0-1
Vada60'
    FK Ural Yekaterinburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Dmitri Kabutov (Rubin Kazan) løfter inn en corner fra venstre på Central Stadium.
    7'
    En av Rubin Kazans spillere blir avblåst for offside på Central Stadium.
    8'
    Danijel Miskic (FK Ural Yekaterinburg) slår en corner fra høyre side på Central Stadium.
    10'
    Silvije Begic
    FK Ural Yekaterinburg angriper. Silvije Begic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    10'
    FK Rubin Kazan, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Frispark for FK Ural Yekaterinburg på egen banehalvdel.
    12'
    Vasiliy Kazarcev signaliserer et frispark til FK Ural Yekaterinburg.
    13'
    Skudd på mål, FK Rubin Kazan
    15'
    FK Ural Yekaterinburg, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Vasiliy Kazarcev tildeler Rubin Kazan en corner. Dmitri Kabutov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    Vasiliy Kazarcev signaliserer et frispark til FK Ural Yekaterinburg på egen banehalvdel.
    16'
    Skade: FK Ural Yekaterinburg
    17'
    Tilbake fra skade: FK Ural Yekaterinburg
    18'
    24'
    Aleksandr Yushin
    Sjanse i Ekaterinburg! Aleksandr Yushin (FK Ural Yekaterinburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    25'
    25'
    I Ekaterinburg slår Aleksandr Yushin en corner fra venstre.
    25'
    Danijel Miskic (FK Ural Yekaterinburg) løfter inn en corner fra høyre på Central Stadium.
    28'
    30'
    Egor Filipenko
    Egor Filipenko (FK Ural Yekaterinburg) avanserer forover på Central Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    30'
    30'
    I Ekaterinburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    30'
    I Ekaterinburg slår Dmitri Kabutov en corner fra høyre.
    31'
    Vasiliy Kazarcev tildeler FK Ural Yekaterinburg en corner. Danijel Miskic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    35'
    36'
    37'
    I Ekaterinburg slår Danijel Miskic en corner fra venstre.
    38'
    Guilherme Schettine
    Guilherme Schettine (FK Ural Yekaterinburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    Frispark til FK Ural Yekaterinburg på halvdelen til Rubin Kazan.
    45'
    Frispark FK Ural Yekaterinburg.
    50'
    52'
    Målsjanse til FK Ural Yekaterinburg! Aleksandr Yushin treffer mål, men keeper redder.
    54'
    54'
    Skade: FK Rubin Kazan
    54'
    Tilbake fra skade: FK Rubin Kazan
    55'
    Eric Bicfalvi
    Eric Bicfalvi (FK Ural Yekaterinburg) prøver å heade ballen i mål på Central Stadium, men mislykkes.
    56'
    56'
    FK Ural Yekaterinburg angriper, men Eric Bicfalvi vinkes av for offside.
    57'
    59'
    Vasiliy Kazarcev signaliserer et frispark til Rubin Kazan på egen banehalvdel.
    59'
    Spillerbytte - FK Rubin Kazan
    Inn: Aleksandr Zotov
    Ut: Lazar Randjelovic
    Rashid Rahimov (Rubin Kazan) gjør sitt første bytte for dagen. Aleksandr Zotov erstatter Lazar Randjelovic.
    59'
    Mål for FK Rubin Kazan!
    FK Ural Yekaterinburg 0 - 1 FK Rubin Kazan
    Mål: Valentin Vada
    Valentin Vada header ballen i mål og Rubin Kazan leder dermed 0-1.
    60'
    63'
    Skudd på mål, FK Ural Yekaterinburg
    64'
    64'
    Aleksandr Zotov
    På Central Stadium fyrer Aleksandr Zotov (Rubin Kazan) av et skudd - i stolpen!
    66'
    Spillerbytte - FK Ural Yekaterinburg
    Inn: Ilya Ishkov
    Ut: Aleksandr Yushin
    FK Ural Yekaterinburg gjør sitt første bytte. Aleksandr Yushin erstattes av Ilya Ishkov.
    67'
    Inn: Mingiyan Beveev
    Ut: Egor Filipenko
    Viktor Goncharenko gjør dagens andre bytte i Ekaterinburg, når han tar ut Egor Filipenko og setter inn Mingiyan Beveev.
    67'
    Inn: Timur Ayupov
    Ut: Danijel Miskic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Ural Yekaterinburg. Inn kommer Timur Ayupov, mens Danijel Miskic tar plass på benken.
    67'
    Nikola Cumic vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    72'
    Nikola Cumic kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Central Stadium.
    72'
    Inn: Joel Fameyeh
    Ut: Nikola Cumic
    Rashid Rahimov (Rubin Kazan) blir nødt til å gjøre sitt andre bytte. Joel Fameyeh erstatter Nikola Cumic som sannsynligvis er skadet.
    75'
    75'
    Skudd utenfor mål, FK Ural Yekaterinburg
    77'
    Gult kort til FK Rubin Kazan
    Igor Vujacic
    Igor Vujacic (Rubin Kazan) mottar et gult kort på Central Stadium, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    77'
    79'
    Inn: Aleksey Kashtanov
    Ut: Fanil Sungatulin
    Bytte for FK Ural Yekaterinburg. Aleksey Kashtanov kommer inn for Fanil Sungatulin på Central Stadium.
    79'
    I Ekaterinburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    80'
    Frispark for Rubin Kazan på egen banehalvdel.
    81'
    Gult kort til FK Ural Yekaterinburg
    Timur Ayupov
    Timur Ayupov (FK Ural Yekaterinburg) mottar sitt første gule kort for dagen på Central Stadium.
    81'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Ekaterinburg fordi Igor Vujacic får behandling for en skade på banen.
    81'
    Igor Vujacic ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Ekaterinburg.
    82'
    FK Ural Yekaterinburg fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    83'
    Rubin Kazan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    88'
    FK Ural Yekaterinburg angriper i Ekaterinburg. Eric Bicfalvi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    89'
    89'
    90'
    Inn: Yuri Gazinskiy
    Ut: Guilherme Schettine
    FK Ural Yekaterinburg bytter ut Guilherme Schettine med Yuri Gazinskiy. Dette er det femte byttet som Viktor Goncharenko gjør i dagens kamp.
    90'+1
    Vasiliy Kazarcev tildeler FK Ural Yekaterinburg en corner. Timur Ayupov sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+1
    Offside! Aleksey Kashtanov (FK Ural Yekaterinburg) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    90'+1
    90'+3
    Eric Bicfalvi (FK Ural Yekaterinburg) avanserer forover på Central Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.