FK Zenit St Petersburgs Pedro Henrique blåses av for offside på Nizhny Novgorod Stadion.
    2'
    Skudd på mål, FK Zenit St Petersburg
    Luciano Emilio Gondou Zanelli
    FK Zenit St Petersburg fosser forover og Luciano Emilio Gondou Zanelli fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    4'
    FK Zenit St Petersburg, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Claudinho
    Sjanse til FK Zenit St Petersburg! Claudinho er nær ved å score, men keeper redder.
    6'
    6'
    FK Zenit St Petersburg får tildelt et hjørnespark
    Douglas Santos
    Douglas Santos (FK Zenit St Petersburg) løfter inn en corner fra venstre på Nizhny Novgorod Stadion.
    6'
    Wendel
    Sjanse i Nizhny Novgorod! Wendel (FK Zenit St Petersburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    7'
    7'
    Sergei Ivanov tildeler FK Zenit St Petersburg en corner. Douglas Santos sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    8'
    8'
    FK Nizhny Novgorod får tildelt et frispark
    FK Nizhny Novgorod tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Nizhny Novgorod fordi Nino får behandling for en skade på banen.
    9'
    Nino er tilbake i kampen igjen.
    10'
    Mateo Cassierra
    FK Zenit St Petersburg fosser fremover, men Mateo Cassierra går rett i offsidefella.
    13'
    Skudd utenfor mål, FK Zenit St Petersburg
    Sjanse! FK Zenit St Petersburg avanserer forover, men Luciano Emilio Gondou Zanelli avslutter utenfor.
    16'
    Ognjen Ozegovic vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    16'
    Ognjen Ozegovic ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Nizhny Novgorod.
    17'
    FK Zenit St Petersburg angriper i Nizhny Novgorod. Luciano Emilio Gondou Zanelli avslutter på mål, men greier ikke å score.
    19'
    19'
    FK Zenit St Petersburg angriper i Nizhny Novgorod. Mateo Cassierra fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    Sergei Ivanov signaliserer et frispark til FK Nizhny Novgorod.
    20'
    Skudd på mål, FK Nizhny Novgorod
    Ze Turbo
    FK Nizhny Novgorod angriper. Ze Turbo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    22'
    FK Nizhny Novgorod, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    FK Zenit St Petersburg får tildelt et frispark
    I Nizhny Novgorod har et frispark blitt tildelt bortelag.
    22'
    Kan FK Zenit St Petersburg utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    25'
    Claudinho
    Claudinho (FK Zenit St Petersburg) avanserer forover på Nizhny Novgorod Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    27'
    27'
    I Nizhny Novgorod slår Douglas Santos en corner fra venstre.
    30'
    Claudinho
    Sjanse i Nizhny Novgorod! Claudinho (FK Zenit St Petersburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    30'
    30'
    Mål for FK Zenit St Petersburg!
    FK Nizhny Novgorod 0 - 1 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Luciano Emilio Gondou Zanelli
    Målgivende: Wendel
    FK Zenit St Petersburg leder 0-1 etter en scoring av Luciano Emilio Gondou Zanelli. Det er en fin assist fra Wendel.
    30'
    Frispark for FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    31'
    Ognjen Ozegovic
    Målsjanse til FK Nizhny Novgorod! Ognjen Ozegovic treffer mål, men keeper redder.
    33'
    33'
    Ze Turbo (FK Nizhny Novgorod) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Nizhny Novgorod Stadion.
    34'
    FK Nizhny Novgorod slipper å klare seg uten Ze Turbo som kommer tilbake på banen igjen.
    35'
    Claudinho
    Claudinho (FK Zenit St Petersburg) slår en corner fra venstre side på Nizhny Novgorod Stadion.
    38'
    Sergei Ivanov signaliserer et frispark til FK Nizhny Novgorod på egen banehalvdel.
    38'
    Frispark FK Nizhny Novgorod.
    40'
    Sergei Ivanov signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    41'
    Frispark for FK Nizhny Novgorod på egen banehalvdel.
    45'+2
    Spillerbytte - FK Nizhny Novgorod
    Inn: Nikita Kakkoev
    Ut: Kirill Bozhenov
    FK Nizhny Novgorod bytter ut Kirill Bozhenov med Nikita Kakkoev. Dette er det første byttet som Sasa Ilic gjør i dagens kamp.
    46'
    Claudinho
    Claudinho (FK Zenit St Petersburg) slår en corner fra høyre side på Nizhny Novgorod Stadion.
    46'
    Dommer Sergei Ivanov venter med å sette i gang spillet fordi Aleksandr Ektov ligger nede.
    47'
    Aleksandr Ektov er på beina igjen og fortsetter kampen på Nizhny Novgorod Stadion.
    48'
    Frispark i en god posisjon for FK Nizhny Novgorod!
    48'
    FK Zenit St Petersburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    Gult kort til FK Nizhny Novgorod
    Anton Mukhin
    Dommeren gir Anton Mukhin (FK Nizhny Novgorod) et gult kort.
    49'
    FK Nizhny Novgorod får tildelt et hjørnespark
    Nikolay Kalinskiy
    Sergei Ivanov tildeler FK Nizhny Novgorod en corner. Nikolay Kalinskiy sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    54'
    FK Nizhny Novgorod 0 - 2 FK Zenit St Petersburg
    Målgivende: Douglas Santos
    Mål! Luciano Emilio Gondou Zanelli (FK Zenit St Petersburg) header inn 0-2 på Nizhny Novgorod Stadion. Douglas Santos var nest sist på ballen.
    56'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Ze Turbo (FK Nizhny Novgorod) vrir seg av smerte i gresset.
    59'
    Ze Turbo er tilbake på banen igjen.
    60'
    Frispark til FK Nizhny Novgorod på halvdelen til FK Zenit St Petersburg.
    60'
    Spillet på Nizhny Novgorod Stadion er stoppet midlertidig fordi Anton Mukhin ligger nede.
    62'
    Inn: Aleksandr Troshechkin
    Ut: Anton Mukhin
    FK Nizhny Novgorod bytter ut Anton Mukhin som ikke ser ut til å kunne fortsette. Sasa Ilic blir dermed tvunget til å gjøre sitt andre bytte og setter inn Aleksandr Troshechkin.
    64'
    Inn: Juan Boselli
    Ut: Ze Turbo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Nizhny Novgorod. Inn kommer Juan Boselli, mens Ze Turbo tar plass på benken.
    64'
    Skudd utenfor mål, FK Nizhny Novgorod
    Juan Boselli
    Juan Boselli (FK Nizhny Novgorod) kommer til en målsjanse på Nizhny Novgorod Stadion, men klarer ikke å score.
    68'
    Luciano Emilio Gondou Zanelli (FK Zenit St Petersburg) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    69'
    FK Nizhny Novgorod 0 - 3 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Wendel
    Målgivende: Claudinho
    Mål! Wendel øker FK Zenit St Petersburgs ledelse til 0-3 på Nizhny Novgorod Stadion. Flott spill fra Claudinho før målet.
    69'
    Spillerbytte - FK Zenit St Petersburg
    Inn: Aleksandr Yerokhin
    Ut: Pedro Henrique
    Pedro Henrique (FK Zenit St Petersburg) erstattes av Aleksandr Yerokhin.
    70'
    Inn: Gustavo Mantuan
    Ut: Mateo Cassierra
    FK Zenit St Petersburg bytter ut Mateo Cassierra med Gustavo Mantuan.
    71'
    Ognjen Ozegovic (FK Nizhny Novgorod) kommer seg fri på Nizhny Novgorod Stadion, men avslutningen går utenfor.
    71'
    Gustavo Mantuan
    FK Zenit St Petersburg angriper. Gustavo Mantuan får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    74'
    74'
    Luciano Emilio Gondou Zanelli (FK Zenit St Petersburg) avanserer forover på Nizhny Novgorod Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    74'
    74'
    74'
    Aleksandr Yerokhin
    Offside! Aleksandr Yerokhin blir vinket av og FK Zenit St Petersburg må dermed bygge opp et nytt angrep.
    74'+1
    Inn: Artur
    Ut: Nuraly Alip
    Sergey Bogdanovich Semak (FK Zenit St Petersburg) gjør sitt tredje bytte for dagen. Artur erstatter Nuraly Alip.
    75'
    Nikita Medvedev ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    75'
    Nikita Medvedev er på beina igjen og fortsetter kampen.
    76'
    Ognjen Ozegovic (FK Nizhny Novgorod) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Nizhny Novgorod Stadion.
    78'
    Inn: Dan Glazer
    Ut: Nikolay Kalinskiy
    FK Nizhny Novgorod gjør sitt fjerde bytte. Nikolay Kalinskiy erstattes av Dan Glazer.
    79'
    Inn: Nikita Ermakov
    Ut: Ognjen Ozegovic
    Sasa Ilic (FK Nizhny Novgorod) blir nødt til å gjøre sitt femte bytte. Nikita Ermakov erstatter Ognjen Ozegovic som sannsynligvis er skadet.
    79'
    Frispark til FK Zenit St Petersburg på halvdelen til FK Nizhny Novgorod.
    81'
    Frispark FK Zenit St Petersburg.
    81'
    82'
    84'
    Inn: Ilzat Akhmetov
    Ut: Claudinho
    FK Zenit St Petersburg bytter ut Claudinho med Ilzat Akhmetov.
    85'
    Inn: Dmitri Vasiljev
    Ut: Wendel
    FK Zenit St Petersburg gjør sitt femte bytte. Wendel erstattes av Dmitri Vasiljev.
    85'
    88'
    I Nizhny Novgorod slår Gustavo Mantuan en corner fra venstre.
    90'
    Frisparket tildelt FK Zenit St Petersburg er farlig nær FK Nizhny Novgorods målområde.
    90'
    Gustavo Mantuan (FK Zenit St Petersburg) løfter inn en corner fra venstre på Nizhny Novgorod Stadion.