Frispark for FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    Målsjanse! Wendel (FK Zenit St Petersburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    2'
    Gult kort til FK Zenit St Petersburg
    Magomed Ozdoev
    Magomed Ozdoev (FK Zenit St Petersburg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    4'
    I Khimki har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    4'
    Magomed Ozdoev ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    4'
    FK Zenit St Petersburg slipper å klare seg uten Magomed Ozdoev som kommer tilbake på banen i Khimki.
    5'
    I Khimki slår Douglas Santos en corner fra venstre.
    6'
    Douglas Santos (FK Zenit St Petersburg) løfter inn en corner fra høyre på Arena Khimki.
    7'
    Magomed Ozdoev (FK Zenit St Petersburg) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Arena Khimki.
    8'
    Evgeniy Kukulyak tildeler FK Khimki en corner. Besard Sabovic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    9'
    Andrey Mostovoy
    Målsjanse til FK Zenit St Petersburg! Andrey Mostovoy treffer mål, men keeper redder.
    9'
    FK Khimki, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Spillerbytte - FK Zenit St Petersburg
    Inn: Kirill Kravtsov
    Ut: Magomed Ozdoev
    Sergey Semak (FK Zenit St Petersburg) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Kirill Kravtsov erstatter Magomed Ozdoev som sannsynligvis er skadet.
    9'
    Douglas Santos (FK Zenit St Petersburg) slår en corner fra venstre side på Arena Khimki.
    10'
    I Khimki slår Douglas Santos en corner fra høyre.
    10'
    Evgeniy Kukulyak tildeler FK Khimki en corner. Besard Sabovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    Evgeniy Kukulyak signaliserer et frispark til FK Khimki på egen banehalvdel.
    15'
    Offside! Brian Idowu (FK Khimki) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    16'
    Ilya Kukharchuk
    Sjanse til FK Khimki! Ilya Kukharchuk er nær ved å score, men keeper redder.
    21'
    FK Zenit St Petersburg, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Douglas Santos (FK Zenit St Petersburg) slår en corner fra høyre side på Arena Khimki.
    27'
    FK Khimki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Senin Sebai
    FK Khimki angriper i Khimki. Senin Sebai avslutter på mål, men greier ikke å score.
    28'
    Mål for FK Khimki!
    FK Khimki 1 - 0 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Ilya Kukharchuk
    FK Khimki tar ledelsen 1-0 i Khimki etter en heading av Ilya Kukharchuk!
    28'
    Målet til FK Khimki sjekkes av VAR
    29'
    Målet til FK Khimki blir stående
    29'
    30'
    Senin Sebai
    Målsjanse på Arena Khimki! Senin Sebai fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    30'
    30'
    Mål for FK Zenit St Petersburg!
    FK Khimki 1 - 1 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Sardar Azmoun
    Sardar Azmoun utligner til 1-1 på Arena Khimki.
    33'
    Målet til FK Zenit St Petersburg sjekkes av VAR
    34'
    Målet til FK Zenit St Petersburg blir stående
    34'
    Senin Sebai
    Senin Sebai (FK Khimki) avanserer forover på Arena Khimki. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    35'
    35'
    Besard Sabovic (FK Khimki) løfter inn en corner fra venstre på Arena Khimki.
    35'
    Dusan Stojinovic
    I Khimki header Dusan Stojinovic (FK Khimki) mot mål, men ballen går utenfor.
    36'
    Daler Kuzyaev
    Daler Kuzyaev skyter i stolpen! Nære på for FK Zenit St Petersburg.
    36'
    Besard Sabovic (FK Khimki) slår en corner fra venstre side på Arena Khimki.
    39'
    Sjanse i Khimki! Andrey Mostovoy (FK Zenit St Petersburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    39'
    39'
    39'
    Yaroslav Rakitskiy
    FK Zenit St Petersburg avanserer forover i Khimki. Yaroslav Rakitskiy avslutter, men treffer ikke mål.
    42'
    44'
    Evgeniy Kukulyak signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg.
    45'
    Besard Sabovic
    Besard Sabovic (FK Khimki) avanserer forover på Arena Khimki. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+2
    45'+2
    Evgeniy Kukulyak tildeler FK Khimki en corner. Denis Glushakov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+2
    Det blir farlig! Frispark for FK Khimki er nær straffområde.
    47'
    Frispark til FK Zenit St Petersburg på halvdelen til FK Khimki.
    50'
    FK Khimki fosser fremover, men Evgeniy Kukulyak blåser for offside på Arena Khimki.
    52'
    56'
    FK Zenit St Petersburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    57'
    Evgeniy Kukulyak tildeler FK Zenit St Petersburg en corner. Douglas Santos sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    62'
    Senin Sebai
    Senin Sebai (FK Khimki) kommer til en målsjanse på Arena Khimki, men klarer ikke å score.
    63'
    FK Khimki fosser forover og Besard Sabovic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    65'
    65'
    Denis Glushakov
    Denis Glushakov (FK Khimki) fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    Inn: Aleksey Sutormin
    Ut: Andrey Mostovoy
    FK Zenit St Petersburg bytter ut Andrey Mostovoy med Aleksey Sutormin.
    69'
    Inn: Aleksandr Yerokhin
    Ut: Artem Dzyuba
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Zenit St Petersburg. Inn kommer Aleksandr Yerokhin, mens Artem Dzyuba tar plass på benken.
    69'
    Spillerbytte - FK Khimki
    Inn: Ilya Kamyshev
    Ut: Ilya Kukharchuk
    FK Khimki gjør sitt første bytte. Ilya Kukharchuk erstattes av Ilya Kamyshev.
    72'
    FK Khimki 1 - 2 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Aleksandr Yerokhin
    Målgivende: Yaroslav Rakitskiy
    Mål! Aleksandr Yerokhin gir FK Zenit St Petersburg ledelsen 1-2 i Khimki. Flott spill fra Yaroslav Rakitskiy før målet.
    72'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for FK Zenit St Petersburg...
    74'
    VAR sjekker om det er straffe til FK Zenit St Petersburg
    75'
    Dommeren dømmer straffe til FK Zenit St Petersburg
    75'
    FK Zenit St Petersburg scorer på straffe!
    FK Khimki 1 - 3 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Aleksey Sutormin
    Mål! Aleksey Sutormin øker FK Zenit St Petersburgs ledelse til 1-3 etter et straffespark på Arena Khimki.
    76'
    Besard Sabovic (FK Khimki) løfter inn en corner fra høyre på Arena Khimki.
    78'
    FK Khimki angriper, men Besard Sabovic vinkes av for offside.
    78'
    Senin Sebai
    Sjanse! FK Khimki avanserer forover, men Senin Sebai avslutter utenfor.
    81'
    FK Zenit St Petersburg angriper i Khimki. Daler Kuzyaev fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    Inn: Aleksandr Troshechkin
    Ut: Denis Glushakov
    Bytte for FK Khimki. Aleksandr Troshechkin kommer inn for Denis Glushakov på Arena Khimki.
    84'
    Inn: Arshak Koryan
    Ut: Besard Sabovic
    Besard Sabovic (FK Khimki) erstattes av Arshak Koryan.
    84'
    Inn: Dmitri Chistyakov
    Ut: Wendel
    FK Zenit St Petersburg gjør sitt fjerde bytte. Wendel erstattes av Dmitri Chistyakov.
    85'
    Inn: Daniil Krugovoy
    Ut: Viacheslav Karavaev
    Sergey Semak gjør dagens femte bytte i Khimki, når han tar ut Viacheslav Karavaev og setter inn Daniil Krugovoy.
    85'
    Frispark for FK Khimki på egen banehalvdel.
    87'
    Aleksandr Yerokhin
    FK Zenit St Petersburg angriper, men avslutningen til Aleksandr Yerokhin går utenfor.
    89'
    90'
    Sardar Azmoun
    Målsjanse på Arena Khimki! Sardar Azmoun fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'+1
    90'+1
    Dommer Evgeniy Kukulyak ser at linjemannen løfter flagget, og FK Khimkis Arshak Koryan blåses av for offside.
    90'+1
    90'+1
    Evgeniy Kukulyak signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.