Frispark for FC Krasnodar på egen banehalvdel.
    FC Krasnodar fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    FK Lokomotiv Moscow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    FK Krasnodar 1 - 0 Lokomotiv Moscow
    Mål: Viktor Claesson
    I Krasnodar tar FC Krasnodar ledelsen 1-0 etter et mål av Viktor Claesson.
    5'
    Anton Miranchuk (FK Lokomotiv Moscow) slår en corner fra høyre side på Krasnodar Stadium.
    7'
    Vladimir Moskalev signaliserer et frispark til FK Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    8'
    I Krasnodar har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    9'
    FK Krasnodar 2 - 0 Lokomotiv Moscow
    Mål: Remy Cabella
    Målgivende: Alexey Ionov
    Mål! Remy Cabella gir FC Krasnodar en komfortabel 2-0 ledelse. Det er en fin assist fra Alexey Ionov.
    11'
    Vladimir Moskalev signaliserer et frispark til FC Krasnodar.
    15'
    16'
    Vladislav Ignatev
    Vladislav Ignatev (FK Lokomotiv Moscow) fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    I Krasnodar slår Anton Miranchuk en corner fra høyre.
    18'
    Marcus Berg
    FC Krasnodar angriper, men avslutningen til Marcus Berg går utenfor.
    21'
    22'
    Skudd på mål, FK Krasnodar
    23'
    Lokomotiv Moscow, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Dmitry Rybchinskiy
    FK Lokomotiv Moscow angriper. Dmitry Rybchinskiy får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    25'
    FK Krasnodar, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Frispark FC Krasnodar.
    26'
    FC Krasnodar angriper, men Vladimir Moskalev blåser for offside.
    26'
    Marcus Berg
    FC Krasnodar angriper i Krasnodar. Marcus Berg fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Frispark til FK Lokomotiv Moscow på halvdelen til FC Krasnodar.
    28'
    Cristian Ramirez
    Cristian Ramirez (FC Krasnodar) kommer til en målsjanse på Krasnodar Stadium, men klarer ikke å score.
    30'
    En av FC Krasnodars spillere går i offside.
    32'
    33'
    36'
    36'
    Anton Miranchuk
    FK Lokomotiv Moscow avanserer forover i Krasnodar. Anton Miranchuk avslutter, men treffer ikke mål.
    37'
    38'
    Gult kort til Lokomotiv Moscow
    Slobodan Rajković
    Slobodan Rajković (FK Lokomotiv Moscow) får et gult kort av dommer Vladimir Moskalev.
    38'
    I Krasnodar har et frispark blitt tildelt bortelag.
    40'
    40'
    VAR sjekker om det er straffe til Lokomotiv Moscow
    41'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for FK Lokomotiv Moscow...
    43'
    Dommeren dømmer straffe til Lokomotiv Moscow
    44'
    Anton Miranchuk (FK Lokomotiv Moscow) misbruker sjansen fra straffemerket!
    45'
    Skade: FK Krasnodar
    45'
    Tilbake fra skade: FK Krasnodar
    45'+1
    Vladimir Moskalev signaliserer et frispark til FK Lokomotiv Moscow.
    45'+1
    Spillerbytte - Lokomotiv Moscow
    Inn: Daniil Kulikov
    Ut: Vladislav Ignatev
    Vladislav Ignatev (FK Lokomotiv Moscow) erstattes av Daniil Kulikov.
    46'
    Vladimir Moskalev signaliserer et frispark til FC Krasnodar på egen banehalvdel.
    46'
    49'
    Yuri Gazinskiy (FC Krasnodar) vinkes av for offside i Krasnodar.
    50'
    Gult kort til FK Krasnodar
    Egor Sorokin
    Egor Sorokin (FC Krasnodar) pådrar seg et gult kort.
    52'
    52'
    Viktor Claesson
    I Krasnodar får Viktor Claesson (FC Krasnodar) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    53'
    53'
    Eder
    FK Lokomotiv Moscow angriper i Krasnodar. Eder avslutter på mål, men greier ikke å score.
    56'
    56'
    Frispark for FK Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    56'
    Dmitry Rybchinskiy (FK Lokomotiv Moscow) avanserer forover på Krasnodar Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    57'
    57'
    59'
    Dommer Vladimir Moskalev gir Viktor Claesson (FC Krasnodar) et gult kort.
    59'
    FK Lokomotiv Moscow angriper, men blir avblåst for offside.
    60'
    Spillerbytte - FK Krasnodar
    Inn: Wanderson Campos
    Ut: Alexey Ionov
    Murad Olegovich Musaev gjør dagens første bytte i Krasnodar, når han tar ut Alexey Ionov og setter inn Wanderson.
    60'
    Målsjanse! Viktor Claesson (FC Krasnodar) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    62'
    Vladimir Moskalev tildeler FK Lokomotiv Moscow en corner. Anton Miranchuk sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    63'
    Inn: Tonny Vilhena
    Ut: Yuri Gazinskiy
    FC Krasnodar gjør sitt andre bytte. Yuri Gazinskiy erstattes av Tonny Vilhena.
    64'
    Inn: Shapi Suleymanov
    Ut: Remy Cabella
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Krasnodar. Inn kommer Shapi Suleymanov, mens Remy Cabella tar plass på benken.
    64'
    Remy Cabella
    Remy Cabella (FC Krasnodar) mottar sitt første gule kort for dagen på Krasnodar Stadium.
    64'
    Hjørnespark til FK Krasnodar
    66'
    68'
    Eder
    FK Lokomotiv Moscow angriper på Krasnodar Stadium, men Eder header utenfor.
    68'
    70'
    Maciej Rybus
    Maciej Rybus (FK Lokomotiv Moscow) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    70'
    71'
    Grzegorz Krychowiak
    Sjanse i Krasnodar! Grzegorz Krychowiak (FK Lokomotiv Moscow) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    72'
    72'
    72'
    Inn: Nikita Iosifov
    Ut: Stanislav Magkeev
    FK Lokomotiv Moscow bytter ut Stanislav Magkeev med Nikita Iosifov. Dette er det andre byttet som Marko Nikolic gjør i dagens kamp.
    72'
    74'
    FK Krasnodar 3 - 0 Lokomotiv Moscow
    Mål: Marcus Berg
    Målgivende: Igor Smolnikov
    Mål! Marcus Berg øker FC Krasnodars ledelse til 3-0 på Krasnodar Stadium. Igor Smolnikov sto for den målgivende pasningen.
    75'
    78'
    Vedran Corluka
    Dommer Vladimir Moskalev viser Vedran Corluka (FK Lokomotiv Moscow) det gule kortet.
    78'
    78'
    80'
    FK Krasnodar 4 - 0 Lokomotiv Moscow
    Mål: Shapi Suleymanov
    Shapi Suleymanov setter ballen i mål og øker FC Krasnodars ledelse til 4-0 i Krasnodar. Flott spill fra Igor Smolnikov før målet.
    80'
    Inn: Eduard Spertsyan
    Ut: Viktor Claesson
    Bytte for FC Krasnodar. Eduard Spertsyan kommer inn for Viktor Claesson på Krasnodar Stadium.
    81'
    Inn: Evgeni Chernov
    Ut: Cristian Ramirez
    FC Krasnodar bytter ut Cristian Ramirez med Evgeni Chernov.
    82'
    FK Krasnodar 5 - 0 Lokomotiv Moscow
    FC Krasnodar går opp i en 5-0 ledelse etter et mål av Marcus Berg.
    84'
    84'
    84'
    FC Krasnodar tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    87'
    87'
    88'
    Målsjanse til FK Lokomotiv Moscow! Anton Miranchuk treffer mål, men keeper redder.