Frispark for FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    Artur Fedorov signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg.
    I St. Petersburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    I St. Petersburg slår Douglas Santos en corner fra venstre.
    5'
    Frispark i en god posisjon for FK Zenit St Petersburg!
    6'
    Andrey Mostovoy
    FK Zenit St Petersburg avanserer forover i St. Petersburg. Andrey Mostovoy avslutter, men treffer ikke mål.
    8'
    Malcom
    FK Zenit St Petersburg fosser forover og Malcom fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    9'
    FK Khimki, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Malcom
    Sjanse i St. Petersburg! Malcom (FK Zenit St Petersburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    10'
    10'
    Douglas Santos (FK Zenit St Petersburg) slår en corner fra høyre side på Gazprom Arena.
    11'
    Artur Fedorov tildeler FK Zenit St Petersburg en corner. Douglas Santos sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    14'
    Douglas Santos (FK Zenit St Petersburg) vinkes av for offside i St. Petersburg.
    15'
    Vladimir Khubulov
    Vladimir Khubulov (FK Khimki) kommer til en målsjanse på Gazprom Arena, men klarer ikke å score.
    15'
    Artur Fedorov signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    16'
    FK Zenit St Petersburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Spillet på Gazprom Arena er stoppet midlertidig fordi Wilmar Barrios ligger nede.
    17'
    FK Zenit St Petersburg slipper å klare seg uten Wilmar Barrios som kommer tilbake på banen i St. Petersburg.
    18'
    Mål for FK Zenit St Petersburg!
    FK Zenit St Petersburg 1 - 0 FK Khimki
    Mål: Malcom
    Målgivende: Andrey Mostovoy
    Malcom dundrer ballen i mål og FK Zenit St Petersburg tar ledelsen 1-0 på Gazprom Arena. Andrey Mostovoy var nest sist på ballen.
    19'
    22'
    Mateo Cassierra
    FK Zenit St Petersburg angriper i St. Petersburg. Mateo Cassierra avslutter på mål, men greier ikke å score.
    23'
    23'
    Butta Magomedov
    Målsjanse! Butta Magomedov (FK Khimki) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    24'
    Offside! Daler Kuzyaev blir vinket av og FK Zenit St Petersburg må dermed bygge opp et nytt angrep.
    30'
    Douglas Santos (FK Zenit St Petersburg) løfter inn en corner fra venstre på Gazprom Arena.
    32'
    Robert Renan
    Robert Renan (FK Zenit St Petersburg) avanserer forover på Gazprom Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    33'
    33'
    Målsjanse på Gazprom Arena! Butta Magomedov fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    34'
    FK Zenit St Petersburg, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Rodrigao Prado ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    35'
    Rodrigao Prado er på beina igjen og fortsetter kampen på Gazprom Arena.
    37'
    FK Khimki fosser fremover, men Marcos Guilherme går rett i offsidefella.
    37'
    Offside! Mateo Cassierra (FK Zenit St Petersburg) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    38'
    Wilmar Barrios ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    39'
    Spillerbytte - FK Zenit St Petersburg
    Inn: Claudinho
    Ut: Wilmar Barrios
    FK Zenit St Petersburg bytter ut Wilmar Barrios som ikke ser ut til å kunne fortsette. Sergey Bogdanovich Semak blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Claudinho.
    40'
    Frispark for FK Khimki på egen banehalvdel.
    42'
    Frispark til FK Khimki på halvdelen til FK Zenit St Petersburg.
    44'
    Frispark FK Zenit St Petersburg.
    45'+1
    Wendel
    FK Zenit St Petersburg angriper. Wendel får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+2
    45'+2
    46'
    Artur Fedorov signaliserer et frispark til FK Khimki.
    46'
    Artur Fedorov signaliserer et frispark til FK Khimki like utenfor FK Zenit St Petersburg-området.
    47'
    Sjanse til FK Zenit St Petersburg! Andrey Mostovoy er nær ved å score, men keeper redder.
    49'
    49'
    Gult kort til FK Khimki
    Stefan Melentijevic
    Stefan Melentijevic (FK Khimki) mottar sitt første gule kort for dagen på Gazprom Arena.
    50'
    Viacheslav Karavaev
    Viacheslav Karavaev (FK Zenit St Petersburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    FK Khimki fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    52'
    53'
    55'
    FK Zenit St Petersburg 2 - 0 FK Khimki
    Mål: Malcom
    Målgivende: Mateo Cassierra
    Mål! Malcom øker ledelsen til 2-0. Flott spill fra Mateo Cassierra før målet.
    55'
    Frispark til FK Zenit St Petersburg på halvdelen til FK Khimki.
    57'
    Daler Kuzyaev
    FK Zenit St Petersburg angriper, men avslutningen til Daler Kuzyaev går utenfor.
    58'
    Artur Fedorov signaliserer et frispark til FK Khimki på egen banehalvdel.
    59'
    Spillerbytte - FK Khimki
    Inn: Brian Idowu
    Ut: Nikola Antic
    FK Khimki bytter ut Nikola Antic med Brian Idowu. Dette er det første byttet som Spartak Arturovich Gogniev gjør i dagens kamp.
    60'
    Inn: Aleksandr Rudenko
    Ut: Vladimir Khubulov
    Spartak Arturovich Gogniev gjør dagens andre bytte i St. Petersburg, når han tar ut Vladimir Khubulov og setter inn Aleksandr Rudenko.
    60'
    Inn: Roman Mory Diaman Gbane
    Ut: Stefan Melentijevic
    Stefan Melentijevic (FK Khimki) erstattes av Roman Mory Diaman Gbane.
    61'
    Reziuan Mirzov
    Målsjanse til FK Khimki! Reziuan Mirzov treffer mål, men keeper redder.
    62'
    62'
    Dommer Artur Fedorov ser at linjemannen løfter flagget, og FK Zenit St Petersburgs Malcom blåses av for offside.
    66'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Claudinho (FK Zenit St Petersburg) vrir seg av smerte i gresset.
    68'
    Inn: David Kobesov
    Ut: Reziuan Mirzov
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Khimki. Inn kommer David Kobesov, mens Reziuan Mirzov tar plass på benken.
    69'
    Claudinho kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Gazprom Arena.
    69'
    69'
    69'
    Viacheslav Karavaev vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    70'
    Viacheslav Karavaev ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i St. Petersburg.
    70'
    Skudd på mål, FK Khimki
    71'
    71'
    Aleksandr Rudenko
    FK Khimki avanserer forover og Aleksandr Rudenko får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    71'
    En av FK Khimkis spillere blir avblåst for offside.
    71'
    Inn: Aleksandr Yerokhin
    Ut: Andrey Mostovoy
    FK Zenit St Petersburg gjør sitt andre bytte. Andrey Mostovoy erstattes av Aleksandr Yerokhin.
    72'
    Inn: Gustavo Mantuan
    Ut: Mateo Cassierra
    Sergey Bogdanovich Semak (FK Zenit St Petersburg) gjør sitt tredje bytte for dagen. Gustavo Mantuan erstatter Mateo Cassierra.
    72'
    Gustavo Mantuan
    Sjanse! FK Zenit St Petersburg avanserer forover, men Gustavo Mantuan avslutter utenfor.
    74'
    Mål for FK Khimki!
    FK Zenit St Petersburg 2 - 1 FK Khimki
    Mål: Butta Magomedov
    Målgivende: David Kobesov
    Mål! FK Khimki reduserer til 2-1 etter et mål av Butta Magomedov på Gazprom Arena. Det er en fin assist fra David Kobesov.
    75'
    Inn: Ilya Sadygov
    Ut: Marcos Guilherme
    Bytte for FK Khimki. Ilya Sadygov kommer inn for Marcos Guilherme på Gazprom Arena.
    76'
    Kan FK Zenit St Petersburg utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    79'
    Brian Idowu
    Brian Idowu (FK Khimki) får et gult kort av dommer Artur Fedorov.
    79'
    80'
    VAR sjekker om det er straffe til FK Khimki
    82'
    Straffe til FK Khimki
    84'
    Gult kort til FK Zenit St Petersburg
    Mikhail Kerzhakov
    Dommeren gir Mikhail Kerzhakov (FK Zenit St Petersburg) et gult kort.
    84'
    Dommeren dømmer straffe til FK Khimki
    84'
    FK Khimki scorer på straffe!
    FK Zenit St Petersburg 2 - 2 FK Khimki
    Mål! FK Khimki får et straffespark i St. Petersburg. Butta Magomedov tar vare på sjansen og utligner til 2-2.
    86'
    Inn: Daniil Krugovoy
    Ut: Daler Kuzyaev
    Sergey Bogdanovich Semak (FK Zenit St Petersburg) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Daniil Krugovoy erstatter Daler Kuzyaev.
    87'
    Inn: Arsen Adamov
    Ut: Viacheslav Karavaev
    Sergey Bogdanovich Semak gjør dagens femte bytte i St. Petersburg, når han tar ut Viacheslav Karavaev og setter inn Arsen Adamov.
    87'
    Det blir farlig! Frispark for FK Khimki er nær straffområde.
    88'
    90'
    FK Zenit St Petersburg 3 - 2 FK Khimki
    Mål: Gustavo Mantuan
    Målgivende: Arsen Adamov
    Mål! Gustavo Mantuan (FK Zenit St Petersburg) scorer med hodet. Dermed er stillingen 3-2 på Gazprom Arena. Arsen Adamov sto for den målgivende pasningen.