supersjanse. Grindheim med volleyskudd. Meget god avslutning der han får en fot på ballen i vanskelig posisjon i boksen. Ballen går mot krysset, men Sætra igjen med matchvinnerredning for bortelaget. Meget godt slått over.
    89'
    Lars-Christopher Vilsvik
    89'
    Nå er det enveiskjøring fra Haugesund. Enromt press. Alle mann i forsvar for Godset nå.
    90'
    Skjerve inn med knottene. Soleklart frispark. Frispark til Godset.
    90'+1
    Lagt til fire minutter i Haugesund
    90'+1
    Regnet bøtter ned og det er skikkelig grisevær på Vestlandet nå.
    90'+2
    Sondre Tronstad
    90'+2
    Sender langt fremover nå Haugesund. Etablerer press og vinner tilbake ballen hjemmelaget nå.
    90'+3
    Glesnes fortsetter å pøse på. Vinner ballen tilbake legger til Tronstad. Skuddet blokkeres.