Dagens dommer, Kirill Levnikov, blåser i gang kampen.
    Kirill Levnikov signaliserer et frispark til FC Krasnodar på egen banehalvdel.
    Frispark til FC Krasnodar på halvdelen til RFK Akhmat Grozny.
    Mål for RFK Akhmat Grozny!
    FK Krasnodar 0 - 1 RFK Akhmat Grozny
    Mål: Evgeny Kharin
    Målgivende: Miroslav Bogosavac
    I Krasnodar tar RFK Akhmat Grozny ledelsen 0-1 etter et mål av Evgeny Kharin. Flott spill fra Miroslav Bogosavac før målet.
    5'
    I Krasnodar har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    10'
    Remy Cabella (FC Krasnodar) slår en corner fra venstre side på Krasnodar Stadium.
    11'
    Igor Smolnikov (FC Krasnodar) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Krasnodar Stadium.
    12'
    FC Krasnodar tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Spillerbytte - FK Krasnodar
    Inn: Alexey Ionov
    Ut: Igor Smolnikov
    Igor Smolnikov (FC Krasnodar) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Alexey Ionov.
    13'
    Kirill Levnikov signaliserer et frispark til FC Krasnodar.
    14'
    Frispark for RFK Akhmat Grozny på egen banehalvdel.
    14'
    Wanderson Campos
    Wanderson (FC Krasnodar) kommer til en målsjanse på Krasnodar Stadium, men klarer ikke å score.
    17'
    Evgeny Kharin
    RFK Akhmat Grozny avanserer forover i Krasnodar. Evgeny Kharin avslutter, men treffer ikke mål.
    18'
    21'
    I Krasnodar slår Ismael Silva en corner fra venstre.
    23'
    Anton Shvets
    RFK Akhmat Grozny angriper i Krasnodar. Anton Shvets fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    Vladimir Iljin
    Vladimir Iljin (RFK Akhmat Grozny) kommer seg fri på Krasnodar Stadium, men avslutningen går utenfor.
    25'
    25'
    26'
    Kirill Levnikov tildeler FC Krasnodar en corner. Tonny Vilhena sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    33'
    Yuri Gazinskiy
    Yuri Gazinskiy (FC Krasnodar) avanserer forover på Krasnodar Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    33'
    RFK Akhmat Grozny, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Tonny Vilhena (FC Krasnodar) løfter inn en corner fra høyre på Krasnodar Stadium.
    33'
    Kan RFK Akhmat Grozny utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    34'
    Gult kort til FK Krasnodar
    Viktor Claesson
    Viktor Claesson (FC Krasnodar) mottar et gult kort på Krasnodar Stadium, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    35'
    Maksim Maksimovich Nenahov ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    35'
    RFK Akhmat Grozny slipper å klare seg uten Maksim Maksimovich Nenahov som kommer tilbake på banen igjen.
    35'
    Artem Timofeev
    Sjanse i Krasnodar! Artem Timofeev (RFK Akhmat Grozny) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    37'
    FK Krasnodar, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Spillerbytte - RFK Akhmat Grozny
    Inn: Bernard Berisha
    Ut: Gabriel Iancu
    Andrey Talalaev (RFK Akhmat Grozny) gjør sitt første bytte for dagen. Bernard Berisha erstatter Gabriel Iancu.
    37'
    Ismael Silva (RFK Akhmat Grozny) slår en corner fra venstre side på Krasnodar Stadium.
    37'
    RFK Akhmat Grozny angriper. Evgeny Kharin får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    38'
    38'
    Kirill Levnikov tildeler RFK Akhmat Grozny en corner. Ismael Silva sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    38'
    I Krasnodar slår Ismael Silva en corner fra høyre.
    42'
    Evgeny Kharin (RFK Akhmat Grozny) fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    Sjanse til RFK Akhmat Grozny! Vladimir Iljin er nær ved å score, men keeper redder.
    45'
    45'
    45'+1
    RFK Akhmat Grozny angriper og Artem Timofeev får avsluttet. Headingen treffer ikke FC Krasnodar-målet.
    48'
    Kirill Levnikov signaliserer et frispark til RFK Akhmat Grozny.
    48'
    FK Krasnodar 0 - 2 RFK Akhmat Grozny
    Mål: Andrey Semenov
    Målgivende: Ismael Silva
    Mål! Andrey Semenov (RFK Akhmat Grozny) header inn 0-2. Ismael Silva sto for den målgivende pasningen.
    49'
    FK Krasnodar 0 - 3 RFK Akhmat Grozny
    Mål: Bernard Berisha
    Bernard Berisha øker RFK Akhmat Groznys ledelse til 0-3! Det er en fin assist fra Ismael Silva.
    51'
    Inn: Kristoffer Olsson
    Ut: Tonny Vilhena
    FC Krasnodar bytter ut Tonny Vilhena med Kristoffer Olsson. Dette er det andre byttet som Murad Olegovich Musaev gjør i dagens kamp.
    54'
    Inn: Shapi Suleymanov
    Ut: Yuri Gazinskiy
    Bytte for FC Krasnodar. Shapi Suleymanov kommer inn for Yuri Gazinskiy på Krasnodar Stadium.
    54'
    Kristoffer Olsson
    Målsjanse på Krasnodar Stadium! Kristoffer Olsson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    56'
    56'
    RFK Akhmat Grozny tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    Inn: Marat Bystrov
    Ut: Evgeny Kharin
    Evgeny Kharin (RFK Akhmat Grozny) erstattes av Marat Bystrov.
    60'
    Inn: Ladislav Almasi
    Ut: Vladimir Iljin
    Andrey Talalaev gjør dagens tredje bytte i Krasnodar, når han tar ut Vladimir Iljin og setter inn Ladislav Almasi.
    60'
    61'
    Ismael Silva (RFK Akhmat Grozny) løfter inn en corner fra venstre på Krasnodar Stadium.
    64'
    Ladislav Almasi
    RFK Akhmat Grozny angriper i Krasnodar. Ladislav Almasi fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Remy Cabella
    Sjanse! FC Krasnodar avanserer forover, men Remy Cabella avslutter utenfor.
    67'
    FK Krasnodar 0 - 4 RFK Akhmat Grozny
    Målgivende: Ladislav Almasi
    Bernard Berisha setter ballen i mål og øker RFK Akhmat Groznys ledelse til 0-4 i Krasnodar. Ladislav Almasi var nest sist på ballen.
    68'
    69'
    I Krasnodar slår Shapi Suleymanov en corner fra høyre.
    71'
    Inn: Ari
    Ut: Wanderson Campos
    FC Krasnodar bytter ut Wanderson med Ari.
    73'
    Inn: Ruslan Kambolov
    Ut: Viktor Claesson
    Bytte for FC Krasnodar. Ruslan Kambolov kommer inn for Viktor Claesson på Krasnodar Stadium.
    73'
    73'
    Ari
    Målsjanse til FC Krasnodar! Ari treffer mål, men keeper redder.
    74'
    74'
    75'
    Inn: Wilker Angel
    Ut: Artem Timofeev
    RFK Akhmat Grozny bytter ut Artem Timofeev med Wilker Angel. Dette er det fjerde byttet som Andrey Talalaev gjør i dagens kamp.
    75'
    Inn: Amir Adouyev
    Ut: Ismael Silva
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RFK Akhmat Grozny. Inn kommer Amir Adouyev, mens Ismael Silva tar plass på benken.
    75'
    Frispark for FC Krasnodar på egen banehalvdel.
    76'
    FC Krasnodars Marcus Berg blåses av for offside på Krasnodar Stadium.
    77'
    Shapi Suleymanov
    FC Krasnodar avanserer forover i Krasnodar. Shapi Suleymanov avslutter, men treffer ikke mål.
    78'
    Shapi Suleymanov (FC Krasnodar) løfter inn en corner fra venstre på Krasnodar Stadium.
    80'
    FC Krasnodar angriper i Krasnodar. Remy Cabella avslutter på mål, men greier ikke å score.
    80'
    80'
    81'
    Evgeni Chernov
    Evgeni Chernov får gult kort og må stå over en kamp for FC Krasnodar!
    81'
    Kirill Levnikov tildeler FC Krasnodar en corner. Ruslan Kambolov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    82'
    Skudd på mål, FK Krasnodar
    82'
    82'
    83'
    Gult kort til RFK Akhmat Grozny
    Anton Shvets får gult kort av dommer Kirill Levnikov, og må dermed stå over en kamp for RFK Akhmat Grozny.