Denisov45'+2
1-1
    FK Khimki blir avblåst for offside
    Reziuan Mirzov
    Dommer Evgeniy Kukulyak ser at linjemannen løfter flagget, og FK Khimkis Reziuan Mirzov blåses av for offside.
    3'
    FK Khimki får tildelt et frispark
    Christopher Martins
    Evgeniy Kukulyak signaliserer et frispark til FK Khimki på egen banehalvdel.
    4'
    FK Khimki får tildelt et hjørnespark
    Nikola Antic
    I Khimki slår Nikola Antic en corner fra høyre.
    5'
    Gult kort til FK Khimki
    Petar Golubovic
    Petar Golubovic (FK Khimki) pådrar seg et gult kort.
    5'
    FK Spartak Moskva får tildelt et frispark
    Frispark for FK Spartak Moskva på egen banehalvdel.
    5'
    Ruslan Litvinov
    FK Khimki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    FK Spartak Moskva får tildelt et hjørnespark
    Quincy Promes
    Quincy Promes (FK Spartak Moskva) løfter inn en corner fra venstre på Arena Khimki.
    9'
    Skudd utenfor mål, FK Spartak Moskva
    Nikita Chernov
    Nikita Chernov (FK Spartak Moskva) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    9'
    Quincy Promes (FK Spartak Moskva) slår en corner fra høyre side på Arena Khimki.
    13'
    13'
    Frispark FK Khimki.
    14'
    Ruslan Litvinov (FK Spartak Moskva) kommer til en målsjanse på Arena Khimki, men klarer ikke å score.
    15'
    Aleksandr Sobolev
    17'
    Anton Zhinkovski
    Anton Zhinkovski (FK Spartak Moskva) kommer seg fri på Arena Khimki, men avslutningen går utenfor.
    19'
    Frispark for FK Khimki på egen banehalvdel.
    21'
    Keita Balde
    21'
    Det blir farlig! Frispark for FK Khimki er nær straffområde.
    22'
    Mål for FK Khimki!
    FK Khimki 1 - 0 FK Spartak Moskva
    Mål: Reziuan Mirzov
    Mål! Reziuan Mirzov gir FK Khimki ledelsen 1-0 i Khimki.
    23'
    Janio Bikel
    I Khimki har et frispark blitt tildelt bortelag.
    26'
    FK Spartak Moskva angriper i Khimki. Quincy Promes fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Gult kort til FK Spartak Moskva
    Daniil Denisov
    Daniil Denisov (FK Spartak Moskva) får gult kort og må dermed stå over en kamp.
    29'
    30'
    Skudd på mål, FK Spartak Moskva
    Keita Balde
    Målsjanse på Arena Khimki! Keita Balde fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    32'
    FK Spartak Moskva, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Janio Bikel (FK Khimki) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Arena Khimki.
    33'
    Janio Bikel er tilbake på banen igjen.
    34'
    Aleksandr Dolgov
    FK Spartak Moskva tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Janio Bikel
    Frispark til FK Spartak Moskva på halvdelen til FK Khimki.
    36'
    Evgeniy Kukulyak signaliserer et frispark til FK Spartak Moskva på egen banehalvdel.
    36'
    Evgeniy Kukulyak tildeler FK Spartak Moskva en corner. Quincy Promes sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    Keita Balde
    Keita Balde (FK Spartak Moskva) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    37'
    37'
    38'
    Stefan Melentijevic
    Evgeniy Kukulyak signaliserer et frispark til FK Spartak Moskva.
    43'
    Danyl Prutsev
    FK Spartak Moskva fosser forover og Danyl Prutsev fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    44'
    44'
    Ruslan Litvinov ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    45'
    Ruslan Litvinov er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'+1
    Andre gule kort til FK Spartak Moskva
    Utvisning! Dommer Evgeniy Kukulyak sender Daniil Denisov (FK Spartak Moskva) av banen etter to gule kort.
    45'+2
    45'+2
    Anton Zhinkovski (FK Spartak Moskva) slår en corner fra høyre side på Arena Khimki.
    45'+6
    Butta Magomedov
    46'
    47'
    Spillerbytte - FK Khimki
    Inn: Butta Magomedov
    Ut: Janio Bikel
    FK Khimki gjør sitt første bytte. Janio Bikel erstattes av Butta Magomedov.
    47'
    48'
    I Khimki slår Quincy Promes en corner fra høyre.
    49'
    Quincy Promes (FK Spartak Moskva) løfter inn en corner fra høyre på Arena Khimki.
    49'
    51'
    Danyl Prutsev får gult kort og må stå over en kamp for FK Spartak Moskva!
    53'
    Målsjanse til FK Spartak Moskva! Quincy Promes treffer mål, men keeper redder.
    56'
    56'
    FK Spartak Moskva angriper. Christopher Martins får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    56'
    56'
    Mål for FK Spartak Moskva!
    FK Khimki 1 - 1 FK Spartak Moskva
    Mål: Aleksandr Sobolev
    Aleksandr Sobolev scorer og utligningen er et faktum på Arena Khimki. 1-1.
    56'
    Ruslan Litvinov ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    58'
    Reziuan Mirzov (FK Khimki) slår en corner fra høyre side på Arena Khimki.
    58'
    Ruslan Litvinov ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Khimki.
    59'
    Inn: Aleksandr Rudenko
    Ut: Aleksandr Dolgov
    FK Khimki bytter ut Aleksandr Dolgov med Aleksandr Rudenko. Dette er det andre byttet som Andrey Talalaev gjør i dagens kamp.
    59'
    Inn: Marcos Guilherme
    Ut: Reziuan Mirzov
    Andrey Talalaev (FK Khimki) gjør sitt tredje bytte for dagen. Marcos Guilherme erstatter Reziuan Mirzov.
    59'
    Spillerbytte - FK Spartak Moskva
    Inn: Daniil Khlusevich
    Ut: Keita Balde
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Spartak Moskva. Inn kommer Daniil Khlusevich, mens Keita Balde tar plass på benken.
    60'
    Inn: Victor Moses
    Ut: Danyl Prutsev
    FK Spartak Moskva bytter ut Danyl Prutsev med Victor Moses.
    60'
    Ayaz Guliev
    Offside! Ayaz Guliev (FK Khimki) er alene igjennom, men dommer Evgeniy Kukulyak ser at linjemannen er oppe med flagget.
    61'
    Nikita Chernov (FK Spartak Moskva) får et gult kort av dommer Evgeniy Kukulyak.
    61'
    I Khimki har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    61'
    Skudd på mål, FK Khimki
    FK Khimki angriper i Khimki. Nikola Antic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    62'
    FK Khimki, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    Skudd utenfor mål, FK Khimki
    Målsjanse! Butta Magomedov (FK Khimki) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    63'
    Aleksandr Rudenko
    Aleksandr Rudenko (FK Khimki) mottar et gult kort på Arena Khimki, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    63'
    63'
    Ayaz Guliev
    Dommer Evgeniy Kukulyak gir Ayaz Guliev (FK Khimki) et gult kort.
    64'
    Ayaz Guliev
    64'
    65'
    Leo Andrade
    Leo Andrade header i tverrliggeren! Nære på for FK Khimki.
    65'
    Daniil Khlusevich
    Sjanse til FK Spartak Moskva! Daniil Khlusevich er nær ved å score, men keeper redder.
    66'
    66'
    66'
    Sjanse i Khimki! Butta Magomedov (FK Khimki) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    69'
    69'
    Victor Moses
    Victor Moses (FK Spartak Moskva) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    69'
    70'
    70'
    Evgeniy Kukulyak tildeler FK Khimki en corner. Nikola Antic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    71'
    Lev Skvortsov
    Lev Skvortsov (FK Khimki) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    72'
    Frispark FK Spartak Moskva.
    72'
    Christopher Martins (FK Spartak Moskva) kommer seg fri på Arena Khimki, men avslutningen går utenfor.
    73'
    Nikola Antic (FK Khimki) avanserer forover på Arena Khimki. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    75'
    75'
    Inn: Nemanja Glavcic
    Ut: Butta Magomedov
    Bytte for FK Khimki. Nemanja Glavcic kommer inn for Butta Magomedov på Arena Khimki.
    76'
    Nemanja Glavcic
    Nemanja Glavcic (FK Khimki) løfter inn en corner fra venstre på Arena Khimki.
    76'
    Vitali Lystcov
    Vitali Lystcov (FK Khimki) fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    I Khimki får Aleksandr Rudenko (FK Khimki) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    77'
    77'
    77'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Aleksandr Sobolev (FK Spartak Moskva) vrir seg av smerte i gresset.
    78'
    Aleksandr Sobolev er på beina igjen og fortsetter kampen på Arena Khimki.
    79'
    Inn: Mikhail Ignatov
    Ut: Anton Zhinkovski
    Guillermo Abascal gjør dagens tredje bytte i Khimki, når han tar ut Anton Zhinkovski og setter inn Mikhail Ignatov.
    80'
    80'
    Leo Andrade
    Dommeren gir Leo Andrade (FK Khimki) et gult kort.
    82'
    Leo Andrade
    82'
    Marcos Guilherme
    Marcos Guilherme (FK Khimki) vinkes av for offside i Khimki.
    84'
    86'
    Inn: Ilya Sadygov
    Ut: Ayaz Guliev
    FK Khimki bytter ut Ayaz Guliev med Ilya Sadygov. Dette er det femte byttet som Andrey Talalaev gjør i dagens kamp.
    88'
    Nemanja Glavcic (FK Khimki) slår en corner fra venstre side på Arena Khimki.
    88'
    Ilya Sadygov
    88'
    Dommer Evgeniy Kukulyak viser Ilya Sadygov (FK Khimki) det gule kortet.
    88'
    Inn: Pavel Maslov
    Ut: Nikita Chernov
    Bytte for FK Spartak Moskva. Pavel Maslov kommer inn for Nikita Chernov på Arena Khimki.
    89'
    Inn: Shamar Nicholson
    Ut: Aleksandr Sobolev
    Guillermo Abascal (FK Spartak Moskva) tar ut Aleksandr Sobolev som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Shamar Nicholson.
    89'
    FK Khimki fosser forover og Aleksandr Rudenko fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    89'
    89'
    90'
    Sjanse til FK Khimki! Marcos Guilherme er nær ved å score, men keeper redder.
    90'+1
    90'+1
    I Khimki slår Nemanja Glavcic en corner fra høyre.
    90'+2
    FK Spartak Moskva blir avblåst for offside
    FK Spartak Moskva fosser fremover, men Christopher Martins går rett i offsidefella.
    90'+2
    FK Khimki avanserer forover i Khimki. Nikola Antic avslutter, men treffer ikke mål.