2-0
Kutovoy90'+6
3-1
    FK Khimki får tildelt et frispark
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til FK Khimki på egen banehalvdel.
    1'
    Gult kort til FK Krasnodar
    Olakunle Olusegun
    Dommer Vladislav Bezborodov viser Olakunle Olusegun (FK Krasnodar) det gule kortet.
    1'
    Skudd på mål, FK Khimki
    Aleksandr Zuev
    Sjanse til FK Khimki! Aleksandr Zuev er nær ved å score, men keeper redder.
    4'
    FK Khimki, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Mål for FK Krasnodar!
    FK Krasnodar 1 - 0 FK Khimki
    Mål: Eduard Spertsyan
    Målgivende: Joao Pedro Fortes Bachiessa
    I Krasnodar tar FK Krasnodar ledelsen 1-0 etter et mål av Eduard Spertsyan. Det er en fin assist fra Joao Batxi.
    7'
    Skudd utenfor mål, FK Khimki
    Ilya Kukharchuk
    Ilya Kukharchuk (FK Khimki) kommer til en målsjanse på Krasnodar Stadium, men klarer ikke å score.
    10'
    FK Khimki angriper, men avslutningen til Ilya Kukharchuk går utenfor.
    13'
    FK Krasnodar får tildelt et hjørnespark
    Joao Pedro Fortes Bachiessa
    Joao Batxi (FK Krasnodar) slår en corner fra venstre side på Krasnodar Stadium.
    14'
    Skudd utenfor mål, FK Krasnodar
    Sjanse! FK Krasnodar avanserer forover, men Olakunle Olusegun avslutter utenfor.
    14'
    Skudd på mål, FK Krasnodar
    Nikita Krivtsov
    Nikita Krivtsov (FK Krasnodar) avanserer forover på Krasnodar Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    18'
    FK Krasnodar, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    I Krasnodar har et frispark blitt tildelt bortelag.
    20'
    FK Krasnodar får tildelt et frispark
    FK Krasnodar tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Gult kort til FK Khimki
    Alesandr Lomovitskiy
    Dommer Vladislav Bezborodov gir Alesandr Lomovitskiy (FK Khimki) et gult kort.
    26'
    Eduard Spertsyan
    Vladislav Bezborodov tildeler FK Krasnodar en corner. Eduard Spertsyan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    28'
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til FK Khimki.
    29'
    Sergey Volkov vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    32'
    Målsjanse på Krasnodar Stadium! Joao Batxi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    33'
    33'
    Alexey Ionov
    I Krasnodar slår Alexey Ionov en corner fra høyre.
    33'
    FK Krasnodar 2 - 0 FK Khimki
    Mål: Nikita Krivtsov
    Målgivende: Eduard Spertsyan
    Selvmål! Nikita Krivtsov kan bli kampens syndebukk etter denne tabben. 2-0! Eduard Spertsyan var nest sist på ballen.
    33'
    FK Krasnodar slipper å klare seg uten Sergey Volkov som kommer tilbake på banen igjen.
    33'
    Frispark for FK Krasnodar på egen banehalvdel.
    37'
    38'
    Alesandr Lomovitskiy (FK Khimki) kommer seg fri på Krasnodar Stadium, men avslutningen går utenfor.
    43'
    45'
    Denis Glushakov
    FK Khimki angriper i Krasnodar. Denis Glushakov avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+2
    45'+2
    FK Krasnodar angriper. Eduard Spertsyan får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+2
    45'+2
    Spillerbytte - FK Krasnodar
    Inn: Irakli Manelov
    Ut: Olakunle Olusegun
    FK Krasnodar bytter ut Olakunle Olusegun med Irakli Manelov.
    46'
    Inn: Vyacheslav Litvinov
    Ut: Kaio Pantaleao
    Kaio Pantaleao (FK Krasnodar) erstattes av Vyacheslav Litvinov.
    47'
    FK Krasnodar blir avblåst for offside
    En av FK Krasnodars spillere blir avblåst for offside.
    47'
    48'
    49'
    Dmitri Tikhiy
    Dmitri Tikhiy (FK Khimki) mottar sitt første gule kort for dagen på Krasnodar Stadium.
    51'
    Kevin Lenini ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    51'
    Kevin Lenini er tilbake på banen igjen.
    53'
    Alexey Ionov (FK Krasnodar) fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    Mål for FK Khimki!
    FK Krasnodar 2 - 1 FK Khimki
    Mål: Ilya Kukharchuk
    Målgivende: Denis Glushakov
    Mål! Ilya Kukharchuk reduserer til 2-1 på Krasnodar Stadium i Krasnodar. Flott spill fra Denis Glushakov før målet.
    57'
    FK Krasnodar fosser forover og Joao Batxi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    58'
    58'
    59'
    Kevin Lenini (FK Krasnodar) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Krasnodar Stadium.
    59'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Krasnodar fordi Dmitri Tikhiy får behandling for en skade på banen.
    59'
    Frispark til FK Khimki på halvdelen til FK Krasnodar.
    61'
    Dmitri Tikhiy er på beina igjen og fortsetter kampen.
    61'
    Kevin Lenini er tilbake i kampen igjen.
    62'
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til FK Krasnodar på egen banehalvdel.
    62'
    Frispark FK Khimki.
    62'
    Spillerbytte - FK Khimki
    Inn: Reziuan Mirzov
    Ut: Roman Mory Diaman Gbane
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Khimki. Inn kommer Reziuan Mirzov, mens Roman Mory Diaman Gbane tar plass på benken.
    62'
    Inn: Egor Danilkin
    Ut: Dmitri Tikhiy
    Spartak Gogniev (FK Khimki) blir nødt til å gjøre sitt andre bytte. Egor Danilkin erstatter Dmitri Tikhiy som sannsynligvis er skadet.
    62'
    FK Khimki blir avblåst for offside
    FK Khimki angriper, men blir avblåst for offside.
    63'
    Sjanse i Krasnodar! Joao Batxi (FK Krasnodar) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    64'
    64'
    Målsjanse til FK Krasnodar! Eduard Spertsyan treffer mål, men keeper redder.
    65'
    65'
    Dommer Vladislav Bezborodov venter med å sette i gang spillet fordi Zakhar Volkov ligger nede.
    66'
    Eduard Spertsyan (FK Krasnodar) løfter inn en corner fra venstre på Krasnodar Stadium.
    67'
    Irakli Manelov
    Målsjanse til FK Krasnodar! Irakli Manelov treffer mål, men keeper redder.
    67'
    67'
    Frispark for FK Khimki på egen banehalvdel.
    67'
    Irakli Manelov (FK Krasnodar) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    68'
    Inn: Aleksandr Dolgov
    Ut: Alesandr Lomovitskiy
    FK Khimki gjør sitt tredje bytte. Alesandr Lomovitskiy erstattes av Aleksandr Dolgov.
    68'
    Inn: Ilya Kamyshev
    Ut: Zakhar Volkov
    Spartak Gogniev gjør dagens fjerde bytte i Krasnodar, når han tar ut Zakhar Volkov og setter inn Ilya Kamyshev.
    68'
    Zakhar Volkov er på beina igjen og fortsetter kampen på Krasnodar Stadium.
    69'
    FK Khimki får tildelt et hjørnespark
    I Krasnodar slår Aleksandr Zuev en corner fra venstre.
    70'
    Offside! Aleksandr Zuev (FK Khimki) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    71'
    73'
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til FK Khimki like utenfor FK Krasnodar-området.
    73'
    76'
    Inn: Ilya Sadygov
    Ut: Ilya Kukharchuk
    Spartak Gogniev (FK Khimki) gjør sitt femte bytte for dagen. Ilya Sadygov erstatter Ilya Kukharchuk.
    78'
    Butta Magomedov
    Butta Magomedov (FK Khimki) løfter inn en corner fra høyre på Krasnodar Stadium.
    79'
    Nikita Krivtsov skyter i tverrliggeren! Veldig nære for FK Krasnodar.
    80'
    Inn: Mihajilo Banjac
    Ut: Alexey Ionov
    FK Krasnodar bytter ut Alexey Ionov med Mihajlo Banjac. Dette er det tredje byttet som Aleksandr Storozhuk gjør i dagens kamp.
    81'
    Reziuan Mirzov
    FK Khimki fosser fremover, men Reziuan Mirzov går rett i offsidefella.
    82'
    83'
    Cristian Ramirez
    FK Krasnodar angriper i Krasnodar. Cristian Ramirez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    85'
    85'
    86'
    Inn: Ilzat Akhmetov
    Ut: Eduard Spertsyan
    FK Krasnodar gjør sitt fjerde bytte. Eduard Spertsyan erstattes av Ilzat Akhmetov.
    86'
    Aleksandr Dolgov
    Målsjanse! Aleksandr Dolgov (FK Khimki) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    87'
    Det blir farlig! Frispark for FK Khimki er nær straffområde.
    88'
    Vladislav Bezborodov tildeler FK Khimki en corner. Denis Glushakov sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.