Frispark for FC Orenburg på egen banehalvdel.
    Spillet på Rostov Arena er stoppet midlertidig fordi Saeid Saharkhizan ligger nede.
    FC Orenburg slipper å klare seg uten Saeid Saharkhizan som kommer tilbake på banen i Rostov-on-Don.
    Daniil Utkin (FK Rostov) slår en corner fra høyre side på Rostov Arena.
    4'
    Skudd på mål, FK Rostov
    Ronaldo
    FK Rostov fosser forover og Ronaldo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    4'
    FK Rostov, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Skudd utenfor mål, FC Orenburg
    Saeid Saharkhizan
    FC Orenburg angriper, men avslutningen til Saeid Saharkhizan går utenfor.
    7'
    FK Rostov får tildelt et frispark
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til FK Rostov.
    8'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Rostov-on-Don fordi Ronaldo får behandling for en skade på banen.
    10'
    Ronaldo ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    11'
    Ronaldo er på beina igjen og fortsetter kampen.
    11'
    Ronaldo ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Rostov-on-Don.
    12'
    14'
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til FC Orenburg på egen banehalvdel.
    16'
    Mål for FC Orenburg!
    FK Rostov 0 - 1 FC Orenburg
    Mål: Brian Mansilla
    Målgivende: Aleksandr Kovalenko
    Brian Mansilla dundrer ballen i mål og FC Orenburg tar ledelsen 0-1 på Rostov Arena. Aleksandr Kovalenko sto for den målgivende pasningen.
    18'
    Frispark til FK Rostov på halvdelen til FC Orenburg.
    21'
    FC Orenburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    I Rostov-on-Don har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    23'
    Gult kort til FC Orenburg
    Matias Damian Perez
    Matias Damian Perez (FC Orenburg) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    23'
    Frispark FC Orenburg.
    26'
    Dommer Vladislav Bezborodov venter med å sette i gang spillet fordi Ronaldo ligger nede.
    27'
    Ronaldo er på beina igjen og fortsetter kampen på Rostov Arena.
    29'
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til FK Rostov like utenfor FC Orenburg-området.
    29'
    Skudd utenfor mål, FK Rostov
    Danil Glebov
    Sjanse! FK Rostov avanserer forover, men Danil Glebov avslutter utenfor.
    31'
    Straffe til FK Rostov
    32'
    Brian Mansilla
    Dommer Vladislav Bezborodov gir Brian Mansilla (FC Orenburg) et gult kort.
    32'
    FK Rostov får tildelt et straffespark på Rostov Arena. Ronaldo tar straffen ... og bommer!
    33'
    FK Rostov 0 - 2 FC Orenburg
    Mål: Jimmy Marin
    Målgivende: Saeid Saharkhizan
    Mål! Jimmy Marin (FC Orenburg) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 0-2 på Rostov Arena. Flott spill fra Saeid Saharkhizan før målet.
    35'
    FK Rostov angriper i Rostov-on-Don. Daniil Utkin avslutter på mål, men greier ikke å score.
    37'
    37'
    40'
    FC Orenburg blir avblåst for offside
    Jimmy Marin
    Offside! Jimmy Marin (FC Orenburg) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    42'
    Andrey Langovich
    Målsjanse på Rostov Arena! Andrey Langovich fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'
    45'
    Ronaldo
    FK Rostov angriper i Rostov-on-Don. Ronaldo fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    Bogdan Moskvichev
    Bogdan Moskvichev (FC Orenburg) mottar sitt første gule kort for dagen på Rostov Arena.
    45'+1
    Egor Golenkov
    FK Rostov avanserer forover på Rostov Arena og Egor Golenkov kommer til avslutning. Headingen blir klarert av FC Orenburg.
    45'+3
    45'+3
    Kiril Schetinin
    Vladislav Bezborodov tildeler FK Rostov en corner. Kiril Schetinin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+4
    Spillerbytte - FK Rostov
    Inn: Nikolay Komlichenko
    Ut: Daniil Utkin
    FK Rostov bytter ut Daniil Utkin med Nikolay Komlichenko. Dette er det første byttet som Valeri Georgievich Karpin gjør i dagens kamp.
    46'
    Brian Mansilla (FC Orenburg) kommer seg fri på Rostov Arena, men avslutningen går utenfor.
    47'
    FC Orenburg får tildelt et hjørnespark
    Ivan Basic
    I Rostov-on-Don slår Ivan Basic en corner fra høyre.
    48'
    Skudd på mål, FC Orenburg
    Aleksandr Kovalenko
    Sjanse i Rostov-on-Don! Aleksandr Kovalenko (FC Orenburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    50'
    FC Orenburg, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    Mål for FK Rostov!
    FK Rostov 1 - 2 FC Orenburg
    Mål: Nikolay Komlichenko
    Målgivende: Egor Golenkov
    Nikolay Komlichenko scorer og reduserer dermed til 1-2. Egor Golenkov var nest sist på ballen.
    51'
    FK Rostov 2 - 2 FC Orenburg
    Målgivende: Andrey Langovich
    Nikolay Komlichenko (FK Rostov) header ballen i mål og utligner til 2-2 på Rostov Arena. Det er en fin assist fra Andrey Langovich.
    52'
    Spillerbytte - FC Orenburg
    Inn: Dmitry Rybchinskiy
    Ut: Aleksandr Kovalenko
    David Deogracia gjør dagens første bytte i Rostov-on-Don, når han tar ut Aleksandr Kovalenko og setter inn Dmitry Rybchinskiy.
    53'
    Rodrigo Agustin Saravia Salvia
    FK Rostov angriper. Rodrigo Agustin Saravia Salvia får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    55'
    55'
    Nikolay Komlichenko
    Nikolay Komlichenko (FK Rostov) avanserer forover på Rostov Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    56'
    56'
    Ronaldo
    FK Rostov avanserer forover i Rostov-on-Don. Ronaldo avslutter, men treffer ikke mål.
    56'
    Matias Damian Perez (FC Orenburg) kommer til en målsjanse på Rostov Arena, men klarer ikke å score.
    61'
    63'
    Inn: Khoren Bayramyan
    Ut: Kiril Schetinin
    Bytte for FK Rostov. Khoren Bayramyan kommer inn for Kiril Schetinin på Rostov Arena.
    67'
    Inn: Aleksey Sutormin
    Ut: Egor Golenkov
    FK Rostov gjør sitt tredje bytte. Egor Golenkov erstattes av Aleksey Sutormin.
    67'
    Målsjanse! Brian Mansilla (FC Orenburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    67'
    Ivan Basic
    Ivan Basic (FC Orenburg) løfter inn en corner fra høyre på Rostov Arena.
    69'
    Ivan Basic
    Vladislav Bezborodov tildeler FC Orenburg en corner. Ivan Basic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    72'
    Inn: German Ignatov
    Ut: Andrey Langovich
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Rostov. Inn kommer German Ignatov, mens Andrey Langovich tar plass på benken.
    75'
    Ivan Basic
    I Rostov-on-Don slår Ivan Basic en corner fra venstre.
    77'
    77'
    Rodrigo Agustin Saravia Salvia (FK Rostov) fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    Jimmy Marin
    Offside! Jimmy Marin (FC Orenburg) er alene igjennom, men dommer Vladislav Bezborodov ser at linjemannen er oppe med flagget.
    83'
    Inn: Stepan Oganesyan
    Ut: Saeid Saharkhizan
    Saeid Saharkhizan (FC Orenburg) erstattes av Stepan Oganesyan.
    83'
    84'
    Mohammad Ghorbani
    FC Orenburg avanserer forover i Rostov-on-Don. Mohammad Ghorbani avslutter, men treffer ikke mål.
    85'
    Målsjanse! Mohammad Ghorbani (FC Orenburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    86'
    Stepan Oganesyan (FC Orenburg) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Rostov Arena.
    86'
    Inn: Konstantin Kuchaev
    Ut: Rodrigo Agustin Saravia Salvia
    Valeri Georgievich Karpin (FK Rostov) gjør sitt femte bytte for dagen. Konstantin Kuchaev erstatter Rodrigo Agustin Saravia Salvia.
    86'
    Inn: Justin Cuero
    Ut: Jimmy Marin
    Bytte for FC Orenburg. Justin Cuero kommer inn for Jimmy Marin på Rostov Arena.
    87'
    Stepan Oganesyan kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Rostov Arena.
    87'
    Nikolay Komlichenko (FK Rostov) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    88'
    88'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Maksim Sidorov (FC Orenburg) vrir seg av smerte i gresset.
    88'
    Maksim Sidorov er tilbake på banen igjen.
    88'
    Frispark for FK Rostov på egen banehalvdel.
    90'+2
    FK Rostov 3 - 2 FC Orenburg
    Mål: Ronaldo
    Målgivende: Maksim Osipenko
    Mål! Ronaldo gir FK Rostov ledelsen 3-2 i Rostov-on-Don. Maksim Osipenko var nest sist på ballen.