Vasiliy Kazarcev signaliserer et frispark til FK Rostov på egen banehalvdel.
    FK Krasnodar tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Ilya Vakhaniya
    Ilya Vakhaniya (FK Rostov) kommer til en målsjanse på Rostov Arena, men klarer ikke å score.
    4'
    Offside! Ronaldo blir vinket av og FK Rostov må dermed bygge opp et nytt angrep.
    7'
    Frispark til FK Rostov på halvdelen til FK Krasnodar.
    7'
    Joao Victor (FK Krasnodar) slår en corner fra høyre side på Rostov Arena.
    10'
    Jhon Cordoba
    Jhon Cordoba (FK Krasnodar) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    10'
    Frispark for FK Rostov på egen banehalvdel.
    12'
    Vasiliy Kazarcev signaliserer et frispark til FK Krasnodar på egen banehalvdel.
    13'
    Vasiliy Kazarcev tildeler FK Rostov en corner. Kiril Schetinin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    18'
    Oumar Sako
    FK Rostov angriper, men avslutningen til Oumar Sako går utenfor.
    18'
    I Rostov-on-Don har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    23'
    Frispark for FK Krasnodar på egen banehalvdel.
    24'
    Mål for FK Rostov!
    FK Rostov 1 - 0 FK Krasnodar
    Mål: Mohammad Mohebi
    Målgivende: Kiril Schetinin
    I Rostov-on-Don tar FK Rostov ledelsen 1-0 etter et mål av Mohammad Mohebi. Kiril Schetinin sto for den målgivende pasningen.
    25'
    28'
    Gult kort til FK Krasnodar
    Aleksandr Chernikov
    Aleksandr Chernikov (FK Krasnodar) mottar sitt første gule kort for dagen på Rostov Arena.
    30'
    Vasiliy Kazarcev signaliserer et frispark til FK Rostov.
    31'
    31'
    Frispark til FK Krasnodar på halvdelen til FK Rostov.
    33'
    35'
    Gult kort til FK Rostov
    Khoren Bayramyan
    Khoren Bayramyan (FK Rostov) pådrar seg et gult kort.
    35'
    Mohammad Mohebi
    Sjanse! FK Rostov avanserer forover, men Mohammad Mohebi avslutter utenfor.
    39'
    Danil Glebov
    FK Rostov angriper i Rostov-on-Don. Danil Glebov fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    40'
    Vitor Tormena
    Vitor Tormena (FK Krasnodar) får et gult kort av dommer Vasiliy Kazarcev.
    40'
    42'
    42'
    FK Rostov tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    Olakunle Olusegun
    Olakunle Olusegun får gult kort av dommer Vasiliy Kazarcev, og må dermed stå over en kamp for FK Krasnodar.
    43'
    Kevin Lenini Goncalves Pereira de Pina
    Kevin Lenini Goncalves Pereira de Pina (FK Krasnodar) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    44'
    44'
    Egor Golenkov
    Egor Golenkov (FK Rostov) avanserer forover på Rostov Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+1
    FK Krasnodar, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    45'+2
    Vasiliy Kazarcev signaliserer et frispark til FK Krasnodar.
    45'+3
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Rostov-on-Don fordi Ilya Vakhaniya får behandling for en skade på banen.
    45'+4
    Ilya Vakhaniya ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Rostov-on-Don.
    45'+4
    Spillerbytte - FK Krasnodar
    Inn: Mihajilo Banjac
    Ut: Kevin Lenini Goncalves Pereira de Pina
    Vladan Ivic (FK Krasnodar) gjør sitt første bytte for dagen. Mihajilo Banjac erstatter Kevin Lenini Goncalves Pereira de Pina.
    46'
    47'
    Andre gule kort til FK Krasnodar
    Olakunle Olusegun (FK Krasnodar) må forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort i kampen.
    49'
    FK Krasnodar må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FK Rostov.
    49'
    Ronaldo
    Ronaldo (FK Rostov) kommer til en målsjanse på Rostov Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    50'
    Kiril Schetinin
    Kiril Schetinin (FK Rostov) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    51'
    Frispark FK Krasnodar.
    51'
    FK Krasnodar angriper, men Jhon Cordoba vinkes av for offside.
    53'
    Ilya Vakhaniya vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    56'
    Ilya Vakhaniya kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Rostov Arena.
    56'
    57'
    Ronaldo
    Målsjanse! Ronaldo (FK Rostov) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    Spillerbytte - FK Rostov
    Inn: Ivan Komarov
    Ut: Ronaldo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Rostov. Inn kommer Ivan Komarov, mens Ronaldo tar plass på benken.
    59'
    Inn: Andrey Langovich
    Ut: Ilya Vakhaniya
    Andrey Langovich (FK Rostov) erstatter Ilya Vakhaniya som muligens er skadet.
    59'
    I Rostov-on-Don har et frispark blitt tildelt bortelag.
    59'
    Oumar Sako
    Dommer Vasiliy Kazarcev viser Oumar Sako (FK Rostov) det gule kortet.
    59'
    61'
    Evgeni Chernov
    Dommeren gir Evgeni Chernov (FK Rostov) et gult kort.
    61'
    FK Rostov 2 - 0 FK Krasnodar
    Målgivende: Khoren Bayramyan
    FK Rostov går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Mohammad Mohebi. Det er en fin assist fra Khoren Bayramyan.
    62'
    Målet til FK Rostov sjekkes av VAR
    63'
    Målet til FK Rostov blir stående
    64'
    Mål for FK Krasnodar!
    FK Rostov 2 - 1 FK Krasnodar
    Mål: Jhon Cordoba
    Målgivende: Mihajilo Banjac
    Mål! FK Krasnodaret reduserer til 2-1 etter en heading av Jhon Cordoba. Mihajilo Banjac var nest sist på ballen.
    66'
    FK Rostov fosser forover og Egor Golenkov fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    69'
    69'
    FK Rostov angriper. Danil Glebov får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    69'
    69'
    69'
    Jhon Cordoba ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    71'
    Jhon Cordoba er tilbake på banen igjen.
    71'
    72'
    Målsjanse til FK Rostov! Kiril Schetinin treffer mål, men keeper redder.
    74'
    74'
    Mihajilo Banjac (FK Krasnodar) løfter inn en corner fra høyre på Rostov Arena.
    75'
    Maksim Osipenko
    Maksim Osipenko (FK Rostov) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    76'
    77'
    Danil Glebov (FK Rostov) fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    Inn: Alexey Mironov
    Ut: Khoren Bayramyan
    Khoren Bayramyan (FK Rostov) erstattes av Alexey Mironov.
    79'
    FK Rostov angriper, men Vasiliy Kazarcev blåser for offside.
    80'
    Skudd utenfor mål, FK Rostov
    83'
    Inn: Nikita Krivtsov
    Ut: Joao Pedro Fortes Bachiessa
    Vladan Ivic gjør dagens andre bytte i Rostov-on-Don, når han tar ut Joao Pedro Fortes Bachiessa og setter inn Nikita Krivtsov.
    83'
    Inn: Moses David Cobnan
    Ut: Aleksandr Chernikov
    FK Krasnodar bytter ut Aleksandr Chernikov med Moses David Cobnan. Dette er det tredje byttet som Vladan Ivic gjør i dagens kamp.
    83'
    Inn: Kady
    Ut: Joao Victor
    FK Krasnodar bytter ut Joao Victor med Kady.
    84'
    FK Rostov avanserer forover i Rostov-on-Don. Egor Golenkov avslutter, men treffer ikke mål.
    86'
    Kady
    Kady (FK Krasnodar) fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    87'
    Hjørnespark til FK Krasnodar
    88'
    88'
    Mihajilo Banjac
    Sjanse! FK Krasnodar avanserer forover, men Mihajilo Banjac avslutter utenfor.
    89'
    FK Rostov angriper i Rostov-on-Don. Danil Glebov avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'
    90'
    Kady (FK Krasnodar) løfter inn en corner fra høyre på Rostov Arena.
    90'+1
    Vasiliy Kazarcev tildeler FK Krasnodar en corner. Kady sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+1
    Lucas Olaza
    Lucas Olaza (FK Krasnodar) mottar et gult kort på Rostov Arena, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    90'+2
    90'+2
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Kiril Schetinin (FK Rostov) vrir seg av smerte i gresset.
    90'+2
    Inn: Viktor Melekhin
    Ut: Kiril Schetinin
    Valeri Georgievich Karpin (FK Rostov) tar ut Kiril Schetinin som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Viktor Melekhin.
    90'+3
    Moses David Cobnan
    Målsjanse på Rostov Arena! Moses David Cobnan fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.