Frispark for FK Khimki på egen banehalvdel.
    1'
    FK Khimki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Daler Kuzyaev
    FK Zenit St Petersburg avanserer forover i Khimki. Daler Kuzyaev avslutter, men treffer ikke mål.
    4'
    Denis Glushakov
    Målsjanse til FK Khimki! Denis Glushakov treffer mål, men keeper redder.
    5'
    FK Zenit St Petersburg, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Mohamed Konate (FK Khimki) vrir seg av smerte i gresset.
    8'
    Mohamed Konate er tilbake på banen igjen.
    8'
    Denis Glushakov (FK Khimki) løfter inn en corner fra venstre på Arena Khimki.
    9'
    Offside! Mohamed Konate (FK Khimki) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    13'
    Frispark FK Zenit St Petersburg.
    17'
    Mål for FK Zenit St Petersburg!
    FK Khimki 0 - 1 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Andrey Mostovoy
    Målgivende: Magomed Ozdoev
    Andrey Mostovoy setter ballen i nettet og FK Zenit St Petersburg leder nå 0-1. Det er en fin assist fra Magomed Ozdoev.
    18'
    Målet til FK Zenit St Petersburg sjekkes av VAR
    19'
    Målet til FK Zenit St Petersburg blir stående
    19'
    Frispark til FK Khimki på halvdelen til FK Zenit St Petersburg.
    20'
    FK Zenit St Petersburg fosser fremover, men Andrey Mostovoy går rett i offsidefella.
    24'
    Gult kort til FK Zenit St Petersburg
    Aleksey Sutormin
    Dommeren gir Aleksey Sutormin (FK Zenit St Petersburg) et gult kort.
    27'
    I Khimki har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    27'
    Alexey Valerievich Matyunin signaliserer et frispark til FK Khimki på egen banehalvdel.
    28'
    Alexey Valerievich Matyunin signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg.
    31'
    Alexey Valerievich Matyunin signaliserer et frispark til FK Khimki.
    32'
    I Khimki slår Denis Glushakov en corner fra venstre.
    34'
    Alexey Valerievich Matyunin tildeler FK Khimki en corner. Denis Glushakov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    36'
    Kirill Bozhenov
    Kirill Bozhenov (FK Khimki) kommer seg fri på Arena Khimki, men avslutningen går utenfor.
    36'
    Aleksandr Yerokhin
    Dommer Alexey Valerievich Matyunin viser Aleksandr Yerokhin (FK Zenit St Petersburg) det gule kortet.
    37'
    37'
    FK Zenit St Petersburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    FK Khimki angriper, men blir avblåst for offside.
    41'
    Frispark for FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    41'
    Ilya Kukharchuk
    Ilya Kukharchuk (FK Khimki) avanserer forover på Arena Khimki. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    43'
    43'
    Denis Glushakov (FK Khimki) slår en corner fra venstre side på Arena Khimki.
    44'
    Mohamed Konate
    FK Khimki angriper og Mohamed Konate får avsluttet. Headingen treffer ikke FK Zenit St Petersburg-målet.
    45'
    Daler Kuzyaev (FK Zenit St Petersburg) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Arena Khimki.
    45'
    I Khimki slår Douglas Santos en corner fra høyre.
    45'+1
    Daler Kuzyaev ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Khimki.
    45'+1
    48'
    Alexey Valerievich Matyunin signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    48'
    Douglas Santos
    FK Zenit St Petersburg angriper i Khimki. Douglas Santos fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Denis Glushakov (FK Khimki) slår en corner fra høyre side på Arena Khimki.
    51'
    51'
    Aleksandr Troshechkin
    Aleksandr Troshechkin (FK Khimki) kommer til en målsjanse på Arena Khimki, men klarer ikke å score.
    52'
    54'
    56'
    Frispark til FK Zenit St Petersburg på halvdelen til FK Khimki.
    58'
    60'
    Yuri Zhirkov
    Yuri Zhirkov (FK Zenit St Petersburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    61'
    Spillerbytte - FK Zenit St Petersburg
    Inn: Daniil Krugovoy
    Ut: Aleksey Sutormin
    FK Zenit St Petersburg bytter ut Aleksey Sutormin med Daniil Krugovoy. Dette er det første byttet som Sergey Semak gjør i dagens kamp.
    61'
    Spillerbytte - FK Khimki
    Inn: Egor Danilkin
    Ut: Evgeni Gapon
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Khimki. Inn kommer Egor Danilkin, mens Evgeni Gapon tar plass på benken.
    62'
    FK Zenit St Petersburg angriper i Khimki, men blir avblåst for offside.
    63'
    Kan FK Khimki utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    64'
    Målsjanse på Arena Khimki! Denis Glushakov fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    65'
    65'
    Alexey Valerievich Matyunin tildeler FK Zenit St Petersburg en corner. Douglas Santos sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    67'
    Aleksandr Yerokhin (FK Zenit St Petersburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    Douglas Santos (FK Zenit St Petersburg) slår en corner fra høyre side på Arena Khimki.
    69'
    Yaroslav Rakitskiy
    Sjanse! FK Zenit St Petersburg avanserer forover, men Yaroslav Rakitskiy avslutter utenfor.
    70'
    Inn: Aleksandr Dolgov
    Ut: Aleksandr Troshechkin
    Igor Cherevchenko (FK Khimki) gjør sitt andre bytte for dagen. Aleksandr Dolgov erstatter Aleksandr Troshechkin.
    70'
    Inn: Pavel Mogilevets
    Ut: Ilya Kukharchuk
    FK Khimki gjør sitt tredje bytte. Ilya Kukharchuk erstattes av Pavel Mogilevets.
    70'
    Daler Kuzyaev (FK Zenit St Petersburg) kommer til en målsjanse på Arena Khimki, men klarer ikke å score.
    72'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Khimki fordi Arseni Logashov får behandling for en skade på banen.
    73'
    74'
    Inn: Vladimir Dyadyun
    Ut: Arseni Logashov
    Vladimir Dyadyun (FK Khimki) erstatter Arseni Logashov som ser ut til å måtte forlate Arena Khimki med en skade.
    75'
    77'
    Douglas Santos (FK Zenit St Petersburg) løfter inn en corner fra venstre på Arena Khimki.
    77'
    FK Khimki 0 - 2 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Aleksandr Yerokhin
    Målgivende: Yuri Zhirkov
    FK Zenit St Petersburg går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Aleksandr Yerokhin. Yuri Zhirkov sto for den målgivende pasningen.
    78'
    Inn: Dmitri Chistyakov
    Ut: Yaroslav Rakitskiy
    Yaroslav Rakitskiy (FK Zenit St Petersburg) erstattes av Dmitri Chistyakov.
    81'
    I Khimki har et frispark blitt tildelt bortelag.
    82'
    Gult kort til FK Khimki
    Brian Idowu
    Dommer Alexey Valerievich Matyunin gir Brian Idowu (FK Khimki) et gult kort.
    82'
    FK Khimki angriper, men Vladimir Dyadyun vinkes av for offside.
    84'
    Andrey Mostovoy
    Andrey Mostovoy (FK Zenit St Petersburg) kommer til en målsjanse på Arena Khimki, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    84'
    Inn: Danila Prokhin
    Ut: Daler Kuzyaev
    FK Zenit St Petersburg bytter ut Daler Kuzyaev med Danila Prokhin.
    89'
    I Khimki slår Douglas Santos en corner fra venstre.
    90'
    Målet til FK Khimki sjekkes av VAR
    90'+2
    Målet til FK Khimki blir annullert
    90'+3
    Offside! Vladimir Dyadyun blir vinket av og FK Khimki må dermed bygge opp et nytt angrep.