Frispark for FC Torpedo Moskva på egen banehalvdel.
    8'
    Sergei Ivanov signaliserer et frispark til FK Spartak Moskva.
    11'
    Offside! Shamar Nicholson blir vinket av og FK Spartak Moskva må dermed bygge opp et nytt angrep.
    12'
    Aleksandr Sobolev
    FK Spartak Moskva angriper, men avslutningen til Aleksandr Sobolev går utenfor.
    15'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Shamar Nicholson (FK Spartak Moskva) vrir seg av smerte i gresset.
    15'
    FK Spartak Moskva slipper å klare seg uten Shamar Nicholson som kommer tilbake på banen igjen.
    15'
    Sergei Ivanov har tildelt FK Spartak Moskva et hjørnespark.
    18'
    Georgi Dzhikiya
    FK Spartak Moskva fosser forover og Georgi Dzhikiya fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    20'
    FC Torpedo Moskva, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Hjørnespark til FK Spartak Moskva.
    20'
    FK Spartak Moskva angriper, men Aleksandr Sobolev vinkes av for offside.
    21'
    Danyl Prutsev
    Målsjanse til FK Spartak Moskva! Danyl Prutsev treffer mål, men keeper redder.
    23'
    23'
    Sergei Ivanov signaliserer et frispark til FK Spartak Moskva på egen banehalvdel.
    25'
    Offside! Mikhail Ignatov (FK Spartak Moskva) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    28'
    29'
    Daniil Denisov
    Sjanse! FK Spartak Moskva avanserer forover, men Daniil Denisov avslutter utenfor.
    31'
    Sjanse til FK Spartak Moskva! Aleksandr Sobolev er nær ved å score, men keeper redder.
    32'
    32'
    FC Torpedo Moskva tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Spillerbytte - FC Torpedo Moskva
    Inn: Khozimat Erkinov
    Ut: Mihail Caimacov
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Torpedo Moskva. Inn kommer Khozimat Erkinov, mens Mihail Caimacov tar plass på benken.
    34'
    Gult kort til FK Spartak Moskva
    Quincy Promes
    Quincy Promes (FK Spartak Moskva) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    36'
    37'
    FK Spartak Moskva, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Frispark til FC Torpedo Moskva på halvdelen til FK Spartak Moskva.
    38'
    FK Spartak Moskva angriper. Aleksandr Sobolev får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    39'
    39'
    Målsjanse til FK Spartak Moskva! Quincy Promes treffer mål, men keeper redder.
    41'
    41'
    Maksim Turischev
    Målsjanse! Maksim Turischev (FC Torpedo Moskva) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    42'
    43'
    Mario Curic (FC Torpedo Moskva) slår en corner fra venstre side.
    45'+1
    Ravil Netfullin
    Quincy Promes (FK Spartak Moskva) header mot mål, men ballen går utenfor.
    45'+1
    FK Spartak Moskva slår en corner fra venstre.
    48'
    FC Torpedo Moskva fosser fremover, men Khozimat Erkinov går rett i offsidefella.
    48'
    Quincy Promes (FK Spartak Moskva) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Mål for FK Spartak Moskva!
    FK Spartak Moskva 1 - 0 FC Torpedo Moskva
    Mål: Quincy Promes
    Målgivende: Aleksandr Sobolev
    Mål! FK Spartak Moskva tar ledelsen 1-0 ved Quincy Promes. Aleksandr Sobolev sto for den målgivende pasningen.
    50'
    Hjørnespark til FC Torpedo Moskva.
    53'
    53'
    FC Torpedo Moskva slår en corner fra venstre.
    55'
    Quincy Promes (FK Spartak Moskva) header utenfor.
    55'
    En av FC Torpedo Moskvas spillere går i offside.
    56'
    Roman Zobnin
    FK Spartak Moskva angriper. Roman Zobnin får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    58'
    58'
    59'
    Aleksandr Sobolev ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    59'
    Inn: Igor Lebedenko
    Ut: Maksim Turischev
    FC Torpedo Moskva bytter ut Maksim Turischev med Igor Lebedenko.
    60'
    Inn: Artem Samsonov
    Ut: Igor Smolnikov
    Igor Smolnikov (FC Torpedo Moskva) erstattes av Artem Samsonov.
    60'
    Inn: Ivan Enin
    Ut: Igor Savic
    FC Torpedo Moskva gjør sitt fjerde bytte. Igor Savic erstattes av Ivan Enin.
    61'
    Aleksandr Sobolev er på beina igjen og fortsetter kampen.
    61'
    Frispark FK Spartak Moskva.
    62'
    Gult kort til FC Torpedo Moskva
    Ravil Netfullin (FC Torpedo Moskva) pådrar seg et gult kort.
    62'
    Aleksandr Sobolev ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    63'
    Aleksandr Sobolev er tilbake i kampen igjen.
    64'
    Quincy Promes (FK Spartak Moskva) slår en corner fra venstre side.
    65'
    65'
    En av FC Torpedo Moskvas spillere blir avblåst for offside.
    66'
    Bojan Roganovic vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    67'
    Bojan Roganovic er tilbake på banen igjen.
    69'
    Spillerbytte - FK Spartak Moskva
    Inn: Daniil Zorin
    Ut: Mikhail Ignatov
    Mikhail Ignatov (FK Spartak Moskva) erstattes av Daniil Zorin.
    70'
    Inn: Anton Zhinkovski
    Ut: Shamar Nicholson
    FK Spartak Moskva gjør sitt andre bytte. Shamar Nicholson erstattes av Anton Zhinkovski.
    70'
    Inn: Egor Proshkin
    Ut: Bojan Roganovic
    Det virker som Bojan Roganovic ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Egor Proshkin.
    72'
    75'
    Roman Zobnin (FK Spartak Moskva) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    Inn: Leon Klassen
    Ut: Daniil Denisov
    FK Spartak Moskva bytter ut Daniil Denisov med Leon Klassen.
    81'
    I Moskva har et frispark blitt tildelt bortelag.
    81'
    Egor Proshkin
    Roman Zobnin (FK Spartak Moskva) header utenfor.
    83'
    FK Spartak Moskva fosser fremover, men Anton Zhinkovski går rett i offsidefella.
    83'
    85'
    FK Spartak Moskva fosser forover og Quincy Promes fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    86'
    86'
    Frispark for FK Spartak Moskva på egen banehalvdel.
    86'
    Sergei Ivanov signaliserer et frispark til FC Torpedo Moskva.
    90'+1
    Inn: Pavel Meleshin
    Ut: Aleksandr Sobolev
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Spartak Moskva. Inn kommer Pavel Meleshin, mens Aleksandr Sobolev tar plass på benken.
    90'+3
    Inn: Nikita Chernov
    Ut: Danyl Prutsev
    Danyl Prutsev (FK Spartak Moskva) erstattes av Nikita Chernov.
    90'+4
    90'+5
    FK Spartak Moskva angriper og Quincy Promes får avsluttet. Headingen treffer ikke FC Torpedo Moskva-målet.