Frispark for FK Ural Yekaterinburg på egen banehalvdel.
    I Ekaterinburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    12'
    Frispark til FK Ural Yekaterinburg på halvdelen til FK Rostov.
    14'
    Rai Vloet
    FK Ural Yekaterinburg angriper. Rai Vloet får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    15'
    FK Rostov, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Mål for FK Rostov!
    FK Ural Yekaterinburg 0 - 1 FK Rostov
    Mål: Nikolay Komlichenko
    Mål! FK Rostov tar ledelsen 0-1 ved Nikolay Komlichenko.
    19'
    Dommer Pavel Kukuyan venter med å sette i gang spillet fordi Egor Filipenko ligger nede.
    22'
    Spillerbytte - FK Ural Yekaterinburg
    Inn: Vladis Emmerson Illoy Ayyet
    Ut: Egor Filipenko
    Egor Filipenko (FK Ural Yekaterinburg) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Vladis Emmerson Illoy Ayyet.
    23'
    Pavel Kukuyan signaliserer et frispark til FK Rostov på egen banehalvdel.
    24'
    Egor Filipenko er på beina igjen og fortsetter kampen på Central Stadium.
    24'
    FK Ural Yekaterinburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    I Ekaterinburg slår Lazar Randjelovic en corner fra høyre.
    27'
    28'
    VAR sjekker om det er straffe til FK Ural Yekaterinburg
    29'
    Ingen straffe til FK Ural Yekaterinburg
    29'
    Spillet på Central Stadium er stoppet midlertidig fordi Nikolay Komlichenko ligger nede.
    32'
    Nikolay Komlichenko ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Ekaterinburg.
    33'
    FK Rostov angriper i Ekaterinburg. Nikolay Komlichenko fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    Frispark FK Ural Yekaterinburg.
    35'
    Lazar Randjelovic
    Lazar Randjelovic (FK Ural Yekaterinburg) avanserer forover på Central Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    37'
    37'
    Pavel Kukuyan signaliserer et frispark til FK Rostov.
    38'
    Alexey Mironov
    FK Rostov avanserer forover i Ekaterinburg. Alexey Mironov avslutter, men treffer ikke mål.
    39'
    Gult kort til FK Ural Yekaterinburg
    Andrey Egorychev
    Andrey Egorychev får gult kort av dommer Pavel Kukuyan, og må dermed stå over en kamp for FK Ural Yekaterinburg.
    40'
    Frispark til FK Rostov på halvdelen til FK Ural Yekaterinburg.
    40'
    Målet til FK Ural Yekaterinburg sjekkes av VAR
    42'
    Målet til FK Ural Yekaterinburg blir annullert
    43'
    FK Rostov tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    45'
    Pavel Kukuyan signaliserer et frispark til FK Ural Yekaterinburg på egen banehalvdel.
    45'+3
    Frispark for FK Rostov på egen banehalvdel.
    45'+3
    48'
    FK Ural Yekaterinburg 0 - 2 FK Rostov
    Nikolay Komlichenko øker FK Rostovs ledelse til 0-2!
    48'
    Danil Glebov
    Målsjanse på Central Stadium! Danil Glebov fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    48'
    FK Ural Yekaterinburg, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    Målet til FK Rostov sjekkes av VAR
    49'
    Målet til FK Rostov blir stående
    50'
    Rai Vloet
    FK Ural Yekaterinburg fosser forover og Rai Vloet fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    52'
    52'
    Rai Vloet
    FK Ural Yekaterinburg angriper, men avslutningen til Rai Vloet går utenfor.
    53'
    55'
    Roman Tugarev
    Sjanse i Ekaterinburg! Roman Tugarev (FK Rostov) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    58'
    58'
    61'
    Ibrahima Cisse
    Ibrahima Cisse (FK Ural Yekaterinburg) kommer til en målsjanse på Central Stadium, men klarer ikke å score.
    61'
    Inn: Aleksandr Yushin
    Ut: Andrey Egorychev
    FK Ural Yekaterinburg gjør sitt andre bytte. Andrey Egorychev erstattes av Aleksandr Yushin.
    62'
    Inn: Yuriy Zheleznov
    Ut: Lazar Randjelovic
    Bytte for FK Ural Yekaterinburg. Yuriy Zheleznov kommer inn for Lazar Randjelovic på Central Stadium.
    62'
    65'
    Spillerbytte - FK Rostov
    Inn: Egor Golenkov
    Ut: Nikolay Komlichenko
    FK Rostov bytter ut Nikolay Komlichenko med Egor Golenkov.
    65'
    68'
    Gult kort til FK Rostov
    Khoren Bayramyan
    Khoren Bayramyan (FK Rostov) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    68'
    Andrey Langovich
    Dommer Pavel Kukuyan gir Andrey Langovich (FK Rostov) et gult kort.
    70'
    70'
    73'
    Aleksandr Yushin
    Aleksandr Yushin (FK Ural Yekaterinburg) kommer seg fri på Central Stadium, men avslutningen går utenfor.
    75'
    Pavel Kukuyan signaliserer et frispark til FK Ural Yekaterinburg like utenfor FK Rostov-området.
    77'
    Inn: Leo Goglichidze
    Ut: Denys Kulakov
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Ural Yekaterinburg. Inn kommer Leo Goglichidze, mens Denys Kulakov tar plass på benken.
    78'
    Inn: Vyacheslav Podberezkin
    Ut: Rai Vloet
    Rai Vloet (FK Ural Yekaterinburg) erstattes av Vyacheslav Podberezkin.
    78'
    Aleksandr Yushin (FK Ural Yekaterinburg) slår en corner fra høyre side på Central Stadium.
    80'
    Mål for FK Ural Yekaterinburg!
    FK Ural Yekaterinburg 1 - 2 FK Rostov
    Mål: Danijel Miskic
    Målgivende: Aleksandr Yushin
    Mål! Danijel Miskic reduserer til 1-2 på Central Stadium i Ekaterinburg. Det er en fin assist fra Aleksandr Yushin.
    80'
    Inn: Ivan Komarov
    Ut: Roman Tugarev
    Valeri Georgievich Karpin gjør dagens andre bytte i Ekaterinburg, når han tar ut Roman Tugarev og setter inn Ivan Komarov.
    80'
    Inn: Aleksandr Selyava
    Ut: Kiril Schetinin
    FK Rostov bytter ut Kiril Schetinin med Aleksandr Selyava. Dette er det tredje byttet som Valeri Georgievich Karpin gjør i dagens kamp.
    81'
    82'
    Danijel Miskic
    Danijel Miskic (FK Ural Yekaterinburg) får gult kort og må dermed stå over en kamp.
    82'
    Khoren Bayramyan ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    83'
    FK Rostov slipper å klare seg uten Khoren Bayramyan som kommer tilbake på banen i Ekaterinburg.
    84'
    Straffe til FK Rostov
    86'
    Skudd på mål, FK Rostov
    86'
    86'
    VAR sjekker om det er straffe til FK Rostov
    87'
    Dommeren dømmer straffe til FK Rostov
    90'
    FK Rostov scorer på straffe!
    FK Ural Yekaterinburg 1 - 3 FK Rostov
    Mål: Maksim Osipenko
    Mål! FK Rostov får et straffespark som Maksim Osipenko setter i mål på Central Stadium. 1-3.
    90'
    Maksim Osipenko
    Maksim Osipenko (FK Rostov) mottar sitt første gule kort for dagen på Central Stadium.
    90'
    Målsjanse! Ibrahima Cisse (FK Ural Yekaterinburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+4
    90'+5
    Inn: Denis Terentjev
    Ut: Khoren Bayramyan
    Det virker som Khoren Bayramyan ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Denis Terentjev.
    90'+5
    Inn: Daniil Utkin
    Ut: Alexey Mironov
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Rostov. Inn kommer Daniil Utkin, mens Alexey Mironov tar plass på benken.