67'
0-2
    En av Akron Tolyattis spillere blir avblåst for offside på Central Stadium.
    1'
    Artem Kontsevoy (FK Ural Yekaterinburg) løfter inn en corner fra venstre på Central Stadium.
    6'
    Målet til FK Ural Yekaterinburg sjekkes av VAR
    8'
    En av FK Ural Yekaterinburgs spillere går i offside.
    10'
    Målet til FK Ural Yekaterinburg blir annullert
    10'
    Vasiliy Kazarcev tildeler Akron Tolyatti en corner. Kirill Danilin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    Sergey Makarov (Akron Tolyatti) slår en corner fra venstre side på Central Stadium.
    12'
    Frispark for FK Ural Yekaterinburg på egen banehalvdel.
    16'
    Nikita Glushkov (Akron Tolyatti) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Central Stadium.
    18'
    Akron Tolyatti angriper, men Vasiliy Kazarcev blåser for offside.
    19'
    Akron Tolyatti slipper å klare seg uten Nikita Glushkov som kommer tilbake på banen i Ekaterinburg.
    19'
    Akron Tolyatti tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark Akron Tolyatti.
    22'
    FK Ural Yekaterinburg angriper i Ekaterinburg, men blir avblåst for offside.
    25'
    Vasiliy Kazarcev signaliserer et frispark til Akron Tolyatti på egen banehalvdel.
    32'
    Frispark til FK Ural Yekaterinburg på halvdelen til Akron Tolyatti.
    33'
    Frispark for Akron Tolyatti på egen banehalvdel.
    35'
    I Ekaterinburg slår Artem Kontsevoy en corner fra venstre.
    36'
    40'
    Skudd på mål, FK Akron Tolyatti
    42'
    FK Ural Yekaterinburg, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    I Ekaterinburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    43'
    Vasiliy Kazarcev signaliserer et frispark til Akron Tolyatti.
    45'+1
    FK Ural Yekaterinburg fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'+4
    En av Akron Tolyattis spillere blir avblåst for offside.
    47'
    Akron Tolyatti angriper, men blir avblåst for offside.
    50'
    Vasiliy Kazarcev signaliserer et frispark til FK Ural Yekaterinburg på egen banehalvdel.
    51'
    Gult kort til FK Akron Tolyatti
    Konstantin Savichev
    Konstantin Savichev (Akron Tolyatti) får et gult kort av dommer Vasiliy Kazarcev.
    51'
    Guilherme Schettine
    FK Ural Yekaterinburg avanserer forover i Ekaterinburg. Guilherme Schettine avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    FK Ural Yekaterinburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    55'
    FK Ural Yekaterinburg fosser fremover, men Vasiliy Kazarcev blåser for offside på Central Stadium.
    56'
    Spillerbytte - FK Ural Yekaterinburg
    Inn: Ilya Ishkov
    Ut: Alexey Ionov
    Alexey Ionov (FK Ural Yekaterinburg) erstattes av Ilya Ishkov.
    64'
    Inn: Aleksey Kashtanov
    Ut: Guilherme Schettine
    FK Ural Yekaterinburg gjør sitt andre bytte. Guilherme Schettine erstattes av Aleksey Kashtanov.
    64'
    Spillerbytte - FK Akron Tolyatti
    Inn: Abu-Said Eldarushev
    Ut: Andres Ponce
    Bytte for Akron Tolyatti. Abu Said Eldarushev kommer inn for Andres Ponce på Central Stadium.
    65'
    Gult kort til FK Ural Yekaterinburg
    Silvije Begic
    Dommer Vasiliy Kazarcev gir Silvije Begic (FK Ural Yekaterinburg) et gult kort.
    66'
    Kirill Danilin (Akron Tolyatti) løfter inn en corner fra høyre på Central Stadium.
    67'
    Mål for FK Akron Tolyatti!
    FK Ural Yekaterinburg 0 - 1 FK Akron Tolyatti
    Målgivende: Kirill Danilin
    Mål! Nemanja Andjelkovic header ballen i mål og gir Akron Tolyatti ledelsen 0-1 på Central Stadium. Flott spill fra Kirill Danilin før målet.
    67'
    Italo Fernando Assis Goncalves
    FK Ural Yekaterinburg angriper i Ekaterinburg. Italo Fernando Assis Goncalves fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    Ilya Ishkov
    Sjanse! FK Ural Yekaterinburg avanserer forover, men Ilya Ishkov avslutter utenfor.
    71'
    71'
    Inn: Ruslan Bart
    Ut: Nikita Glushkov
    Akron Tolyatti bytter ut Nikita Glushkov med Bart Ruslan.
    72'
    FK Ural Yekaterinburg 0 - 2 FK Akron Tolyatti
    Mål: Kirill Danilin
    Kirill Danilin setter ballen i mål og øker Akron Tolyattis ledelse til 0-2 i Ekaterinburg.
    72'
    Aleksey Kashtanov
    FK Ural Yekaterinburg angriper, men avslutningen til Aleksey Kashtanov går utenfor.
    74'
    Skudd utenfor mål, FK Akron Tolyatti
    74'
    Inn: Rai Vloet
    Ut: Valery Bocherov
    FK Ural Yekaterinburg bytter ut Valery Bocherov med Rai Vloet. Dette er det tredje byttet som Viktor Goncharenko gjør i dagens kamp.
    75'
    Inn: Danijel Miskic
    Ut: Artem Kontsevoy
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Ural Yekaterinburg. Inn kommer Danijel Miskic, mens Artem Kontsevoy tar plass på benken.
    75'
    Vasiliy Kazarcev signaliserer et frispark til FK Ural Yekaterinburg.
    75'
    FK Ural Yekaterinburg fosser fremover, men Rai Vloet går rett i offsidefella.
    77'
    77'
    Frispark til Akron Tolyatti på halvdelen til FK Ural Yekaterinburg.
    78'
    80'
    Danijel Miskic
    Danijel Miskic (FK Ural Yekaterinburg) kommer til en målsjanse på Central Stadium, men klarer ikke å score.
    83'
    Vasiliy Kazarcev tildeler FK Ural Yekaterinburg en corner. Danijel Miskic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.