1-2
Promes75' (Str.)
    Skudd på mål, FK Spartak Moskva
    Roman Zobnin
    Sjanse til FK Spartak Moskva! Roman Zobnin er nær ved å score, men keeper redder.
    3'
    FK Spartak Moskva, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Skudd utenfor mål, FK Spartak Moskva
    Nail Umyarov
    Nail Umyarov (FK Spartak Moskva) kommer seg fri på Lokomotiv Stadium, men avslutningen går utenfor.
    11'
    FK Spartak Moskva får tildelt et frispark
    Frispark FK Spartak Moskva.
    12'
    Shamar Nicholson
    FK Spartak Moskva angriper i Nizhny Novgorod. Shamar Nicholson fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    FK Nizhny Novgorod blir avblåst for offside
    Timur Suleimanov
    FK Nizhny Novgorods Timur Suleimanov blåses av for offside på Lokomotiv Stadium.
    16'
    FK Spartak Moskva får tildelt et hjørnespark
    Anton Zhinkovski
    Anton Zhinkovski (FK Spartak Moskva) løfter inn en corner fra høyre på Lokomotiv Stadium.
    20'
    Nail Umyarov (FK Spartak Moskva) prøver å heade ballen i mål på Lokomotiv Stadium, men mislykkes.
    20'
    20'
    Gult kort til FK Nizhny Novgorod
    Lucas Masoero
    Lucas Masoero (FK Nizhny Novgorod) mottar sitt første gule kort for dagen på Lokomotiv Stadium.
    23'
    FK Spartak Moskva blir avblåst for offside
    Offside! Shamar Nicholson blir vinket av og FK Spartak Moskva må dermed bygge opp et nytt angrep.
    25'
    Evgeniy Kukulyak signaliserer et frispark til FK Spartak Moskva.
    25'
    I Nizhny Novgorod header Roman Zobnin (FK Spartak Moskva) mot mål, men ballen går utenfor.
    26'
    I Nizhny Novgorod har et frispark blitt tildelt bortelag.
    27'
    FK Nizhny Novgorod får tildelt et frispark
    FK Nizhny Novgorod tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Frispark til FK Nizhny Novgorod på halvdelen til FK Spartak Moskva.
    32'
    Frispark for FK Nizhny Novgorod på egen banehalvdel.
    34'
    Gult kort til FK Spartak Moskva
    Daniil Denisov
    Daniil Denisov (FK Spartak Moskva) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    34'
    FK Nizhny Novgorod får tildelt et hjørnespark
    Iaroslav Mikhailov
    Evgeniy Kukulyak tildeler FK Nizhny Novgorod en corner. Iaroslav Mikhailov sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    36'
    Mål for FK Nizhny Novgorod!
    FK Nizhny Novgorod 1 - 0 FK Spartak Moskva
    Mål: Mamadou Maiga
    Målgivende: Iaroslav Mikhailov
    Mamadou Maiga dundrer ballen i mål og FK Nizhny Novgorod tar ledelsen 1-0 på Lokomotiv Stadium. Flott spill fra Iaroslav Mikhailov før målet.
    37'
    Frisparket tildelt FK Spartak Moskva er farlig nær FK Nizhny Novgorods målområde.
    40'
    45'+1
    Spillerbytte - FK Spartak Moskva
    Inn: Ruslan Litvinov
    Ut: Nail Umyarov
    FK Spartak Moskva bytter ut Nail Umyarov med Ruslan Litvinov. Dette er det første byttet som Guillermo Abascal gjør i dagens kamp.
    46'
    Evgeniy Kukulyak signaliserer et frispark til FK Spartak Moskva på egen banehalvdel.
    48'
    Quincy Promes
    I Nizhny Novgorod slår Quincy Promes en corner fra venstre.
    49'
    FK Spartak Moskva tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    51'
    51'
    Skudd utenfor mål, FK Nizhny Novgorod
    Dmitri Stotskiy
    FK Nizhny Novgorod angriper, men avslutningen til Dmitri Stotskiy går utenfor.
    57'
    Evgeniy Kukulyak signaliserer et frispark til FK Nizhny Novgorod.
    59'
    I Nizhny Novgorod har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    61'
    Spillerbytte - FK Nizhny Novgorod
    Inn: Ibrokhim Yuldoshev
    Ut: Dmitry Rybchinskiy
    Mikhail Galaktionov gjør dagens første bytte i Nizhny Novgorod, når han tar ut Dmitry Rybchinskiy og setter inn Ibrokhim Yuldoshev.
    61'
    61'
    Milson
    Milson treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for FK Nizhny Novgorod i Nizhny Novgorod.
    62'
    Anton Zhinkovski (FK Spartak Moskva) slår en corner fra høyre side på Lokomotiv Stadium.
    63'
    64'
    Mål for FK Spartak Moskva!
    FK Nizhny Novgorod 1 - 1 FK Spartak Moskva
    Mål: Shamar Nicholson
    Målgivende: Quincy Promes
    Mål! Shamar Nicholson utligner til 1-1. Quincy Promes sto for den målgivende pasningen.
    66'
    67'
    69'
    Inn: Leon Klassen
    Ut: Daniil Denisov
    Guillermo Abascal (FK Spartak Moskva) gjør sitt andre bytte for dagen. Leon Klassen erstatter Daniil Denisov.
    69'
    Målsjanse på Lokomotiv Stadium! Roman Zobnin fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    70'
    70'
    71'
    VAR sjekker om det er straffe til FK Spartak Moskva
    72'
    Straffe til FK Spartak Moskva!
    73'
    Dommeren dømmer straffe til FK Spartak Moskva
    73'
    Inn: Momo Yansane
    Ut: Timur Suleimanov
    Bytte for FK Nizhny Novgorod. Momo Yansane kommer inn for Timur Suleimanov på Lokomotiv Stadium.
    74'
    FK Spartak Moskva scorer på straffe!
    FK Nizhny Novgorod 1 - 2 FK Spartak Moskva
    Mål: Quincy Promes
    Mål! Quincy Promes gir FK Spartak Moskva ledelsen etter et straffespark. 1-2.
    75'
    Frispark til FK Spartak Moskva på halvdelen til FK Nizhny Novgorod.
    78'
    Ibrokhim Yuldoshev
    Dommer Evgeniy Kukulyak gir Ibrokhim Yuldoshev (FK Nizhny Novgorod) et gult kort.
    78'
    Inn: Pavel Maslov
    Ut: Anton Zhinkovski
    Guillermo Abascal (FK Spartak Moskva) gjør sitt tredje bytte for dagen. Pavel Maslov erstatter Anton Zhinkovski.
    80'
    Frispark for FK Spartak Moskva på egen banehalvdel.
    81'
    86'
    86'
    Dommer Evgeniy Kukulyak venter med å sette i gang spillet fordi Georgi Dzhikiya ligger nede.
    87'
    Momo Yansane
    Momo Yansane (FK Nizhny Novgorod) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    88'
    Georgi Dzhikiya er tilbake på banen igjen.
    89'
    89'
    Inn: Vyacheslav Krotov
    Ut: Elmir Nabiullin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Nizhny Novgorod. Inn kommer Vyacheslav Krotov, mens Elmir Nabiullin tar plass på benken.
    90'
    Frispark FK Nizhny Novgorod.
    90'+1
    Georgi Dzhikiya
    Dommer Evgeniy Kukulyak viser Georgi Dzhikiya (FK Spartak Moskva) det gule kortet.
    90'+1
    Inn: Pavel Meleshin
    Ut: Shamar Nicholson
    Shamar Nicholson (FK Spartak Moskva) erstattes av Pavel Meleshin.
    90'+2
    Evgeniy Kukulyak signaliserer et frispark til FK Nizhny Novgorod på egen banehalvdel.