Aleksandr Sobolev er på beina igjen og fortsetter kampen.
    PFK Arsenal Tula tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Evans Kangwa
    Evans Kangwa (PFK Arsenal Tula) kommer seg fri på Otkritie Arena, men avslutningen går utenfor.
    5'
    Victor Moses (FK Spartak Moskva) løfter inn en corner fra høyre på Otkritie Arena.
    6'
    Frispark for PFK Arsenal Tula på egen banehalvdel.
    7'
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til PFK Arsenal Tula på egen banehalvdel.
    8'
    VAR sjekker om det er straffe til FK Spartak Moskva
    10'
    I Moskva slår Victor Moses en corner fra venstre.
    12'
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til PFK Arsenal Tula.
    12'
    Georgi Kostadinov ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    15'
    Georgi Kostadinov er tilbake i kampen igjen.
    16'
    Shamar Nicholson
    Målsjanse til FK Spartak Moskva! Shamar Nicholson treffer mål, men keeper redder.
    18'
    PFK Arsenal Tula, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Victor Moses
    FK Spartak Moskva angriper på Otkritie Arena. Victor Moses header utenfor.
    18'
    Vladislav Bezborodov tildeler FK Spartak Moskva en corner. Victor Moses sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    19'
    Sergey Tkachyov
    Sjanse! PFK Arsenal Tula avanserer forover, men Sergey Tkachyov avslutter utenfor.
    20'
    Daniil Khlusevich
    Målsjanse! Daniil Khlusevich (FK Spartak Moskva) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    21'
    Frispark for FK Spartak Moskva på egen banehalvdel.
    24'
    Sergey Tkachyov (PFK Arsenal Tula) slår en corner fra høyre side på Otkritie Arena.
    25'
    Målet til PFK Arsenal Tula sjekkes av VAR
    27'
    Målet til PFK Arsenal Tula blir annullert
    27'
    FK Spartak Moskva tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    28'
    Gult kort til PFK Arsenal Tula
    Evans Kangwa (PFK Arsenal Tula) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    28'
    Christopher Martins
    FK Spartak Moskva angriper i Moskva. Christopher Martins avslutter på mål, men greier ikke å score.
    30'
    30'
    FK Spartak Moskva angriper, men avslutningen til Daniil Khlusevich går utenfor.
    30'
    Djordje Despotovic
    PFK Arsenal Tula angriper på Otkritie Arena, men Djordje Despotovic header utenfor.
    31'
    Daniil Khlusevich (FK Spartak Moskva) avanserer forover på Otkritie Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    32'
    32'
    Målsjanse på Otkritie Arena! Sergey Tkachyov fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    32'
    FK Spartak Moskva, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Igor Smolnikov (PFK Arsenal Tula) vrir seg av smerte i gresset.
    36'
    Igor Smolnikov er på beina igjen og fortsetter kampen på Otkritie Arena.
    36'
    Uros Radakovic ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    37'
    PFK Arsenal Tula slipper å klare seg uten Uros Radakovic som kommer tilbake på banen igjen.
    38'
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til FK Spartak Moskva på egen banehalvdel.
    38'
    FK Spartak Moskva avanserer forover og Daniil Khlusevich kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    39'
    39'
    Georgi Dzhikiya
    I Moskva header Georgi Dzhikiya (FK Spartak Moskva) mot mål, men ballen går utenfor.
    40'
    42'
    Ayaz Guliev
    Ayaz Guliev (PFK Arsenal Tula) fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    Ayaz Guliev
    PFK Arsenal Tula angriper. Ayaz Guliev får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    44'
    44'
    Uros Radakovic
    Uros Radakovic (PFK Arsenal Tula) pådrar seg et gult kort.
    44'
    Frispark til FK Spartak Moskva på halvdelen til PFK Arsenal Tula.
    44'
    Roman Zobnin
    FK Spartak Moskva avanserer forover i Moskva. Roman Zobnin avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+1
    Aleksandr Sobolev
    Aleksandr Sobolev (FK Spartak Moskva) kommer til en målsjanse på Otkritie Arena, men klarer ikke å score.
    45'+3
    Frispark FK Spartak Moskva.
    47'
    48'
    I Moskva har et frispark blitt tildelt bortelag.
    49'
    Sjanse til PFK Arsenal Tula! Sergey Tkachyov er nær ved å score, men keeper redder.
    50'
    50'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Daniil Khlusevich (FK Spartak Moskva) vrir seg av smerte i gresset.
    51'
    FK Spartak Moskva slipper å klare seg uten Daniil Khlusevich som kommer tilbake på banen i Moskva.
    52'
    52'
    Mål for FK Spartak Moskva!
    FK Spartak Moskva 1 - 0 PFK Arsenal Tula
    Mål: Roman Zobnin
    Målgivende: Mikhail Ignatov
    Roman Zobnin dundrer ballen i mål og FK Spartak Moskva tar ledelsen 1-0 på Otkritie Arena. Flott spill fra Mikhail Ignatov før målet.
    53'
    FK Spartak Moskva 2 - 0 PFK Arsenal Tula
    Mål: Shamar Nicholson
    Målgivende: Aleksandr Sobolev
    Shamar Nicholson øker FK Spartak Moskvas ledelse til 2-0! Aleksandr Sobolev sto for den målgivende pasningen.
    57'
    Ayaz Guliev
    Sjanse! PFK Arsenal Tula avanserer forover, men Ayaz Guliev avslutter utenfor.
    59'
    PFK Arsenal Tula fosser forover og Sergey Tkachyov fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    60'
    60'
    Gult kort til FK Spartak Moskva
    Samuel Gigot
    Samuel Gigot (FK Spartak Moskva) får et gult kort av dommer Vladislav Bezborodov.
    62'
    62'
    62'
    Aleksandr Sobolev (FK Spartak Moskva) kommer til avslutning på Otkritie Arena, men headingen blir reddet.
    63'
    63'
    63'
    Spillerbytte - FK Spartak Moskva
    Inn: Ruslan Litvinov
    Ut: Samuel Gigot
    FK Spartak Moskva bytter ut Samuel Gigot med Ruslan Litvinov.
    64'
    FK Spartak Moskva angriper. Shamar Nicholson får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    65'
    65'
    Uros Radakovic vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    65'
    I Moskva slår Victor Moses en corner fra høyre.
    66'
    Skudd utenfor mål, FK Spartak Moskva
    66'
    67'
    Spillerbytte - PFK Arsenal Tula
    Inn: Ansor Mukhamaddovudovich Khabibov
    Ut: Sergey Tkachyov
    Miodrag Bozovic (PFK Arsenal Tula) tar ut Sergey Tkachyov som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Ansor Mukhamaddovudovich Khabibov.
    68'
    Uros Radakovic ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Moskva.
    68'
    Inn: Evgeni Markov
    Ut: Uros Radakovic
    Miodrag Bozovic (PFK Arsenal Tula) blir nødt til å gjøre sitt andre bytte. Evgeni Markov erstatter Uros Radakovic som sannsynligvis er skadet.
    68'
    68'
    Sjanse i Moskva! Aleksandr Sobolev (FK Spartak Moskva) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    70'
    Victor Moses (FK Spartak Moskva) slår en corner fra høyre side på Otkritie Arena.
    70'
    71'
    Mikhail Ignatov
    FK Spartak Moskva angriper, men avslutningen til Mikhail Ignatov går utenfor.
    71'
    Daniil Khlusevich (FK Spartak Moskva) kommer til en målsjanse på Otkritie Arena, men klarer ikke å score.
    73'
    Vladislav Bezborodov tildeler PFK Arsenal Tula en corner. Evans Kangwa sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    74'
    FK Spartak Moskva 3 - 0 PFK Arsenal Tula
    Målgivende: Victor Moses
    FK Spartak Moskva går opp i en 3-0 ledelse etter et mål av Shamar Nicholson. Det er en fin assist fra Victor Moses.
    75'
    78'
    Inn: Kirill Panchenko
    Ut: Djordje Despotovic
    PFK Arsenal Tula bytter ut Djordje Despotovic med Kirill Panchenko. Dette er det tredje byttet som Miodrag Bozovic gjør i dagens kamp.
    80'
    Victor Moses (FK Spartak Moskva) avanserer forover på Otkritie Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    82'
    Inn: Danyl Prutsev
    Ut: Mikhail Ignatov
    Bytte for FK Spartak Moskva. Danyl Prutsev kommer inn for Mikhail Ignatov på Otkritie Arena.
    83'
    Kan PFK Arsenal Tula utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    84'
    Evgeni Markov
    Evgeni Markov (PFK Arsenal Tula) fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    86'
    Andre gule kort til PFK Arsenal Tula
    Utvisning! Dommer Vladislav Bezborodov sender Evans Kangwa (PFK Arsenal Tula) av banen etter to gule kort.
    86'
    Kirill Panchenko (PFK Arsenal Tula) løfter inn en corner fra venstre på Otkritie Arena.
    87'
    Inn: Daniil Denisov
    Ut: Roman Zobnin
    Paolo Vanoli gjør dagens tredje bytte i Moskva, når han tar ut Roman Zobnin og setter inn Daniil Denisov.
    90'
    Inn: Vladislav Shitov
    Ut: Shamar Nicholson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Spartak Moskva. Inn kommer Vladislav Shitov, mens Shamar Nicholson tar plass på benken.