CSKA Moskva tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    FK Khimki blir avblåst for offside
    En av FK Khimkis spillere går i offside.
    6'
    Dommer Vasiliy Kazarcev venter med å sette i gang spillet fordi Anton Zabolotnyi ligger nede.
    7'
    Anton Zabolotnyi er tilbake i kampen igjen.
    7'
    FK Khimki får tildelt et hjørnespark
    Lucas Gabriel Vera
    Lucas Gabriel Vera (FK Khimki) slår en corner fra høyre side på Arena Khimki.
    11'
    Vasiliy Kazarcev signaliserer et frispark til CSKA Moskva på egen banehalvdel.
    13'
    Skudd på mål, CSKA Moskva
    Abbosbek Fayzullaev
    CSKA Moskva angriper i Khimki. Abbosbek Fayzullaev avslutter på mål, men greier ikke å score.
    18'
    CSKA Moskva, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Skudd utenfor mål, FK Khimki
    Målsjanse! Lucas Gabriel Vera (FK Khimki) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    19'
    Skudd utenfor mål, CSKA Moskva
    Igor Diveev
    Sjanse! CSKA Moskva avanserer forover, men Igor Diveev avslutter utenfor.
    22'
    Vasiliy Kazarcev tildeler FK Khimki en corner. Lucas Gabriel Vera sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    27'
    Edgardo Isaac Farina Wynter
    Edgardo Isaac Farina Wynter header i tverrliggeren! Nære på for FK Khimki.
    27'
    Frispark for CSKA Moskva på egen banehalvdel.
    27'
    Spillet på Arena Khimki er stoppet midlertidig fordi Willyan Rocha ligger nede.
    28'
    Willyan Rocha er på beina igjen og fortsetter kampen på Arena Khimki.
    31'
    Tamerlan Musaev
    Tamerlan Musaev (CSKA Moskva) kommer til avslutning på Arena Khimki, men headingen blir reddet.
    32'
    32'
    Mål for CSKA Moskva!
    FK Khimki 0 - 1 CSKA Moskva
    Mål: Tamerlan Musaev
    Mål! CSKA Moskva tar ledelsen 0-1 ved Tamerlan Musaev.
    38'
    Anton Zabolotnyi
    Anton Zabolotnyi (FK Khimki) fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    CSKA Moskva får tildelt et hjørnespark
    Ivan Oblyakov
    Ivan Oblyakov (CSKA Moskva) løfter inn en corner fra venstre på Arena Khimki.
    44'
    Willyan Rocha (CSKA Moskva) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Arena Khimki.
    45'+1
    Aleksandr Rudenko
    Målsjanse! Aleksandr Rudenko (FK Khimki) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+2
    CSKA Moskva slipper å klare seg uten Willyan Rocha som kommer tilbake på banen i Khimki.
    45'+3
    Skudd på mål, FK Khimki
    45'+3
    FK Khimki, prøver et skudd, men det reddes
    45'+3
    Frispark til CSKA Moskva på halvdelen til FK Khimki.
    46'
    I Khimki slår Lucas Gabriel Vera en corner fra venstre.
    48'
    Reziuan Mirzov
    Reziuan Mirzov (FK Khimki) får en nickmöjlighet på Arena Khimki men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    48'
    Frispark CSKA Moskva.
    49'
    Aleksandr Rudenko (FK Khimki) kommer til en målsjanse på Arena Khimki, men klarer ikke å score.
    49'
    CSKA Moskva blir avblåst for offside
    Tamerlan Musaev (CSKA Moskva) vinkes av for offside i Khimki.
    56'
    Frispark i en god posisjon for CSKA Moskva!
    61'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Willyan Rocha (CSKA Moskva) vrir seg av smerte i gresset.
    61'
    Sjanse til CSKA Moskva! Ivan Oblyakov er nær ved å score, men keeper redder.
    62'
    62'
    FK Khimki 0 - 2 CSKA Moskva
    Mål: Moises
    Moises øker CSKA Moskvas ledelse til 0-2!
    62'
    Målet til CSKA Moskva sjekkes av VAR
    64'
    Målet til CSKA Moskva blir stående
    67'
    Spillerbytte - FK Khimki
    Inn: Kirill Kaplenko
    Ut: Saminu Kwari Abdullahi
    Francesc Artiga Cebrian (FK Khimki) gjør sitt første bytte for dagen. Kirill Kaplenko erstatter Saminu Kwari Abdullahi.
    67'
    Inn: Zelimkhan Bakaev
    Ut: Reziuan Mirzov
    Francesc Artiga Cebrian gjør dagens andre bytte i Khimki, når han tar ut Reziuan Mirzov og setter inn Zelimkhan Bakaev.
    67'
    Inn: Diego Alfonzo Luna Flores
    Ut: Orinho
    Bytte for FK Khimki. Diego Alfonzo Luna Flores kommer inn for Orinho på Arena Khimki.
    67'
    Willyan Rocha kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Arena Khimki.
    67'
    FK Khimki angriper, men avslutningen til Aleksandr Rudenko går utenfor.
    70'
    FK Khimki får tildelt et frispark
    Frisparket tildelt FK Khimki er farlig nær CSKA Moskvas målområde.
    75'
    FK Khimki avanserer forover på Arena Khimki og Edgardo Isaac Farina Wynter kommer til avslutning. Headingen blir klarert av CSKA Moskva.
    76'
    76'
    76'
    Offside! Anton Zabolotnyi blir vinket av og FK Khimki må dermed bygge opp et nytt angrep.
    76'
    Inn: Kirill Panchenko
    Ut: Aleksandr Rudenko
    FK Khimki bytter ut Aleksandr Rudenko med Kirill Panchenko. Dette er det fjerde byttet som Francesc Artiga Cebrian gjør i dagens kamp.
    79'
    I Khimki slår Lucas Gabriel Vera en corner fra høyre.
    79'
    Spillerbytte - CSKA Moskva
    Inn: Sekou Koita
    Ut: Abbosbek Fayzullaev
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CSKA Moskva. Inn kommer Sekou Koita, mens Abbosbek Fayzullaev tar plass på benken.
    80'
    Inn: Rifat Zhemaletdinov
    Ut: Victor Davila
    CSKA Moskva bytter ut Victor Davila med Rifat Zhemaletdinov.
    80'
    Rifat Zhemaletdinov
    Dommer Vasiliy Kazarcev ser at linjemannen løfter flagget, og CSKA Moskvas Rifat Zhemaletdinov blåses av for offside.
    83'
    Inn: Ilya Sadygov
    Ut: Khetag Khosonov
    FK Khimki bytter ut Khetag Khosonov med Ilya Sadygov. Dette er det femte byttet som Francesc Artiga Cebrian gjør i dagens kamp.
    84'
    CSKA Moskva avanserer forover i Khimki. Tamerlan Musaev avslutter, men treffer ikke mål.
    85'
    Frispark for FK Khimki på egen banehalvdel.
    87'
    Vasiliy Kazarcev tildeler CSKA Moskva en corner. Ivan Oblyakov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    89'
    FK Khimki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    89'
    Vasiliy Kazarcev signaliserer et frispark til FK Khimki.
    90'
    FK Khimki fosser forover og Anton Zabolotnyi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.