Målet til Lokomotiv Moscow sjekkes av VAR
    Lokomotiv Moscow fosser fremover, men Aleksei Amelin blåser for offside på Arena Khimki.
    Målet til Lokomotiv Moscow blir annullert
    FK Khimki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark i en god posisjon for FK Khimki!
    5'
    Dmitri Tikhiy
    FK Khimki angriper og Dmitri Tikhiy får avsluttet. Headingen treffer ikke Lokomotiv Moscow-målet.
    6'
    Aleksei Amelin signaliserer et frispark til FK Khimki på egen banehalvdel.
    8'
    I Khimki har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    9'
    Frispark for Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    11'
    Denis Glushakov (FK Khimki) slår en corner fra venstre side på Arena Khimki.
    12'
    Kirill Bozhenov
    FK Khimki avanserer forover i Khimki. Kirill Bozhenov avslutter, men treffer ikke mål.
    12'
    Aleksei Amelin signaliserer et frispark til Lokomotiv Moscow.
    13'
    Reziuan Mirzov
    Reziuan Mirzov (FK Khimki) avanserer forover på Arena Khimki. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    16'
    Lokomotiv Moscow, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    18'
    Francois Kamano
    Målsjanse til Lokomotiv Moscow! Francois Kamano treffer mål, men keeper redder.
    20'
    FK Khimki, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Aleksei Amelin tildeler Lokomotiv Moscow en corner. Daniil Kulikov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    21'
    Frispark for FK Khimki på egen banehalvdel.
    21'
    Ilya Kukharchuk
    FK Khimki angriper i Khimki. Ilya Kukharchuk fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    23'
    24'
    Frispark til FK Khimki på halvdelen til Lokomotiv Moscow.
    25'
    Gult kort til Lokomotiv Moscow
    Dmitri Barinov
    Dmitri Barinov (Lokomotiv Moscow) mottar sitt første gule kort for dagen på Arena Khimki.
    25'
    Kemal Ademi vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    25'
    Kemal Ademi er på beina igjen og fortsetter kampen på Arena Khimki.
    26'
    Denis Glushakov
    Denis Glushakov (FK Khimki) kommer seg fri på Arena Khimki, men avslutningen går utenfor.
    27'
    27'
    29'
    Sergey Babkin
    Sergey Babkin (Lokomotiv Moscow) kommer til en målsjanse på Arena Khimki, men klarer ikke å score.
    31'
    32'
    32'
    Lokomotiv Moscow angriper, men Aleksei Amelin blåser for offside.
    32'
    Aleksei Amelin signaliserer et frispark til Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    33'
    Gult kort til FK Khimki
    Kemal Ademi
    Kemal Ademi (FK Khimki) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    33'
    35'
    Konstantin Maradishvili
    Lokomotiv Moscow avanserer forover og Konstantin Maradishvili får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    36'
    Lokomotiv Moscow angriper. Francois Kamano får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    37'
    37'
    Lokomotiv Moscow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    VAR sjekker om det er straffe til Lokomotiv Moscow
    38'
    Ingen straffe til Lokomotiv Moscow
    38'
    Frispark Lokomotiv Moscow.
    39'
    Lokomotiv Moscow må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FK Khimki.
    44'
    Brian Idowu (FK Khimki) løfter inn en corner fra venstre på Arena Khimki.
    45'
    VAR sjekker om det er straffe til FK Khimki
    45'
    Ingen straffe til FK Khimki
    45'
    FK Khimki fosser forover og Reziuan Mirzov fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+1
    45'+1
    Aleksei Amelin signaliserer et frispark til FK Khimki.
    46'
    Brian Idowu
    FK Khimki angriper, men avslutningen til Brian Idowu går utenfor.
    47'
    Spillet på Arena Khimki er stoppet midlertidig fordi Brian Idowu ligger nede.
    48'
    Frispark til Lokomotiv Moscow på halvdelen til FK Khimki.
    49'
    Brian Idowu er på beina igjen og fortsetter kampen.
    49'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    50'
    Rødt kort!
    Spilleren på Lokomotiv Moscow får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    53'
    Rødt kort til Lokomotiv Moscow
    Guilherme
    Lokomotiv Moscow må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Aleksei Amelin viser Guilherme det røde kortet.
    53'
    Spillerbytte - Lokomotiv Moscow
    Inn: Daniil Khudyakov
    Ut: Sergey Babkin
    Lokomotiv Moscow bytter ut Sergey Babkin med Daniil Khudyakov. Dette er det første byttet som Marko Nikolic gjør i dagens kamp.
    54'
    55'
    I Khimki slår Denis Glushakov en corner fra høyre.
    56'
    Egor Danilkin
    FK Khimki angriper i Khimki. Egor Danilkin fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    Reziuan Mirzov treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for FK Khimki i Khimki.
    57'
    Frispark FK Khimki.
    58'
    I Khimki har et frispark blitt tildelt bortelag.
    59'
    61'
    Aleksei Amelin tildeler Lokomotiv Moscow en corner. Nayair Tiknizyan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    63'
    Brian Idowu
    På Arena Khimki skyter Brian Idowu (FK Khimki) rett i tverrliggeren!
    63'
    Spillerbytte - FK Khimki
    Inn: Artem Sokolov
    Ut: Ilya Kukharchuk
    FK Khimki gjør sitt første bytte. Ilya Kukharchuk erstattes av Artem Sokolov.
    63'
    65'
    Aleksei Amelin signaliserer et frispark til Lokomotiv Moscow like utenfor FK Khimki-området.
    65'
    Artem Sokolov
    Artem Sokolov (FK Khimki) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    65'
    67'
    70'
    FK Khimki avanserer forover i Khimki. Denis Glushakov avslutter, men treffer ikke mål.
    70'
    Sjanse til FK Khimki! Kirill Bozhenov er nær ved å score, men keeper redder.
    72'
    72'
    Denis Glushakov (FK Khimki) løfter inn en corner fra høyre på Arena Khimki.
    72'
    Kirill Bozhenov (FK Khimki) header mot mål, men ballen går utenfor.
    72'
    Målsjanse på Arena Khimki! Reziuan Mirzov fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    75'
    75'
    Artem Sokolov (FK Khimki) slår en corner fra venstre side på Arena Khimki.
    75'
    Sjanse! FK Khimki avanserer forover, men Kirill Bozhenov avslutter utenfor.
    75'
    Inn: Dmitry Rybchinskiy
    Ut: Fedor Smolov
    Marko Nikolic (Lokomotiv Moscow) gjør sitt andre bytte for dagen. Dmitry Rybchinskiy erstatter Fedor Smolov.
    76'
    Inn: Rifat Zhemaletdinov
    Ut: Gyrano Kerk
    Bytte for Lokomotiv Moscow. Rifat Zhemaletdinov kommer inn for Gyrano Kerk på Arena Khimki.
    76'
    77'
    Dommer Aleksei Amelin venter med å sette i gang spillet fordi Stanislav Magkeev ligger nede.
    78'
    Aleksei Amelin tildeler FK Khimki en corner. Denis Glushakov sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    79'
    Denis Glushakov (FK Khimki) kommer til en målsjanse på Arena Khimki, men klarer ikke å score.
    80'
    Inn: Tino Anjorin
    Ut: Stanislav Magkeev
    Marko Nikolic gjør dagens fjerde bytte i Khimki, når han tar ut Stanislav Magkeev og setter inn Faustino Anjorin.
    81'
    Inn: Vitali Lisakovich
    Ut: Francois Kamano
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Lokomotiv Moscow. Inn kommer Vitali Lisakovich, mens Francois Kamano tar plass på benken.
    82'
    I Khimki slår Artem Sokolov en corner fra høyre.
    82'
    83'
    85'
    89'
    Artem Sokolov (FK Khimki) løfter inn en corner fra høyre på Arena Khimki.
    90'
    Denis Glushakov (FK Khimki) slår en corner fra høyre side på Arena Khimki.
    90'
    90'
    Aleksei Amelin tildeler Lokomotiv Moscow en corner. Nayair Tiknizyan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.