Den første omgangen er nå i gang.
    FK Rubin Kazan får tildelt et frispark
    FC Lokomotiv Moscow må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Rubin Kazan.
    2'
    Lokomotiv Moscow får tildelt et hjørnespark
    Aleksey Miranchuk
    Aleksey Miranchuk (FC Lokomotiv Moscow) løfter inn en corner fra venstre på Kazan Arena.
    3'
    FC Rubin Kazan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til FC Rubin Kazan.
    6'
    Anton Miranchuk
    Vladislav Bezborodov tildeler FC Lokomotiv Moscow en corner. Anton Miranchuk sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til FC Rubin Kazan på egen banehalvdel.
    13'
    14'
    Lokomotiv Moscow får tildelt et frispark
    Frispark for FC Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    20'
    FC Lokomotiv Moscow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    22'
    Frispark for FC Rubin Kazan på egen banehalvdel.
    24'
    FK Rubin Kazan blir avblåst for offside
    En av FC Rubin Kazans spillere går i offside.
    29'
    Frispark til FC Rubin Kazan på halvdelen til FC Lokomotiv Moscow.
    29'
    Gult kort til Lokomotiv Moscow
    Maciej Rybus
    Maciej Rybus (FC Lokomotiv Moscow) mottar sitt første gule kort for dagen på Kazan Arena.
    30'
    Aleksey Miranchuk (FC Lokomotiv Moscow) slår en corner fra venstre side på Kazan Arena.
    32'
    I Kazan slår Anton Miranchuk en corner fra venstre.
    33'
    33'
    FK Rubin Kazan får tildelt et hjørnespark
    Igor Konovalov
    Igor Konovalov (FC Rubin Kazan) løfter inn en corner fra venstre på Kazan Arena.
    34'
    Skudd utenfor mål, FK Rubin Kazan
    34'
    36'
    37'
    I Kazan har et frispark blitt tildelt bortelag.
    37'
    Lokomotiv Moscow blir avblåst for offside
    Fedor Smolov
    FC Lokomotiv Moscow angriper, men blir avblåst for offside.
    38'
    Gult kort til FK Rubin Kazan
    Filip Uremovic
    Dommer Vladislav Bezborodov gir Filip Uremovic (FC Rubin Kazan) et gult kort.
    40'
    Frispark FC Lokomotiv Moscow.
    41'
    Skudd utenfor mål, Lokomotiv Moscow
    Anton Miranchuk (FC Lokomotiv Moscow) kommer til en målsjanse på Kazan Arena, men klarer ikke å score.
    41'
    42'
    44'
    45'
    Det blir farlig! Frispark for FC Rubin Kazan er nær straffområde.
    47'
    Frispark til FC Lokomotiv Moscow på halvdelen til FC Rubin Kazan.
    48'
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til FC Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    51'
    Skudd på mål, FK Rubin Kazan
    Ruslan Kambolov
    FC Rubin Kazan angriper. Ruslan Kambolov får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    53'
    FK Rubin Kazan, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til FC Lokomotiv Moscow.
    54'
    Frisparket tildelt FC Lokomotiv Moscow er farlig nær FC Rubin Kazans målområde.
    54'
    Spillerbytte - Lokomotiv Moscow
    Inn: Eder
    Ut: Fedor Smolov
    Bytte for FC Lokomotiv Moscow. Eder kommer inn for Fedor Smolov på Kazan Arena.
    59'
    Spillerbytte - FK Rubin Kazan
    Inn: Vyacheslav Podberezkin
    Ut: Igor Konovalov
    Kurban Berdyev (FC Rubin Kazan) gjør sitt første bytte for dagen. Vyacheslav Podberezkin erstatter Igor Konovalov.
    59'
    Khoren Bayramyan
    Khoren Bayramyan (FC Rubin Kazan) slår en corner fra høyre side på Kazan Arena.
    61'
    Sardar Azmoun
    FC Rubin Kazan angriper i Kazan. Sardar Azmoun avslutter på mål, men greier ikke å score.
    61'
    61'
    62'
    62'
    63'
    Kan FC Rubin Kazan utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    64'
    Aleksandr Bukharov
    FC Rubin Kazan avanserer forover på Kazan Arena og Aleksandr Bukharov kommer til avslutning. Headingen blir klarert av FC Lokomotiv Moscow.
    65'
    65'
    Dommer Vladislav Bezborodov viser Aleksandr Bukharov (FC Rubin Kazan) det gule kortet.
    65'
    66'
    Frispark i en god posisjon for FC Lokomotiv Moscow!
    66'
    Grzegorz Krychowiak
    Grzegorz Krychowiak (FC Lokomotiv Moscow) får et gult kort av dommer Vladislav Bezborodov.
    69'
    Frispark FC Rubin Kazan.
    70'
    72'
    Sardar Azmoun vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    75'
    Sardar Azmoun er på beina igjen og fortsetter kampen.
    76'
    76'
    Inn: Pavel Mogilevets
    Ut: Ruslan Kambolov
    FC Rubin Kazan bytter ut Ruslan Kambolov med Pavel Mogilevets. Dette er det andre byttet som Kurban Berdyev gjør i dagens kamp.
    77'
    Inn: Dmitri Poloz
    Ut: Aleksandr Bukharov
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Rubin Kazan. Inn kommer Dmitri Poloz, mens Aleksandr Bukharov tar plass på benken.
    78'
    Vladislav Ignatev
    Vladislav Ignatjev (FC Lokomotiv Moscow) fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    I Kazan har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    82'
    Inn: Rifat Zhemaletdinov
    Ut: Jefferson Farfan
    Yury Semin gjør dagens andre bytte i Kazan, når han tar ut Jefferson Farfan og setter inn Rifat Zhemaletdinov.
    83'
    84'
    En av FC Lokomotiv Moscows spillere blir avblåst for offside.
    85'
    Offside! Sardar Azmoun (FC Rubin Kazan) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    85'
    87'
    89'
    Sardar Azmoun (FC Rubin Kazan) kommer til avslutning på Kazan Arena, men headingen blir reddet.
    89'
    FC Rubin Kazan fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    89'
    90'+2
    Sjanse i Kazan! Sardar Azmoun (FC Rubin Kazan) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+3
    Dmitri Poloz
    Vladislav Bezborodov tildeler FC Rubin Kazan en corner. Dmitri Poloz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.