Rubin Kazan slipper å klare seg uten Ruslan Bezrukov som kommer tilbake på banen igjen.
    8'
    Artem Lyubimov signaliserer et frispark til FK Rostov på egen banehalvdel.
    8'
    Ugochukvu Ivu
    Rubin Kazan fosser forover og Ugochukvu Ivu fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    10'
    FK Rostov, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    I Kazan har et frispark blitt tildelt bortelag.
    12'
    Frispark for FK Rostov på egen banehalvdel.
    14'
    FK Rostov tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    En av FK Rostovs spillere blir avblåst for offside.
    21'
    Dmitri Kabutov
    Dmitri Kabutov (Rubin Kazan) kommer til en målsjanse på Kazan Arena, men klarer ikke å score.
    26'
    Dommer Artem Lyubimov venter med å sette i gang spillet fordi Mirlind Daku ligger nede.
    26'
    Rubin Kazan slipper å klare seg uten Mirlind Daku som kommer tilbake på banen i Kazan.
    26'
    28'
    Dmitri Kabutov (Rubin Kazan) løfter inn en corner fra venstre på Kazan Arena.
    30'
    Mål for FK Rubin Kazan!
    FK Rubin Kazan 1 - 0 FK Rostov
    Mål: Maciej Rybus
    Mål! Maciej Rybus gir Rubin Kazan en 1-0 ledelse.
    30'
    Artem Lyubimov signaliserer et frispark til Rubin Kazan på egen banehalvdel.
    32'
    Maciej Rybus
    Rubin Kazan avanserer forover i Kazan. Maciej Rybus avslutter, men treffer ikke mål.
    32'
    33'
    Mirlind Daku
    Mirlind Daku (Rubin Kazan) kommer seg fri på Kazan Arena, men avslutningen går utenfor.
    34'
    Frispark til FK Rostov på halvdelen til Rubin Kazan.
    34'
    Offside! Nikolay Komlichenko (FK Rostov) er alene igjennom, men dommer Artem Lyubimov ser at linjemannen er oppe med flagget.
    36'
    Ilya Rozhkov
    Målsjanse på Kazan Arena! Ilya Rozhkov fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    37'
    37'
    Frispark i en god posisjon for Rubin Kazan!
    37'
    FK Rubin Kazan 2 - 0 FK Rostov
    Mål: Aleksandr Martynovich
    Målgivende: Dmitri Kabutov
    Mål! Aleksandr Martynovich (Rubin Kazan) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 2-0 på Kazan Arena. Dmitri Kabutov var nest sist på ballen.
    38'
    40'
    Spillet på Kazan Arena er stoppet midlertidig fordi Daniil Utkin ligger nede.
    42'
    Daniil Utkin er på beina igjen og fortsetter kampen på Kazan Arena.
    42'
    Offside! Mirlind Daku blir vinket av og Rubin Kazan må dermed bygge opp et nytt angrep.
    43'
    I Kazan slår Daniil Utkin en corner fra venstre.
    44'
    Rubin Kazan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    Kiril Schetinin
    Sjanse til FK Rostov! Kiril Schetinin er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+1
    FK Rubin Kazan, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Artem Lyubimov tildeler FK Rostov en corner. Daniil Utkin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+2
    45'+3
    Daniil Utkin
    Daniil Utkin (FK Rostov) avanserer forover på Kazan Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+4
    45'+4
    FK Rostov fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    46'
    Dmitri Kabutov (Rubin Kazan) slår en corner fra høyre side på Kazan Arena.
    49'
    50'
    52'
    En av Rubin Kazans spillere blir avblåst for offside på Kazan Arena.
    54'
    55'
    56'
    56'
    Nikolay Komlichenko (FK Rostov) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Kazan Arena.
    56'
    Igor Vujacic ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    56'
    Nikolay Komlichenko er på beina igjen og fortsetter kampen.
    57'
    Igor Vujacic ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Kazan.
    57'
    Skade: FK Rubin Kazan
    57'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Ruslan Bezrukov (Rubin Kazan) vrir seg av smerte i gresset.
    57'
    Tilbake fra skade: FK Rubin Kazan
    58'
    Ruslan Bezrukov er tilbake i kampen igjen.
    58'
    Dmitri Kabutov ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    62'
    Spillerbytte - FK Rostov
    Inn: Andrey Langovich
    Ut: Ilya Vakhaniya
    FK Rostov gjør sitt første bytte. Ilya Vakhaniya erstattes av Andrey Langovich.
    62'
    Inn: Eyad El Askalany
    Ut: Khoren Bayramyan
    Khoren Bayramyan (FK Rostov) erstattes av Eyad El Askalany.
    62'
    Inn: Ivan Komarov
    Ut: Evgeni Chernov
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Rostov. Inn kommer Ivan Komarov, mens Evgeni Chernov tar plass på benken.
    62'
    Gult kort til FK Rostov
    Eyad El Askalany
    Eyad El Askalany (FK Rostov) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    63'
    Dmitri Kabutov kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Kazan Arena.
    63'
    FK Rostov angriper i Kazan, men blir avblåst for offside.
    63'
    Frispark Rubin Kazan.
    64'
    FK Rubin Kazan 3 - 0 FK Rostov
    Mål: Bogdan Jocic
    Rubin Kazan går opp i en 3-0 ledelse etter et mål av Bogdan Jocic.
    65'
    Nikolay Komlichenko
    FK Rostov avanserer forover i Kazan. Nikolay Komlichenko avslutter, men treffer ikke mål.
    67'
    Inn: Egor Golenkov
    Ut: Daniil Utkin
    Bytte for FK Rostov. Egor Golenkov kommer inn for Daniil Utkin på Kazan Arena.
    70'
    72'
    Mål for FK Rostov!
    FK Rubin Kazan 3 - 1 FK Rostov
    Mål: Kiril Schetinin
    Målgivende: Maksim Osipenko
    Mål! Kiril Schetinin (FK Rostov) header inn 3-1 og reduserer på Kazan Arena. Maksim Osipenko sto for den målgivende pasningen.
    73'
    Andre gule kort til FK Rostov
    Ivan Komarov
    Ivan Komarov (FK Rostov) må forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort i kampen.
    74'
    74'
    74'
    Ivan Komarov (FK Rostov) mottar sitt første gule kort for dagen på Kazan Arena.
    74'
    Rubin Kazan angriper i Kazan. Ugochukvu Ivu fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    VAR sjekker om det er straffe til FK Rostov
    78'
    Dommeren dømmer straffe til FK Rostov
    80'
    Straffe til FK Rostov
    80'
    Artem Lyubimov blåser for straffespark til FK Rostov. Maksim Osipenko bommer!
    81'
    Maksim Osipenko
    Maksim Osipenko (FK Rostov) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    81'
    82'
    FK Rostov angriper, men blir avblåst for offside.
    83'
    85'
    85'
    Spillerbytte - FK Rubin Kazan
    Inn: Dardan Shabanhaxhaj
    Ut: Maciej Rybus
    Rubin Kazan bytter ut Maciej Rybus med Dardan Shabanhaxhaj. Dette er det første byttet som Rashid Rahimov gjør i dagens kamp.
    85'
    Inn: Oleg Ivanov
    Ut: Bogdan Jocic
    Rashid Rahimov (Rubin Kazan) gjør sitt andre bytte for dagen. Oleg Ivanov erstatter Bogdan Jocic.
    85'
    Inn: Lazar Randjelovic
    Ut: Ruslan Bezrukov
    Rashid Rahimov gjør dagens tredje bytte i Kazan, når han tar ut Ruslan Bezrukov og setter inn Lazar Randjelovic.
    86'
    86'
    Utvisning! Eyad El Askalany (FK Rostov) sendes i dusjen etter å ha mottatt sitt andre gule kort for dagen.
    86'
    89'
    Skudd utenfor mål, FK Rubin Kazan
    89'
    Aleksey Gritsaenko
    Sjanse! Rubin Kazan avanserer forover, men Aleksey Gritsaenko avslutter utenfor.