3-1
    Den første omgangen er sparket i gang.
    FK Ural Yekaterinburg får tildelt et hjørnespark
    Othman El Kabir
    Othman El Kabir (FK Ural Yekaterinburg) slår en corner fra høyre side på Central Stadium.
    2'
    Skudd utenfor mål, FK Khimki
    Artem Polyarus
    Sjanse! FK Khimki avanserer forover, men Artem Polyarus avslutter utenfor.
    8'
    Skudd på mål, FK Khimki
    Kirill Bozhenov
    FK Khimki angriper i Ekaterinburg. Kirill Bozhenov avslutter på mål, men greier ikke å score.
    9'
    FK Khimki, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    FK Khimki får tildelt et frispark
    FK Khimki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Gult kort til FK Khimki
    Vladimir Dyadyun
    Dommeren gir Vladimir Dyadyun (FK Khimki) et gult kort.
    11'
    FK Khimki får tildelt et hjørnespark
    Vladimir Moskalev tildeler FK Khimki en corner. Artem Polyarus sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    11'
    FK Ural Yekaterinburg får tildelt et frispark
    Vladimir Moskalev signaliserer et frispark til FK Ural Yekaterinburg på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark for FK Ural Yekaterinburg på egen banehalvdel.
    13'
    Straffe til FK Ural Yekaterinburg!
    14'
    FK Ural Yekaterinburg scorer på straffe!
    FK Ural Yekaterinburg 1 - 0 FK Khimki
    Mål: Eric Bicfalvi
    Mål! Eric Bicfalvi gir FK Ural Yekaterinburg ledelsen etter et straffespark. 1-0.
    15'
    Vladimir Moskalev signaliserer et frispark til FK Khimki.
    17'
    Mål for FK Ural Yekaterinburg!
    FK Ural Yekaterinburg 2 - 0 FK Khimki
    Mål: Stefan Strandberg
    Målgivende: Othman El Kabir
    Stefan Strandberg setter ballen i mål og øker FK Ural Yekaterinburgs ledelse til 2-0 i Ekaterinburg. Othman El Kabir sto for den målgivende pasningen.
    22'
    Othman El Kabir (FK Ural Yekaterinburg) løfter inn en corner fra høyre på Central Stadium.
    22'
    26'
    Stefan Strandberg ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    27'
    Stefan Strandberg er tilbake på banen igjen.
    27'
    FK Khimki blir avblåst for offside
    FK Khimki angriper i Ekaterinburg, men blir avblåst for offside.
    28'
    Skudd på mål, FK Ural Yekaterinburg
    Andrey Panyukov
    FK Ural Yekaterinburg fosser forover og Andrey Panyukov fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    29'
    FK Ural Yekaterinburg, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    En av FK Khimkis spillere blir avblåst for offside på Central Stadium.
    31'
    Vladimir Moskalev signaliserer et frispark til FK Khimki på egen banehalvdel.
    31'
    FK Ural Yekaterinburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Branko Jovicic
    Sjanse til FK Ural Yekaterinburg! Branko Jovicic er nær ved å score, men keeper redder.
    35'
    35'
    36'
    I Ekaterinburg slår Artem Polyarus en corner fra høyre.
    37'
    Det blir farlig! Frispark for FK Khimki er nær straffområde.
    41'
    Islambek Kuat
    Målsjanse! Islambek Kuat (FK Khimki) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    42'
    44'
    Spillerbytte - FK Khimki
    Inn: Andrey Murnin
    Ut: Danil Kazantsev
    FK Khimki bytter ut Daniil Kazantsev med Andrey Murnin. Dette er det første byttet som Dmitri Gunko gjør i dagens kamp.
    45'
    I Ekaterinburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    47'
    Arshak Koryan
    Sjanse i Ekaterinburg! Arshak Koryan (FK Khimki) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    48'
    48'
    Frispark FK Khimki.
    49'
    FK Khimki angriper, men Vladimir Moskalev blåser for offside.
    50'
    Mål for FK Khimki!
    FK Ural Yekaterinburg 2 - 1 FK Khimki
    Mål: Arshak Koryan
    Målgivende: Vladimir Dyadyun
    Mål! Arshak Koryan holder FK Khimkiet inne i kampen med en redusering til 2-1. Det er en fin assist fra Vladimir Dyadyun.
    52'
    54'
    55'
    Spillet på Central Stadium er stoppet midlertidig fordi Danijel Miskic ligger nede.
    59'
    Spillerbytte - FK Ural Yekaterinburg
    Inn: Roman Emeljanov
    Ut: Danijel Miskic
    Det virker som Danijel Miskic ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Roman Emeljanov.
    60'
    Danijel Miskic er på beina igjen og fortsetter kampen på Central Stadium.
    60'
    Inn: Aleksey Evseev
    Ut: Andrey Panyukov
    Yuriy Matveev gjør dagens andre bytte i Ekaterinburg, når han tar ut Andrey Panyukov og setter inn Aleksey Evseev.
    60'
    61'
    Islambek Kuat (FK Khimki) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    61'
    62'
    Gult kort til FK Ural Yekaterinburg
    Eric Bicfalvi
    Eric Bicfalvi (FK Ural Yekaterinburg) pådrar seg et gult kort.
    62'
    Inn: Kamran Aliev
    Ut: Artem Polyarus
    FK Khimki gjør sitt andre bytte. Artem Polyarus erstattes av Kamran Aliev.
    63'
    Inn: Nikolai Signevich
    Ut: Vladimir Dyadyun
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Khimki. Inn kommer Nikolai Signevich, mens Vladimir Dyadyun tar plass på benken.
    63'
    Frispark til FK Ural Yekaterinburg på halvdelen til FK Khimki.
    64'
    I Ekaterinburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    65'
    Kan FK Ural Yekaterinburg utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    66'
    67'
    FK Ural Yekaterinburg 3 - 1 FK Khimki
    Eric Bicfalvi header inn 3-1 og FK Ural Yekaterinburg øker ledelsen på Central Stadium. Flott spill fra Othman El Kabir før målet.
    67'
    Frispark FK Ural Yekaterinburg.
    69'
    Vladimir Moskalev signaliserer et frispark til FK Ural Yekaterinburg.
    70'
    70'
    Andrey Murnin
    Andrey Murnin (FK Khimki) mottar sitt første gule kort for dagen på Central Stadium.
    71'
    Inn: Rafal Augustyniak
    Ut: Branko Jovicic
    Branko Jovicic (FK Ural Yekaterinburg) erstattes av Rafal Augustyniak.
    71'
    72'
    Brian Idowu
    FK Khimki avanserer forover i Ekaterinburg. Brian Idowu avslutter, men treffer ikke mål.