0-2
0-3
    FK Ural Yekaterinburg får tildelt et hjørnespark
    Silvije Begic
    Amelin Alexey Vladimirovich tildeler FK Ural Yekaterinburg en corner. Silvije Begic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    7'
    Skudd på mål, FK Khimki
    Aleksandr Rudenko
    Sjanse til FK Khimki! Aleksandr Rudenko er nær ved å score, men keeper redder.
    8'
    FK Khimki, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    FK Ural Yekaterinburg får tildelt et frispark
    Janio Bikel
    Frispark FK Ural Yekaterinburg.
    11'
    Aleksandr Yushin
    I Khimki slår Aleksandr Yushin en corner fra høyre.
    12'
    Nikola Antic
    Frispark til FK Ural Yekaterinburg på halvdelen til FK Khimki.
    13'
    Skudd utenfor mål, FK Khimki
    Butta Magomedov
    Sjanse! FK Khimki avanserer forover, men Butta Magomedov avslutter utenfor.
    14'
    FK Khimki får tildelt et hjørnespark
    Nikola Antic (FK Khimki) slår en corner fra høyre side på Arena Khimki.
    19'
    Stefan Melentijevic
    FK Khimki avanserer forover i Khimki. Stefan Melentijevic avslutter, men treffer ikke mål.
    20'
    Nemanja Glavcic vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    21'
    Nemanja Glavcic er på beina igjen og fortsetter kampen.
    22'
    I Khimki har et frispark blitt tildelt bortelag.
    22'
    Mål for FK Ural Yekaterinburg!
    FK Khimki 0 - 1 FK Ural Yekaterinburg
    Mål: Aleksandr Yushin
    Målgivende: Andrey Egorychev
    FK Ural Yekaterinburg leder 0-1 etter en scoring av Aleksandr Yushin. Det er en fin assist fra Andrey Egorychev.
    24'
    Janio Bikel
    Amelin Alexey Vladimirovich signaliserer et frispark til FK Ural Yekaterinburg på egen banehalvdel.
    26'
    Silvije Begic (FK Ural Yekaterinburg) løfter inn en corner fra venstre på Arena Khimki.
    27'
    Janio Bikel
    Amelin Alexey Vladimirovich signaliserer et frispark til FK Ural Yekaterinburg.
    28'
    Ayaz Guliev
    29'
    Gult kort til FK Khimki
    Ayaz Guliev
    Ayaz Guliev mottar et gult kort i Khimki, og må dermed stå over en kamp for FK Khimki.
    29'
    Danijel Miskic
    I Khimki slår Danijel Miskic en corner fra høyre.
    34'
    Skudd utenfor mål, FK Ural Yekaterinburg
    Egor Filipenko
    FK Ural Yekaterinburg angriper, men avslutningen til Egor Filipenko går utenfor.
    34'
    Spillerbytte - FK Khimki
    Inn: Lachezar Kotev
    Ut: Janio Bikel
    Janio Bikel (FK Khimki) erstattes av Lachezar Kotev.
    35'
    Nemanja Glavcic
    Målsjanse! Nemanja Glavcic (FK Khimki) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    36'
    Skudd på mål, FK Ural Yekaterinburg
    Ibrahima Cisse
    FK Ural Yekaterinburg angriper i Khimki. Ibrahima Cisse avslutter på mål, men greier ikke å score.
    39'
    FK Ural Yekaterinburg, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    40'
    FK Khimki 0 - 2 FK Ural Yekaterinburg
    Mål! Aleksandr Yushin øker FK Ural Yekaterinburgs ledelse til 0-2 på Arena Khimki. Andrey Egorychev sto for den målgivende pasningen.
    40'
    42'
    Eric Bicfalvi
    FK Ural Yekaterinburg fosser forover og Eric Bicfalvi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    42'
    42'
    Ayaz Guliev
    Målsjanse på Arena Khimki! Ayaz Guliev fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    44'
    44'
    FK Ural Yekaterinburg blir avblåst for offside
    FK Ural Yekaterinburgs Aleksandr Yushin blåses av for offside på Arena Khimki.
    44'
    Nikola Antic (FK Khimki) kommer seg fri på Arena Khimki, men avslutningen går utenfor.
    45'
    Inn: Ilya Sadygov
    Ut: Aleksandr Rudenko
    FK Khimki bytter ut Aleksandr Rudenko med Ilya Sadygov.
    46'
    Inn: Cristian Gonzalez
    Ut: Butta Magomedov
    FK Khimki gjør sitt tredje bytte. Butta Magomedov erstattes av Cristian Gonzalez.
    46'
    Dommer Amelin Alexey Vladimirovich ser at linjemannen løfter flagget, og FK Ural Yekaterinburgs Eric Bicfalvi blåses av for offside.
    49'
    FK Khimki får tildelt et frispark
    I Khimki har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    50'
    Gult kort til FK Ural Yekaterinburg
    Dommer Amelin Alexey Vladimirovich gir Ibrahima Cisse (FK Ural Yekaterinburg) et gult kort.
    50'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    51'
    Ikke rødt kort likevel
    51'
    FK Khimki blir avblåst for offside
    Ayaz Guliev
    FK Khimki fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    52'
    Aleksandr Yushin (FK Ural Yekaterinburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    Frispark for FK Ural Yekaterinburg på egen banehalvdel.
    55'
    Leo Andrade
    Leo Andrade (FK Khimki) mottar sitt første gule kort for dagen på Arena Khimki.
    58'
    Nikola Antic (FK Khimki) slår en corner fra venstre side på Arena Khimki.
    58'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Khimki fordi Danijel Miskic får behandling for en skade på banen.
    59'
    Danijel Miskic kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Arena Khimki.
    60'
    61'
    Nemanja Glavcic (FK Khimki) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    61'
    Spillerbytte - FK Ural Yekaterinburg
    Inn: Fanil Sungatulin
    Ut: Ibrahima Cisse
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Ural Yekaterinburg. Inn kommer Fanil Sungatulin, mens Ibrahima Cisse tar plass på benken.
    61'
    Danijel Miskic (FK Ural Yekaterinburg) løfter inn en corner fra høyre på Arena Khimki.
    62'
    FK Khimki 0 - 3 FK Ural Yekaterinburg
    Mål: Danijel Miskic
    Mål! FK Ural Yekaterinburg øker ledelsen til 0-3 etter en scoring av Danijel Miskic på Arena Khimki. Flott spill fra Andrey Egorychev før målet.
    63'
    FK Khimki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    65'
    FK Khimki angriper, men avslutningen til Stefan Melentijevic går utenfor.
    69'
    Inn: Irakli Chezhiya
    Ut: Petar Golubovic
    FK Khimki bytter ut Petar Golubovic med Irakli Chezhiya. Dette er det fjerde byttet som Andrey Talalaev gjør i dagens kamp.
    69'
    FK Ural Yekaterinburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    70'
    Ilya Sadygov
    Offside! Ilya Sadygov blir vinket av og FK Khimki må dermed bygge opp et nytt angrep.