Frispark for Rubin Kazan på egen banehalvdel.
    2'
    Dmitri Kabutov
    Rubin Kazan angriper i Moskva. Dmitri Kabutov avslutter på mål, men greier ikke å score.
    4'
    FK Spartak Moskva, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Gult kort til FK Spartak Moskva
    Nail Umyarov
    Dommer Vladimir Moskalev gir Nail Umyarov (FK Spartak Moskva) et gult kort.
    5'
    Rubin Kazan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    I Moskva har et frispark blitt tildelt bortelag.
    12'
    Offside! Maciej Rybus (Rubin Kazan) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    13'
    Ilya Rozhkov
    Målsjanse på Otkritie Arena! Ilya Rozhkov fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    17'
    17'
    Mål for FK Spartak Moskva!
    FK Spartak Moskva 1 - 0 FK Rubin Kazan
    Mål: Theo Bongonda
    Målgivende: Christopher Martins
    Theo Bongonda dundrer ballen i mål og FK Spartak Moskva tar ledelsen 1-0 på Otkritie Arena. Christopher Martins var nest sist på ballen.
    20'
    Vladimir Moskalev tildeler Rubin Kazan en corner. Dmitri Kabutov sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    22'
    Vladimir Moskalev signaliserer et frispark til Rubin Kazan på egen banehalvdel.
    24'
    FK Spartak Moskva 2 - 0 FK Rubin Kazan
    Mål: Roman Zobnin
    Målgivende: Daniil Khlusevich
    Mål! FK Spartak Moskva øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Roman Zobnin på Otkritie Arena. Det er en fin assist fra Daniil Khlusevich.
    28'
    FK Spartak Moskva tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Mirlind Daku (Rubin Kazan) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Otkritie Arena.
    31'
    Mirlind Daku kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Otkritie Arena.
    32'
    33'
    37'
    37'
    40'
    Igor Vujacic vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    43'
    Frispark for FK Spartak Moskva på egen banehalvdel.
    45'
    Igor Vujacic ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Moskva.
    45'
    45'+2
    46'
    Aleksandr Sobolev
    Aleksandr Sobolev (FK Spartak Moskva) avanserer forover på Otkritie Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    49'
    FK Rubin Kazan, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    Vladimir Moskalev signaliserer et frispark til FK Spartak Moskva på egen banehalvdel.
    50'
    Theo Bongonda
    Sjanse i Moskva! Theo Bongonda (FK Spartak Moskva) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    51'
    51'
    51'
    54'
    Spillerbytte - FK Spartak Moskva
    Inn: Danyl Prutsev
    Ut: Nail Umyarov
    Bytte for FK Spartak Moskva. Danyl Prutsev kommer inn for Nail Umyarov på Otkritie Arena.
    55'
    Inn: Mikhail Ignatov
    Ut: Jesus Medina
    FK Spartak Moskva gjør sitt andre bytte. Jesus Medina erstattes av Mikhail Ignatov.
    56'
    Vladimir Moskalev signaliserer et frispark til Rubin Kazan.
    56'
    Rubin Kazan fosser forover og Dmitri Kabutov fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    58'
    58'
    Maciej Rybus
    Maciej Rybus (Rubin Kazan) kommer til en målsjanse på Otkritie Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    60'
    Valentin Vada
    Sjanse i Moskva! Valentin Vada (Rubin Kazan) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    60'
    60'
    I Moskva slår Dmitri Kabutov en corner fra venstre.
    61'
    Dmitri Kabutov (Rubin Kazan) løfter inn en corner fra høyre på Otkritie Arena.
    61'
    Christopher Martins (FK Spartak Moskva) slår en corner fra høyre side på Otkritie Arena.
    63'
    FK Spartak Moskva 3 - 0 FK Rubin Kazan
    Mål: Christopher Martins
    Målgivende: Danyl Prutsev
    Christopher Martins header inn 3-0 og FK Spartak Moskva øker ledelsen på Otkritie Arena. Flott spill fra Danyl Prutsev før målet.
    63'
    Spillerbytte - FK Rubin Kazan
    Inn: Dardan Shabanhaxhaj
    Ut: Maciej Rybus
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Rubin Kazan. Inn kommer Dardan Shabanhaxhaj, mens Maciej Rybus tar plass på benken.
    64'
    Inn: Marat Apashatsev
    Ut: Umarli Rahmonaliev
    Umarli Rahmonaliev (Rubin Kazan) erstattes av Marat Apashatsev.
    64'
    Dmitri Kabutov (Rubin Kazan) slår en corner fra høyre side på Otkritie Arena.
    65'
    Rubin Kazan angriper på Otkritie Arena. Valentin Vada header utenfor.
    66'
    Inn: Pavel Maslov
    Ut: Georgi Dzhikiya
    FK Spartak Moskva bytter ut Georgi Dzhikiya med Pavel Maslov.
    67'
    Inn: Manfred Alonso Ugalde Arce
    Ut: Aleksandr Sobolev
    FK Spartak Moskva bytter ut Aleksandr Sobolev med Manfred Alonso Ugalde Arce.
    68'
    Marat Apashatsev
    Rubin Kazan angriper i Moskva. Marat Apashatsev fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    70'
    Aleksey Gritsaenko
    Aleksey Gritsaenko (Rubin Kazan) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    70'
    Inn: Ruslan Bezrukov
    Ut: Valentin Vada
    Rashid Rahimov (Rubin Kazan) gjør sitt tredje bytte for dagen. Ruslan Bezrukov erstatter Valentin Vada.
    70'
    Inn: Egor Teslenko
    Ut: Aleksandr Martynovich
    Rubin Kazan gjør sitt fjerde bytte. Aleksandr Martynovich erstattes av Egor Teslenko.
    70'
    Gult kort til FK Rubin Kazan
    Ilya Rozhkov (Rubin Kazan) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    71'
    71'
    Mikhail Ignatov ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    72'
    FK Spartak Moskva slipper å klare seg uten Mikhail Ignatov som kommer tilbake på banen igjen.
    72'
    73'
    Egor Teslenko
    Egor Teslenko (Rubin Kazan) pådrar seg et gult kort.
    73'
    Inn: Victor Moses
    Ut: Theo Bongonda
    Theo Bongonda (FK Spartak Moskva) erstattes av Victor Moses.
    76'
    Christopher Martins
    Målsjanse til FK Spartak Moskva! Christopher Martins treffer mål, men keeper redder.
    77'
    77'
    Mål for FK Rubin Kazan!
    FK Spartak Moskva 3 - 1 FK Rubin Kazan
    Mål: Mirlind Daku
    Målgivende: Dardan Shabanhaxhaj
    Mirlind Daku scorer og reduserer til 3-1 på Otkritie Arena. Dardan Shabanhaxhaj sto for den målgivende pasningen.
    77'
    Frispark Rubin Kazan.
    78'
    Daniil Khlusevich
    Dommer Vladimir Moskalev viser Daniil Khlusevich (FK Spartak Moskva) det gule kortet.
    78'
    Ruslan Bezrukov
    Rubin Kazan angriper i Moskva. Ruslan Bezrukov avslutter på mål, men greier ikke å score.
    79'
    79'
    Nikita Chernov
    Nikita Chernov (FK Spartak Moskva) får et gult kort av dommer Vladimir Moskalev.
    80'
    80'
    Spillet på Otkritie Arena er stoppet midlertidig fordi Alexis David Duarte Pereira ligger nede.
    81'
    FK Spartak Moskva slipper å klare seg uten Alexis David Duarte Pereira som kommer tilbake på banen i Moskva.
    81'
    82'
    Frispark til FK Spartak Moskva på halvdelen til Rubin Kazan.
    83'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Mirlind Daku (Rubin Kazan) vrir seg av smerte i gresset.
    83'
    Mirlind Daku er på beina igjen og fortsetter kampen på Otkritie Arena.
    84'
    86'
    Roman Zobnin
    Roman Zobnin (FK Spartak Moskva) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    86'
    86'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Moskva fordi Alexis David Duarte Pereira får behandling for en skade på banen.