FK Tosno slipper å klare seg uten Georgi Melkadze som kommer tilbake på banen i St. Petersburg.
    1'
    Timofey Margasov
    Timofey Margasov (FK Tosno) kommer seg fri på Petrovsky, men avslutningen går utenfor.
    2'
    Mikhail Gaschenkov ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i St. Petersburg.
    2'
    Aleksei Eskov signaliserer et frispark til FK Tosno.
    4'
    Reziuan Mirzov
    Målsjanse! Reziuan Mirzov (FK Tosno) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    5'
    Frispark FK Tosno.
    13'
    FC Amkar Perm har fått straffespark i St. Petersburg!
    16'
    FC Amkar Perm scorer på straffe!
    FK Tosno 0 - 1 FC Amkar Perm
    Mål: Aleksandr Ryazantsev
    Mål! Aleksandr Ryazantsev gir FC Amkar Perm ledelsen etter et straffespark. 0-1.
    17'
    FK Tosno er på skuddhold på dette frisparket.
    20'
    Vagiz Galiulin
    Vagiz Galiulin (FK Tosno) fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    FC Amkar Perm tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    I St. Petersburg slår Janusz Gol en corner fra venstre.
    24'
    Petar Zanev
    Petar Zanev (FC Amkar Perm) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    Aleksei Eskov signaliserer et frispark til FC Amkar Perm på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark for FK Tosno på egen banehalvdel.
    28'
    I St. Petersburg har et frispark blitt tildelt FK Tosnoet.
    28'
    Georgi Melkadze ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    28'
    Frispark til FC Amkar Perm på halvdelen til FK Tosno.
    30'
    Georgi Melkadze vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    31'
    Aleksei Eskov signaliserer et frispark til FK Tosno på egen banehalvdel.
    32'
    FC Amkar Perm, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Marko Poletanovic
    Målsjanse til FK Tosno! Marko Poletanovic treffer mål, men keeper redder.
    33'
    Spillerbytte - FK Tosno
    Inn: Nikola Trujic
    Ut: Georgi Melkadze
    FK Tosno bytter ut Georgi Melkadze som ikke ser ut til å kunne fortsette. Dmitriy Parfyonov blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Nikola Trujic.
    34'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for FC Amkar Perm nær 16-meteren.
    34'
    Janusz Gol (FC Amkar Perm) slår en corner fra venstre side på Petrovsky.
    35'
    Janusz Gol
    Sjanse! FC Amkar Perm avanserer forover, men Janusz Gol avslutter utenfor.
    36'
    38'
    FK Tosno tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    44'
    Aleksei Eskov tildeler FK Tosno en corner. Sergey Sukharev sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    48'
    Spillet på Petrovsky er stoppet midlertidig fordi Petar Zanev ligger nede.
    48'
    Nikola Trujic
    I St. Petersburg header Nikola Trujic (FK Tosno) mot mål, men ballen går utenfor.
    51'
    Offside! Mikhail Gaschenkov (FC Amkar Perm) er alene igjennom, men dommer Aleksei Eskov ser at linjemannen er oppe med flagget.
    52'
    Frispark for FC Amkar Perm på egen banehalvdel.
    54'
    Kan FC Amkar Perm kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    54'
    FK Tosno avanserer forover i St. Petersburg. Marko Poletanovic avslutter, men treffer ikke mål.
    56'
    Inn: Maksim Palienko
    Ut: Ilya Zhigulev
    Dmitriy Parfyonov gjør dagens andre bytte i St. Petersburg, når han tar ut Ilya Zhigulev og setter inn Maksim Palienko.
    56'
    Darko Bodul
    FC Amkar Perm angriper i St. Petersburg. Darko Bodul fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Frispark til FK Tosno på halvdelen til FC Amkar Perm.
    59'
    Maksim Palienko (FK Tosno) løfter inn en corner fra høyre på Petrovsky.
    59'
    61'
    Vagiz Galiulin (FK Tosno) slår en corner fra høyre side på Petrovsky.
    61'
    Rade Dugalic
    FK Tosno angriper, men avslutningen til Rade Dugalic går utenfor.
    63'
    64'
    FK Tosno angriper, men avslutningen til Marko Poletanovic går utenfor.
    64'
    66'
    Sergey Sukharev (FK Tosno) løfter inn en corner fra venstre på Petrovsky.
    67'
    I St. Petersburg slår Sergey Sukharev en corner fra høyre.
    68'
    Maksim Palienko
    Maksim Palienko (FK Tosno) kommer til en målsjanse på Petrovsky, men klarer ikke å score.
    68'
    Spillerbytte - FC Amkar Perm
    Inn: Saeid Ezatollahi
    Ut: Pavel Komolov
    FC Amkar Perm bytter ut Pavel Komolov med Saeid Ezatollahi.
    71'
    Gult kort til FK Tosno
    Reziuan Mirzov (FK Tosno) mottar sitt første gule kort for dagen på Petrovsky.
    72'
    73'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Mikhail Gaschenkov (FC Amkar Perm) vrir seg av smerte i gresset.
    74'
    Inn: Felicio Anando Brown Forbes
    Ut: Darko Bodul
    FC Amkar Perm gjør sitt andre bytte. Darko Bodul erstattes av Felicio Brown Forbes.
    76'
    Frispark FC Amkar Perm.
    77'
    Andrey Buyvolov
    Andrey Buyvolov (FK Tosno) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    77'
    Petar Zanev
    FC Amkar Perm fosser forover og Petar Zanev fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    78'
    FK Tosno, prøver et skudd, men det reddes
    78'
    Aleksei Eskov tildeler FK Tosno en corner. Vagiz Galiulin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    79'
    Sjanse! FK Tosno avanserer forover, men Marko Poletanovic avslutter utenfor.
    79'
    80'
    81'
    Aleksei Eskov signaliserer et frispark til FC Amkar Perm.
    82'
    Inn: Ricardo Cavalcante Mendes
    Ut: Nuno Rocha
    Nuno Rocha (FK Tosno) erstattes av Ricardinho.
    82'
    Mikhail Gaschenkov (FC Amkar Perm) kommer til en målsjanse på Petrovsky, men klarer ikke å score.
    82'
    84'
    84'
    86'
    87'
    Gult kort til FC Amkar Perm
    Saeid Ezatollahi
    Dommeren gir Saeid Ezatollahi (FC Amkar Perm) et gult kort.
    87'
    87'
    Janusz Gol
    Janusz Gol (FC Amkar Perm) mottar et gult kort på Petrovsky, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    88'
    88'
    Inn: Mikhail Kostyukov
    Ut: Janusz Gol
    Bytte for FC Amkar Perm. Mikhail Kostyukov kommer inn for Janusz Gol på Petrovsky.
    88'
    FC Amkar Perm må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FK Tosno.
    89'
    FC Amkar Perm angriper og Saeid Ezatollahi får avsluttet. Headingen treffer ikke FK Tosno-målet.
    90'
    Artur Nigmatullin
    Dommer Aleksei Eskov viser Artur Nigmatullin (FC Amkar Perm) det gule kortet.
    90'+2
    Mål for FC Amkar Perm!
    FK Tosno 0 - 2 FC Amkar Perm
    Mål: Mikhail Kostyukov
    Mål! Mikhail Kostyukov øker FC Amkar Perms ledelse til 0-2 på Petrovsky.
    90'+2
    90'+4
    Aleksandr Ryazantsev
    Sjanse i St. Petersburg! Aleksandr Ryazantsev (FC Amkar Perm) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.