Olakunle Olusegun (FK Krasnodar) kommer til en målsjanse på Krasnodar Stadium, men klarer ikke å score.
    4'
    Skudd på mål, FK Zenit St Petersburg
    Yuri Alberto
    Yuri Alberto (FK Zenit St Petersburg) prøver å heade ballen i mål på Krasnodar Stadium, men mislykkes.
    6'
    FK Zenit St Petersburg, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    FK Zenit St Petersburg får tildelt et hjørnespark
    Douglas Santos
    Douglas Santos (FK Zenit St Petersburg) løfter inn en corner fra høyre på Krasnodar Stadium.
    12'
    Skudd utenfor mål, FK Zenit St Petersburg
    Wendel
    Wendel (FK Zenit St Petersburg) kommer seg fri på Krasnodar Stadium, men avslutningen går utenfor.
    18'
    Claudinho
    Claudinho (FK Zenit St Petersburg) slår en corner fra høyre side på Krasnodar Stadium.
    20'
    Claudinho
    Evgeniy Kukulyak tildeler FK Zenit St Petersburg en corner. Claudinho sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    22'
    Wendel
    Wendel (FK Zenit St Petersburg) avanserer forover på Krasnodar Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    23'
    FK Krasnodar får tildelt et frispark
    I Krasnodar har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    24'
    Spillet på Krasnodar Stadium er stoppet midlertidig fordi Ivan Sergeev ligger nede.
    25'
    Ivan Sergeev ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Krasnodar.
    25'
    Ivan Sergeev (FK Zenit St Petersburg) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Krasnodar Stadium.
    25'
    FK Zenit St Petersburg slipper å klare seg uten Ivan Sergeev som kommer tilbake på banen i Krasnodar.
    26'
    Claudinho
    Målsjanse på Krasnodar Stadium! Claudinho fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    32'
    32'
    I Krasnodar slår Douglas Santos en corner fra venstre.
    32'
    FK Krasnodar tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Dommer Evgeniy Kukulyak venter med å sette i gang spillet fordi Matvey Safonov ligger nede.
    32'
    Matvey Safonov kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Krasnodar Stadium.
    33'
    Mål for FK Zenit St Petersburg!
    FK Krasnodar 0 - 1 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Ivan Sergeev
    Målgivende: Daler Kuzyaev
    I Krasnodar tar FK Zenit St Petersburg ledelsen 0-1 etter et mål av Ivan Sergeev. Daler Kuzyaev var nest sist på ballen.
    35'
    FK Krasnodar angriper, men avslutningen til Olakunle Olusegun går utenfor.
    36'
    FK Krasnodar får tildelt et hjørnespark
    Alexey Ionov
    Alexey Ionov (FK Krasnodar) løfter inn en corner fra venstre på Krasnodar Stadium.
    38'
    FK Krasnodar 0 - 2 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Malcom
    Målgivende: Wendel
    Mål! Malcom øker FK Zenit St Petersburgs ledelse til 0-2 på Krasnodar Stadium. Det er en fin assist fra Wendel.
    42'
    FK Zenit St Petersburg får tildelt et frispark
    Frispark for FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    45'+1
    Frispark FK Zenit St Petersburg.
    47'
    Spillerbytte - FK Zenit St Petersburg
    Inn: Andrey Mostovoy
    Ut: Ivan Sergeev
    FK Zenit St Petersburg bytter ut Ivan Sergeev med Andrey Mostovoy.
    59'
    Inn: Daniil Krugovoy
    Ut: Wendel
    FK Zenit St Petersburg gjør sitt andre bytte. Wendel erstattes av Daniil Krugovoy.
    60'
    Evgeniy Kukulyak signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    60'
    Spillerbytte - FK Krasnodar
    Inn: Aleksandr Chernikov
    Ut: Vyacheslav Yakimov
    Aleksandr Storozhuk (FK Krasnodar) gjør sitt første bytte for dagen. Aleksandr Chernikov erstatter Vyacheslav Yakimov.
    61'
    Inn: Alex Matsukatov
    Ut: Yuri Gazinskiy
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Krasnodar. Inn kommer Alex Matsukatov, mens Yuri Gazinskiy tar plass på benken.
    61'
    64'
    Inn: Ruslan Apekov
    Ut: Olakunle Olusegun
    Olakunle Olusegun (FK Krasnodar) erstattes av Ruslan Apekov.
    65'
    FK Zenit St Petersburg avanserer forover i Krasnodar. Yuri Alberto avslutter, men treffer ikke mål.
    66'
    FK Zenit St Petersburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    69'
    Målsjanse til FK Zenit St Petersburg! Yuri Alberto treffer mål, men keeper redder.
    71'
    71'
    Claudinho
    Målsjanse! Claudinho (FK Zenit St Petersburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    71'
    Mål for FK Krasnodar!
    FK Krasnodar 1 - 2 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Irakli Manelov
    Målgivende: Ruslan Apekov
    Irakli Manelov holder FK Krasnodar inne i matchen ved a heade inn 1-2. Ruslan Apekov sto for den målgivende pasningen.
    73'
    Målet til FK Krasnodar sjekkes av VAR
    74'
    Målet til FK Krasnodar blir stående
    74'
    Inn: Vladimir Iljin
    Ut: Alexey Ionov
    Aleksandr Storozhuk gjør dagens femte bytte i Krasnodar, når han tar ut Alexey Ionov og setter inn Vladimir Iljin.
    75'
    75'
    Evgeniy Kukulyak signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg.
    77'
    Inn: Aleksandr Yerokhin
    Ut: Yuri Alberto
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Zenit St Petersburg. Inn kommer Aleksandr Yerokhin, mens Yuri Alberto tar plass på benken.
    78'
    Inn: Magomed Ozdoev
    Ut: Claudinho
    Bytte for FK Zenit St Petersburg. Magomed Ozdoev kommer inn for Claudinho på Krasnodar Stadium.
    78'
    Magomed Ozdoev
    FK Zenit St Petersburg angriper i Krasnodar. Magomed Ozdoev fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    Alex Matsukatov
    Alex Matsukatov (FK Krasnodar) kommer seg fri på Krasnodar Stadium, men avslutningen går utenfor.
    80'
    Skudd på mål, FK Krasnodar
    Vladimir Iljin
    FK Krasnodar fosser forover og Vladimir Iljin fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    81'
    FK Krasnodar, prøver et skudd, men det reddes
    81'
    Ruslan Apekov
    Ruslan Apekov (FK Krasnodar) slår en corner fra høyre side på Krasnodar Stadium.
    82'
    Irakli Manelov
    Sjanse i Krasnodar! Irakli Manelov (FK Krasnodar) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    82'
    82'
    Evgeniy Kukulyak tildeler FK Krasnodar en corner. Ruslan Apekov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    82'
    Nikita Krivtsov
    Sjanse! FK Krasnodar avanserer forover, men Nikita Krivtsov avslutter utenfor.
    83'
    Gult kort til FK Zenit St Petersburg
    Andrey Mostovoy
    Dommer Evgeniy Kukulyak gir Andrey Mostovoy (FK Zenit St Petersburg) et gult kort.
    84'
    Evgeniy Kukulyak signaliserer et frispark til FK Krasnodar på egen banehalvdel.
    84'
    Gult kort til FK Krasnodar
    Irakli Manelov (FK Krasnodar) mottar sitt første gule kort for dagen på Krasnodar Stadium.
    85'
    85'
    Inn: Aleksey Sutormin
    Ut: Douglas Santos
    Sergey Semak gjør dagens femte bytte i Krasnodar, når han tar ut Douglas Santos og setter inn Aleksey Sutormin.
    86'
    FK Krasnodar 1 - 3 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Magomed Ozdoev
    Målgivende: Andrey Mostovoy
    Mål! Magomed Ozdoev gir FK Zenit St Petersburg en komfortabel 1-3 ledelse. Flott spill fra Andrey Mostovoy før målet.
    87'
    87'
    Sergei Petrov
    Dommer Evgeniy Kukulyak viser Sergei Petrov (FK Krasnodar) det gule kortet.
    88'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Krasnodar fordi Malcom får behandling for en skade på banen.
    90'
    Malcom er tilbake i kampen igjen.
    90'
    90'+1
    FK Krasnodar angriper i Krasnodar. Ruslan Apekov avslutter på mål, men greier ikke å score.