I Khimki har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Ayaz Guliev (FK Khimki) fyrer av et skudd på Arena Khimki – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    6'
    Skudd på mål, FK Khimki
    Marcos Guilherme
    FK Khimki angriper i Khimki. Marcos Guilherme avslutter på mål, men greier ikke å score.
    7'
    FK Khimki, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Skudd på mål, FK Krasnodar
    Joao Pedro Fortes Bachiessa
    FK Krasnodar angriper. Joao Pedro Fortes Bachiessa får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    8'
    FK Krasnodar, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    13'
    Frispark for FK Khimki på egen banehalvdel.
    14'
    Pavel Shadykhanov signaliserer et frispark til FK Khimki på egen banehalvdel.
    16'
    FK Krasnodar får tildelt et frispark
    Frispark til FK Krasnodar på halvdelen til FK Khimki.
    19'
    Skudd utenfor mål, FK Krasnodar
    FK Krasnodar angriper i Khimki. Jhon Cordoba fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    Moses David Cobnan
    Målsjanse på Arena Khimki! Moses David Cobnan fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    22'
    22'
    Mål for FK Krasnodar!
    FK Khimki 0 - 1 FK Krasnodar
    Mål: Joao Pedro Fortes Bachiessa
    Målgivende: Jhon Cordoba
    Mål! Joao Pedro Fortes Bachiessa gir FK Krasnodar ledelsen 0-1 i Khimki. Jhon Cordoba sto for den målgivende pasningen.
    23'
    Rødt kort til FK Khimki
    Vitali Lystcov
    Utvisning! FK Khimkis Vitali Lystcov får rødt kort og sendes av banen.
    27'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    28'
    VAR sjekker om det er straffe til FK Krasnodar
    28'
    Ingen straffe til FK Krasnodar
    29'
    Frispark i en god posisjon for FK Krasnodar!
    29'
    Mihajilo Banjac
    Mihajilo Banjac (FK Krasnodar) fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    Sjanse til FK Krasnodar! Moses David Cobnan er nær ved å score, men keeper redder.
    32'
    32'
    Eduard Spertsyan
    Målsjanse til FK Krasnodar! Eduard Spertsyan treffer mål, men keeper redder.
    33'
    33'
    FK Krasnodar får tildelt et hjørnespark
    Eduard Spertsyan (FK Krasnodar) slår en corner fra høyre side på Arena Khimki.
    34'
    Pavel Shadykhanov signaliserer et frispark til FK Khimki.
    35'
    Spillerbytte - FK Khimki
    Inn: Danil Kazantsev
    Ut: Nemanja Glavcic
    FK Khimki gjør sitt første bytte. Nemanja Glavcic erstattes av Danil Kazantsev.
    38'
    Offside! Joao Pedro Fortes Bachiessa (FK Krasnodar) er alene igjennom, men dommer Pavel Shadykhanov ser at linjemannen er oppe med flagget.
    39'
    40'
    FK Khimki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Gult kort til FK Khimki
    Cristian Gonzalez
    Dommer Pavel Shadykhanov gir Cristian Gonzalez (FK Khimki) et gult kort.
    42'
    David Kobesov ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    44'
    Dommer Pavel Shadykhanov ser at linjemannen løfter flagget, og FK Krasnodars Moses David Cobnan blåses av for offside.
    45'+2
    Ayaz Guliev
    FK Khimki fosser forover og Ayaz Guliev fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+2
    45'+2
    David Kobesov er tilbake i kampen igjen.
    45'+2
    Spillerbytte - FK Krasnodar
    Inn: Kady
    Ut: Moses David Cobnan
    Bytte for FK Krasnodar. Kady kommer inn for Moses David Cobnan på Arena Khimki.
    46'
    FK Khimki 0 - 2 FK Krasnodar
    Mål: Jhon Cordoba
    Mål! Jhon Cordoba gir FK Krasnodar en komfortabel 0-2 ledelse.
    47'
    49'
    Mihajilo Banjac (FK Krasnodar) kommer til en målsjanse på Arena Khimki, men klarer ikke å score.
    51'
    Petar Golubovic
    Målsjanse til FK Khimki! Petar Golubovic treffer mål, men keeper redder.
    52'
    52'
    Frispark FK Khimki.
    54'
    I Khimki slår Eduard Spertsyan en corner fra venstre.
    56'
    FK Khimki 0 - 3 FK Krasnodar
    Målgivende: Joao Pedro Fortes Bachiessa
    FK Krasnodar øker ledelsen til 0-3 etter en heading av Jhon Cordoba. Det er en fin assist fra Joao Pedro Fortes Bachiessa.
    56'
    David Kobesov
    David Kobesov (FK Khimki) kommer seg fri på Arena Khimki, men avslutningen går utenfor.
    58'
    Inn: Nikita Krivtsov
    Ut: Eduard Spertsyan
    Vladan Ivic gjør dagens andre bytte i Khimki, når han tar ut Eduard Spertsyan og setter inn Nikita Krivtsov.
    58'
    Inn: Brian Idowu
    Ut: Marcos Guilherme
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Khimki. Inn kommer Brian Idowu, mens Marcos Guilherme tar plass på benken.
    60'
    Inn: Georgi Karginov
    Ut: David Kobesov
    Spartak Arturovich Gogniev (FK Khimki) gjør sitt tredje bytte for dagen. Georgi Karginov erstatter David Kobesov.
    60'
    FK Khimki 0 - 4 FK Krasnodar
    Mål: Kady
    Målgivende: Aleksandr Chernikov
    Mål! Kady øker ledelsen til 0-4. Aleksandr Chernikov var nest sist på ballen.
    63'
    Inn: Olakunle Olusegun
    Ut: Joao Pedro Fortes Bachiessa
    FK Krasnodar bytter ut Joao Pedro Fortes Bachiessa med Olakunle Olusegun. Dette er det tredje byttet som Vladan Ivic gjør i dagens kamp.
    68'
    Inn: Ilzat Akhmetov
    Ut: Aleksandr Chernikov
    FK Krasnodar bytter ut Aleksandr Chernikov med Ilzat Akhmetov.
    68'
    68'
    FK Krasnodar avanserer forover i Khimki. Jhon Cordoba avslutter, men treffer ikke mål.
    73'
    Inn: Alexey Ionov
    Ut: Jhon Cordoba
    FK Krasnodar bytter ut Jhon Cordoba med Alexey Ionov. Dette er det femte byttet som Vladan Ivic gjør i dagens kamp.
    73'
    Inn: Aleksandr Rudenko
    Ut: Butta Magomedov
    Bytte for FK Khimki. Aleksandr Rudenko kommer inn for Butta Magomedov på Arena Khimki.
    74'
    74'
    Inn: Ilya Sadygov
    Ut: Vladimir Khubulov
    Vladimir Khubulov (FK Khimki) erstattes av Ilya Sadygov.
    74'
    Frisparket tildelt FK Khimki er farlig nær FK Krasnodars målområde.
    76'
    Dommer Pavel Shadykhanov venter med å sette i gang spillet fordi Aleksandr Rudenko ligger nede.
    77'
    Danil Kazantsev
    Danil Kazantsev (FK Khimki) kommer seg fri på Arena Khimki, men avslutningen går utenfor.
    77'
    FK Khimki 0 - 5 FK Krasnodar
    Mål: Alexey Ionov
    Målgivende: Sergei Volkov
    Mål! FK Krasnodar øker ledelsen til 0-5 etter en scoring av Alexey Ionov på Arena Khimki. Flott spill fra Sergei Volkov før målet.
    78'
    FK Khimki blir avblåst for offside
    En av FK Khimkis spillere blir avblåst for offside på Arena Khimki.
    79'
    FK Khimki slipper å klare seg uten Aleksandr Rudenko som kommer tilbake på banen i Khimki.
    79'
    Olakunle Olusegun
    Olakunle Olusegun (FK Krasnodar) vinkes av for offside i Khimki.
    80'
    I Khimki har et frispark blitt tildelt bortelag.
    81'
    Georgi Karginov
    Georgi Karginov (FK Khimki) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    81'
    Nikita Krivtsov
    FK Krasnodar angriper. Nikita Krivtsov får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    84'
    84'
    Sjanse i Khimki! Olakunle Olusegun (FK Krasnodar) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    84'
    84'
    Aleksandr Rudenko
    Aleksandr Rudenko (FK Khimki) kommer til en målsjanse på Arena Khimki, men klarer ikke å score.
    85'
    85'
    Pavel Shadykhanov signaliserer et frispark til FK Krasnodar på egen banehalvdel.
    85'
    FK Krasnodar tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    85'
    FK Khimki 0 - 6 FK Krasnodar
    Mål: Nikita Krivtsov
    Mål! Nikita Krivtsov øker FK Krasnodars ledelse til 0-6 på Arena Khimki. Det er en fin assist fra Sergei Volkov.