Vladimir Moskalev signaliserer et frispark til FK Nizhny Novgorod.
    1'
    FK Nizhny Novgorod angriper i Khimki, men blir avblåst for offside.
    8'
    Vladimir Moskalev signaliserer et frispark til FK Nizhny Novgorod på egen banehalvdel.
    12'
    I Khimki har et frispark blitt tildelt bortelag.
    14'
    Nikolay Kalinskiy (FK Nizhny Novgorod) slår en corner fra venstre side på Arena Khimki.
    16'
    Ilya Kukharchuk
    FK Khimki angriper, men avslutningen til Ilya Kukharchuk går utenfor.
    17'
    Frispark til FK Nizhny Novgorod på halvdelen til FK Khimki.
    18'
    FK Nizhny Novgorod fosser fremover, men Vladimir Moskalev blåser for offside på Arena Khimki.
    19'
    I Khimki slår Nikolay Kalinskiy en corner fra høyre.
    19'
    En av FK Khimkis spillere blir avblåst for offside på Arena Khimki.
    20'
    FK Khimki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Nikolay Kalinskiy
    FK Nizhny Novgorod avanserer forover i Khimki. Nikolay Kalinskiy avslutter, men treffer ikke mål.
    27'
    Dommer Vladimir Moskalev venter med å sette i gang spillet fordi Elmir Nabiullin ligger nede.
    29'
    FK Khimki slipper å klare seg uten Elmir Nabiullin som kommer tilbake på banen i Khimki.
    30'
    Mål for FK Nizhny Novgorod!
    FK Khimki 0 - 1 FK Nizhny Novgorod
    Målgivende: Richlord Ennin
    Aleksey Kozlov setter ballen i nettet og FK Nizhny Novgorod leder nå 0-1. Richie Ennin var nest sist på ballen.
    35'
    Frispark for FK Khimki på egen banehalvdel.
    38'
    Besard Sabovic
    Besard Sabovic (FK Khimki) kommer seg fri på Arena Khimki, men avslutningen går utenfor.
    39'
    40'
    Gult kort til FK Khimki
    Filip Dagerståhl
    Dommer Vladimir Moskalev gir Filip Dagerstal (FK Khimki) et gult kort.
    40'
    Frispark FK Khimki.
    43'
    45'
    Denis Glushakov
    Denis Glushakov (FK Khimki) får et gult kort av dommer Vladimir Moskalev.
    45'
    Spillerbytte - FK Khimki
    Inn: Senin Sebai
    Ut: Besard Sabovic
    Bytte for FK Khimki. Senin Sebai kommer inn for Besard Sabovic på Arena Khimki.
    46'
    Inn: Ilya Kamyshev
    Ut: Dusan Stojinovic
    FK Khimki bytter ut Dusan Stojinovic med Ilya Kamyshev.
    46'
    47'
    Frispark for FK Nizhny Novgorod på egen banehalvdel.
    48'
    Kan FK Nizhny Novgorod utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    49'
    FK Nizhny Novgorod angriper. Nikolay Kalinskiy får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    50'
    FK Khimki, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    Vladimir Moskalev tildeler FK Nizhny Novgorod en corner. Nikolay Kalinskiy sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    50'
    En av FK Nizhny Novgorods spillere blir avblåst for offside.
    51'
    FK Khimki har fått straffespark på Arena Khimki!
    52'
    Denis Glushakov (FK Khimki) løfter inn en corner fra høyre på Arena Khimki.
    52'
    Denis Glushakov (FK Khimki) slår en corner fra høyre side på Arena Khimki.
    52'
    FK Khimki scorer på straffe!
    FK Khimki 1 - 1 FK Nizhny Novgorod
    Mål: Denis Glushakov
    Mål! hjemmelaget utligner til 1-1 takket være et straffespark av Denis Glushakov.
    54'
    Kemal Ademi
    I Khimki header Kemal Ademi (FK Khimki) mot mål, men ballen går utenfor.
    56'
    57'
    Senin Sebai
    Sjanse i Khimki! Senin Sebai (FK Khimki) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    57'
    FK Nizhny Novgorod, prøver et skudd, men det reddes
    57'
    I Khimki har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    58'
    Denis Glushakov (FK Khimki) løfter inn en corner fra venstre på Arena Khimki.
    60'
    62'
    Kemal Ademi
    Målsjanse! Kemal Ademi (FK Khimki) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    62'
    Spillerbytte - FK Nizhny Novgorod
    Inn: Albert Sharipov
    Ut: Nikita Kakkoev
    FK Nizhny Novgorod bytter ut Nikita Kakkoev med Albert Sharipov. Dette er det første byttet som Aleksandr Kerzhakov gjør i dagens kamp.
    63'
    Inn: Timur Suleimanov
    Ut: Pavel Mogilevets
    Aleksandr Kerzhakov (FK Nizhny Novgorod) gjør sitt andre bytte for dagen. Timur Suleimanov erstatter Pavel Mogilevets.
    63'
    Vladimir Moskalev signaliserer et frispark til FK Khimki på egen banehalvdel.
    63'
    64'
    66'
    Inn: Artem Sokolov
    Ut: Ilya Kukharchuk
    FK Khimki gjør sitt tredje bytte. Ilya Kukharchuk erstattes av Artem Sokolov.
    67'
    Inn: Denis Tkachuk
    Ut: Ibrokhim Yuldoshev
    Aleksandr Kerzhakov gjør dagens tredje bytte i Khimki, når han tar ut Ibrokhimkhalil Yuldoshev og setter inn Denis Tkachuk.
    69'
    69'
    70'
    Spillet på Arena Khimki er stoppet midlertidig fordi Ilya Kamyshev ligger nede.
    71'
    72'
    Ilya Kamyshev kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Arena Khimki.
    72'
    Vladimir Moskalev tildeler FK Nizhny Novgorod en corner. Nikolay Kalinskiy sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    73'
    I Khimki slår Nikolay Kalinskiy en corner fra venstre.
    76'
    76'
    Gult kort til FK Nizhny Novgorod
    Denis Tkachuk
    Denis Tkachuk (FK Nizhny Novgorod) mottar sitt første gule kort for dagen på Arena Khimki.
    76'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Khimki fordi Ilya Kamyshev får behandling for en skade på banen.
    78'
    Ilya Kamyshev ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Khimki.
    79'
    Frispark i en god posisjon for FK Khimki!
    80'
    Lucas Masoero
    Dommer Vladimir Moskalev viser Lucas Masoero (FK Nizhny Novgorod) det gule kortet.