Evgeni Turbin signaliserer et frispark til FC Orenburg på egen banehalvdel.
    Mål for FK Zenit St Petersburg!
    FK Zenit St Petersburg 1 - 0 FC Orenburg
    Mål: Wendel
    Målgivende: Douglas Santos
    Mål! FK Zenit St Petersburg tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Wendel på Gazprom Arena. Douglas Santos sto for den målgivende pasningen.
    3'
    FK Zenit St Petersburg får tildelt et frispark
    FK Zenit St Petersburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Skudd på mål, FK Zenit St Petersburg
    5'
    FK Zenit St Petersburg, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Frispark for FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    7'
    I St. Petersburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    9'
    Skudd på mål, FC Orenburg
    10'
    FC Orenburg, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    10'
    Gult kort til FK Zenit St Petersburg
    Daler Kuzyaev
    Daler Kuzyaev (FK Zenit St Petersburg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    10'
    13'
    15'
    FK Zenit St Petersburg 2 - 0 FC Orenburg
    Mål: Ivan Sergeev
    Målgivende: Daler Kuzyaev
    Mål! FK Zenit St Petersburg øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Ivan Sergeev på Gazprom Arena. Daler Kuzyaev var nest sist på ballen.
    17'
    FK Zenit St Petersburg 3 - 0 FC Orenburg
    Mål: Daler Kuzyaev
    Daler Kuzyaev setter ballen i mål og øker FK Zenit St Petersburgs ledelse til 3-0 i St. Petersburg.
    19'
    Gult kort til FC Orenburg
    Aleksandr Ektov
    Dommer Evgeni Turbin gir Aleksandr Ektov (FC Orenburg) et gult kort.
    22'
    Evgeni Turbin signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg.
    22'
    FC Orenburg må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FK Zenit St Petersburg.
    23'
    Wendel
    Sjanse i St. Petersburg! Wendel (FK Zenit St Petersburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    24'
    24'
    FK Zenit St Petersburg får tildelt et hjørnespark
    25'
    Skudd utenfor mål, FK Zenit St Petersburg
    Ivan Sergeev
    FK Zenit St Petersburg angriper på Gazprom Arena og Ivan Sergeev får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    25'
    26'
    Frispark for FC Orenburg på egen banehalvdel.
    26'
    FK Zenit St Petersburg 4 - 0 FC Orenburg
    Mål: Malcom
    Målgivende: Andrey Mostovoy
    Mål! Malcom øker ledelsen til 4-0. Det er en fin assist fra Andrey Mostovoy.
    29'
    Skudd utenfor mål, FC Orenburg
    Vladimir Sychevoy
    Vladimir Sychevoy (FC Orenburg) fyrer av et skudd på Gazprom Arena – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    31'
    FC Orenburg angriper på Gazprom Arena, men Vladimir Sychevoy header utenfor.
    32'
    40'
    Frispark til FK Zenit St Petersburg på halvdelen til FC Orenburg.
    40'
    42'
    Ivan Sergeev (FK Zenit St Petersburg) kommer til en målsjanse på Gazprom Arena, men klarer ikke å score.
    42'
    FK Zenit St Petersburg 5 - 0 FC Orenburg
    Mål: Wendel
    Målgivende: Malcom
    Wendel øker FK Zenit St Petersburgs ledelse til 5-0! Flott spill fra Malcom før målet.
    43'
    FC Orenburg får tildelt et hjørnespark
    45'+1
    Spillerbytte - FC Orenburg
    Inn: Vladimir Poluyakhtov
    Ut: Kirill Pechenin
    Kirill Pechenin (FC Orenburg) erstattes av Vladimir Poluyakhtov.
    46'
    Spillerbytte - FK Zenit St Petersburg
    Inn: Claudinho
    Ut: Daler Kuzyaev
    FK Zenit St Petersburg bytter ut Daler Kuzyaev med Claudinho. Dette er det første byttet som Sergey Semak gjør i dagens kamp.
    46'
    Frispark FC Orenburg.
    47'
    49'
    Evgeni Turbin signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    50'
    50'
    FC Orenburg scorer selvmål!
    FK Zenit St Petersburg 6 - 0 FC Orenburg
    Mål: Aleksandr Pavlovets
    Aleksandr Pavlovets setter ballen i eget mål! Dermed er stillingen 6-0 på Gazprom Arena.
    51'
    53'
    Målsjanse! Vladimir Sychevoy (FC Orenburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    54'
    56'
    Lucas Gabriel Vera
    Lucas Vera (FC Orenburg) pådrar seg et gult kort.
    56'
    57'
    FK Zenit St Petersburg 7 - 0 FC Orenburg
    Mål: Malcom
    Målgivende: Wilmar Barrios
    Mål! Malcom gir FK Zenit St Petersburg en komfortabel 7-0 ledelse. Det er en fin assist fra Wilmar Barrios.
    59'
    Inn: Kirill Kaplenko
    Ut: Aleksandr Pavlovets
    Marcel Licka (FC Orenburg) gjør sitt andre bytte for dagen. Kirill Kaplenko erstatter Aleksandr Pavlovets.
    61'
    Inn: Ivan Basic
    Ut: Lucas Gabriel Vera
    Marcel Licka gjør dagens tredje bytte i St. Petersburg, når han tar ut Lucas Vera og setter inn Ivan Basic.
    61'
    FK Zenit St Petersburg blir avblåst for offside
    Malcom
    En av FK Zenit St Petersburgs spillere blir avblåst for offside.
    61'
    Inn: Zelimkhan Bakaev
    Ut: Andrey Mostovoy
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Zenit St Petersburg. Inn kommer Zelimkhan Bakaev, mens Andrey Mostovoy tar plass på benken.
    62'
    Inn: Mateo Cassierra
    Ut: Ivan Sergeev
    FK Zenit St Petersburg bytter ut Ivan Sergeev med Mateo Cassierra.
    62'
    63'
    64'
    64'
    Gabriel Florentin
    Gabriel Florentin (FC Orenburg) slår en corner fra venstre side på Gazprom Arena.
    65'
    Kirill Kaplenko
    FC Orenburg angriper i St. Petersburg. Kirill Kaplenko fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    67'
    FK Zenit St Petersburg 8 - 0 FC Orenburg
    Mål: Wendel
    Målgivende: Mateo Cassierra
    I St. Petersburg øker FK Zenit St Petersburg ledelsen til 8-0 takket være et mål av Wendel. Mateo Cassierra var nest sist på ballen.
    68'
    70'
    Jimmy Marin
    Jimmy Marin (FC Orenburg) kommer til avslutning på Gazprom Arena, men headingen blir reddet.
    73'
    73'
    Ivan Basic
    Sjanse! FC Orenburg avanserer forover, men Ivan Basic avslutter utenfor.
    73'
    Inn: Gustavo Mantuan
    Ut: Wendel
    Bytte for FK Zenit St Petersburg. Gustavo Mantuan kommer inn for Wendel på Gazprom Arena.
    74'
    75'
    Inn: Mateo Stamatov
    Ut: Aleksandr Ektov
    FC Orenburg gjør sitt fjerde bytte. Aleksandr Ektov erstattes av Mateo Stamatov.
    76'
    Inn: Stepan Oganesyan
    Ut: Gabriel Florentin
    Bytte for FC Orenburg. Stepan Oganesyan kommer inn for Gabriel Florentin på Gazprom Arena.
    76'
    Frispark FK Zenit St Petersburg.
    78'
    Vladimir Poluyakhtov
    Vladimir Poluyakhtov (FC Orenburg) får et gult kort av dommer Evgeni Turbin.
    78'
    Zelimkhan Bakaev
    FK Zenit St Petersburg angriper, men avslutningen til Zelimkhan Bakaev går utenfor.
    80'
    81'
    Malcom
    FK Zenit St Petersburgs Malcom blåses av for offside på Gazprom Arena.
    82'
    84'
    86'
    Ivan Basic
    Ivan Basic (FC Orenburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    86'
    Inn: Aleksandr Yerokhin
    Ut: Malcom
    FK Zenit St Petersburg bytter ut Malcom med Aleksandr Yerokhin.
    87'
    88'
    88'
    89'
    Målsjanse til FK Zenit St Petersburg! Zelimkhan Bakaev treffer mål, men keeper redder.
    90'
    90'
    I St. Petersburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    90'
    Gustavo Mantuan
    FK Zenit St Petersburg avanserer forover i St. Petersburg. Gustavo Mantuan avslutter, men treffer ikke mål.