Vitaly Meshkov signaliserer et frispark til FC Orenburg på egen banehalvdel.
    FK Zenit St Petersburg får tildelt et frispark
    Frispark for Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    30'
    Gult kort til FC Orenburg
    Vitali Shakhov
    Vitali Shakhov må stå over en kamp for FC Orenburg etter å ha fått gult kort av dommer Vitaly Meshkov.
    30'
    FC Orenburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Mål for FC Orenburg!
    FK Zenit St Petersburg 1 - 1 FC Orenburg
    Mål: Joel Fameyeh
    Målgivende: Artjom Kulishev
    Mål! bortelag utligner ved Joel Fameyeh. Stillingen er nå 1-1. Artjom Kulishev var nest sist på ballen.
    32'
    Gult kort til FK Zenit St Petersburg
    Magomed Ozdoev
    Dommer Vitaly Meshkov gir Magomed Ozdoev (Zenit St Petersburg) et gult kort.
    34'
    34'
    Frispark for FC Orenburg på egen banehalvdel.
    35'
    Joel Fameyeh (FC Orenburg) får et gult kort av dommer Vitaly Meshkov.
    37'
    Zenit St Petersburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    Danil Lipovoy
    FC Orenburg avanserer forover i St. Petersburg. Danil Lipovoy avslutter, men treffer ikke mål.
    38'
    Skudd utenfor mål, FK Zenit St Petersburg
    Sardar Azmoun
    Sjanse! Zenit St Petersburg avanserer forover, men Sardar Azmoun avslutter utenfor.
    38'
    Georgi Zotov
    FC Orenburg angriper, men avslutningen til Georgi Zotov går utenfor.
    39'
    FK Zenit St Petersburg får tildelt et hjørnespark
    Sebastian Driussi
    Sebastian Driussi (Zenit St Petersburg) løfter inn en corner fra venstre på Gazprom Arena.
    45'
    Skudd på mål, FK Zenit St Petersburg
    Malcom
    Målsjanse til Zenit St Petersburg! Malcom treffer mål, men keeper redder.
    46'
    FK Zenit St Petersburg, prøver et skudd, men det reddes
    46'
    FC Orenburg får tildelt et hjørnespark
    Danil Lipovoy (FC Orenburg) slår en corner fra høyre side på Gazprom Arena.
    52'
    I St. Petersburg slår Danil Lipovoy en corner fra høyre.
    52'
    Danila Prokhin
    Danila Prokhin (Zenit St Petersburg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    53'
    Frisparket tildelt FC Orenburg er farlig nær Zenit St Petersburgs målområde.
    53'
    53'
    FK Zenit St Petersburg blir avblåst for offside
    Artem Dzyuba
    Zenit St Petersburgs Artem Dzyuba blåses av for offside på Gazprom Arena.
    57'
    Mål for FK Zenit St Petersburg!
    FK Zenit St Petersburg 2 - 1 FC Orenburg
    Mål: Sardar Azmoun
    Målgivende: Magomed Ozdoev
    Mål! Zenit St Petersburg tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Sardar Azmoun på Gazprom Arena. Magomed Ozdoev sto for den målgivende pasningen.
    61'
    Spillerbytte - FK Zenit St Petersburg
    Inn: Leon Musaev
    Ut: Yuri Zhirkov
    Zenit St Petersburg bytter ut Yuri Zhirkov med Leon Musaev. Dette er det første byttet som Sergey Semak gjør i dagens kamp.
    62'
    Inn: Daniil Shamkin
    Ut: Magomed Ozdoev
    Sergey Semak (Zenit St Petersburg) gjør sitt andre bytte for dagen. Daniil Shamkin erstatter Magomed Ozdoev.
    62'
    Vitaly Meshkov signaliserer et frispark til Zenit St Petersburg.
    63'
    Sergey Terekhov
    Sergey Terekhov (FC Orenburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    65'
    I St. Petersburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    65'
    Målsjanse! Sardar Azmoun (Zenit St Petersburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    65'
    Frispark til FC Orenburg på halvdelen til Zenit St Petersburg.
    67'
    Spillerbytte - FC Orenburg
    Inn: Adi Gotlieb
    Ut: Vitali Shakhov
    Vitali Shakhov (FC Orenburg) erstattes av Adi Gotlieb.
    69'
    Sardar Azmoun (Zenit St Petersburg) kommer seg fri på Gazprom Arena, men avslutningen går utenfor.
    69'
    Inn: Daler Kuzyaev
    Ut: Wilmar Barrios
    Zenit St Petersburg gjør sitt tredje bytte. Wilmar Barrios erstattes av Daler Kuzyaev.
    70'
    Inn: Aleksey Sutormin
    Ut: Malcom
    Bytte for Zenit St Petersburg. Aleksey Sutormin kommer inn for Malcom på Gazprom Arena.
    70'
    Daniil Shamkin
    Dommer Vitaly Meshkov viser Daniil Shamkin (Zenit St Petersburg) det gule kortet.
    73'
    74'
    Yaroslav Rakitskiy
    Yaroslav Rakitskiy (Zenit St Petersburg) mottar sitt første gule kort for dagen på Gazprom Arena.
    74'
    Inn: Ziga Skoflek
    Ut: Danil Lipovoy
    Konstantin Valentinovich Paramonov gjør dagens andre bytte i St. Petersburg, når han tar ut Danil Lipovoy og setter inn Ziga Skoflek.
    74'
    Vitaly Meshkov signaliserer et frispark til FC Orenburg.
    74'
    Andrea Chukanov
    FC Orenburg angriper, men avslutningen til Andrea Chukanov går utenfor.
    75'
    Sjanse til Zenit St Petersburg! Sebastian Driussi er nær ved å score, men keeper redder.
    77'
    77'
    Aleksey Sutormin
    Vitaly Meshkov tildeler Zenit St Petersburg en corner. Aleksey Sutormin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    77'
    FK Zenit St Petersburg 3 - 1 FC Orenburg
    Målgivende: Sebastian Driussi
    Sardar Azmoun øker Zenit St Petersburgs ledelse til 3-1! Flott spill fra Sebastian Driussi før målet.
    77'
    Målet til FK Zenit St Petersburg sjekkes av VAR
    78'
    Målet til FK Zenit St Petersburg blir stående
    78'
    Vitaly Meshkov signaliserer et frispark til Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    79'
    81'
    Inn: Ivan Lapshov
    Ut: Artjom Kulishev
    Bytte for FC Orenburg. Ivan Lapshov kommer inn for Artjom Kulishev på Gazprom Arena.
    84'
    Inn: Oleg Shatov
    Ut: Sebastian Driussi
    Sergey Semak (Zenit St Petersburg) gjør sitt femte bytte for dagen. Oleg Shatov erstatter Sebastian Driussi.
    84'
    85'
    87'
    Dommer Vitaly Meshkov ser at linjemannen løfter flagget, og Zenit St Petersburgs Sardar Azmoun blåses av for offside.
    89'
    90'
    Ziga Skoflek
    Ziga Skoflek (FC Orenburg) mottar sitt første gule kort for dagen på Gazprom Arena.
    90'
    FK Zenit St Petersburg 4 - 1 FC Orenburg
    Mål: Artem Dzyuba
    Målgivende: Sardar Azmoun
    Artem Dzyuba setter ballen i mål og øker Zenit St Petersburgs ledelse til 4-1 i St. Petersburg. Det er en fin assist fra Sardar Azmoun.