Ibrokhim Yuldoshev er på beina igjen og fortsetter kampen på Krasnodar Stadium.
    Frispark til FK Krasnodar på halvdelen til FK Nizhny Novgorod.
    Dommeren gir Egor Sorokin (FK Krasnodar) et gult kort.
    I Krasnodar har et frispark blitt tildelt bortelag.
    23'
    Evgeniy Kukulyak signaliserer et frispark til FK Krasnodar på egen banehalvdel.
    29'
    Evgeniy Kukulyak tildeler FK Krasnodar en corner. Eduard Spertsyan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    32'
    I Krasnodar slår Eduard Spertsyan en corner fra høyre.
    33'
    Eduard Spertsyan (FK Krasnodar) løfter inn en corner fra høyre på Krasnodar Stadium.
    34'
    Aleksandr Martynovich
    Aleksandr Martynovich (FK Krasnodar) header mot mål, men ballen går utenfor.
    35'
    Evgeniy Kukulyak signaliserer et frispark til FK Nizhny Novgorod.
    36'
    Timur Suleimanov
    Målsjanse til FK Nizhny Novgorod! Timur Suleimanov treffer mål, men keeper redder.
    40'
    FK Krasnodar, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    40'
    Aleksandr Martynovich (FK Krasnodar) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    40'
    FK Krasnodar tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Eduard Spertsyan
    FK Krasnodar angriper i Krasnodar. Eduard Spertsyan avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+1
    FK Nizhny Novgorod, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Frispark til FK Nizhny Novgorod på halvdelen til FK Krasnodar.
    46'
    Lucas Masoero
    FK Nizhny Novgorod angriper i Krasnodar. Lucas Masoero fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    Kan FK Nizhny Novgorod utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    48'
    Eduard Spertsyan (FK Krasnodar) slår en corner fra venstre side på Krasnodar Stadium.
    51'
    Evgeniy Kukulyak signaliserer et frispark til FK Nizhny Novgorod på egen banehalvdel.
    52'
    Offside! Aleksey Kozlov blir vinket av og FK Nizhny Novgorod må dermed bygge opp et nytt angrep.
    53'
    Vladimir Iljin
    Målsjanse! Vladimir Iljin (FK Krasnodar) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    54'
    Alexey Ionov
    Sjanse i Krasnodar! Alexey Ionov (FK Krasnodar) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    55'
    55'
    Frispark for FK Nizhny Novgorod på egen banehalvdel.
    56'
    Evgeniy Kukulyak signaliserer et frispark til FK Krasnodar.
    57'
    Nikolay Kalinskiy (FK Nizhny Novgorod) løfter inn en corner fra høyre på Krasnodar Stadium.
    60'
    Gult kort til FK Nizhny Novgorod
    Ivan Miladinovic
    Ivan Miladinovic (FK Nizhny Novgorod) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    61'
    61'
    61'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Krasnodar fordi Uros Spajic får behandling for en skade på banen.
    62'
    Kirill Gotsuk (FK Nizhny Novgorod) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Krasnodar Stadium.
    63'
    Uros Spajic ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Krasnodar.
    64'
    I Krasnodar slår Eduard Spertsyan en corner fra venstre.
    64'
    Kirill Gotsuk kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Krasnodar Stadium.
    64'
    Spillerbytte - FK Krasnodar
    Inn: Dmitri Stotskiy
    Ut: Uros Spajic
    FK Krasnodar bytter ut Uros Spajic som ikke ser ut til å kunne fortsette. Viktor Goncharenko blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Dmitri Stotskiy.
    65'
    67'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Albert Sharipov (FK Nizhny Novgorod) vrir seg av smerte i gresset.
    67'
    Albert Sharipov er på beina igjen og fortsetter kampen.
    69'
    Frispark FK Krasnodar.
    69'
    Spillerbytte - FK Nizhny Novgorod
    Inn: Aleksandr Sapeta
    Ut: Albert Sharipov
    Aleksandr Kerzhakov (FK Nizhny Novgorod) tar ut Albert Sharipov som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Aleksandr Sapeta.
    69'
    Eduard Spertsyan (FK Krasnodar) slår en corner fra høyre side på Krasnodar Stadium.
    70'
    Aleksandr Martynovich (FK Krasnodar) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    70'
    74'
    Bekim Balaj
    Bekim Balaj (FK Nizhny Novgorod) pådrar seg et gult kort.
    74'
    75'
    FK Krasnodar angriper. Eduard Spertsyan får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    76'
    76'
    Viktor Claesson
    Viktor Claesson (FK Krasnodar) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    76'
    Frisparket tildelt FK Nizhny Novgorod er farlig nær FK Krasnodars målområde.
    77'
    Evgeniy Kukulyak tildeler FK Nizhny Novgorod en corner. Nikolay Kalinskiy sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    78'
    I Krasnodar slår Nikolay Kalinskiy en corner fra venstre.
    79'
    79'
    Målsjanse på Krasnodar Stadium! Eduard Spertsyan fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    82'
    82'
    Inn: Ruslan Apekov
    Ut: Vladimir Iljin
    Viktor Goncharenko gjør dagens andre bytte i Krasnodar, når han tar ut Vladimir Iljin og setter inn Ruslan Apekov.
    83'
    Inn: Bogdan Rekhman
    Ut: Alexey Ionov
    FK Krasnodar bytter ut Alexey Ionov med Bogdan Rekhman. Dette er det tredje byttet som Viktor Goncharenko gjør i dagens kamp.
    83'
    Inn: Kirill Kosarev
    Ut: Bekim Balaj
    Bekim Balaj (FK Nizhny Novgorod) erstattes av Kirill Kosarev.
    83'
    Eduard Spertsyan (FK Krasnodar) avanserer forover på Krasnodar Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    87'
    87'
    88'
    Inn: Daniil Penchikov
    Ut: Igor Gorbunov
    FK Nizhny Novgorod bytter ut Igor Gorbunov med Daniil Penchikov.
    88'
    FK Nizhny Novgorod fosser fremover, men Kirill Kosarev går rett i offsidefella.
    89'
    Ruslan Apekov
    Ruslan Apekov (FK Krasnodar) fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'
    Dommer Evgeniy Kukulyak venter med å sette i gang spillet fordi Ibrokhim Yuldoshev ligger nede.