Zenit St Petersburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Målsjanse til FC Krasnodar! Mauricio Pereyra treffer mål, men keeper redder.
    Frispark Zenit St Petersburg.
    7'
    Skudd på mål, FK Zenit St Petersburg
    Sebastian Driussi
    Sjanse i St. Petersburg! Sebastian Driussi (Zenit St Petersburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    7'
    FK Zenit St Petersburg får tildelt et hjørnespark
    Leandro Paredes
    Leandro Paredes (Zenit St Petersburg) slår en corner fra venstre side på Saint Petersburg Stadium.
    8'
    Skudd utenfor mål, FK Zenit St Petersburg
    8'
    I St. Petersburg slår Leandro Paredes en corner fra venstre.
    8'
    FK Krasnodar blir avblåst for offside
    FC Krasnodar angriper, men Roman Galimov blåser for offside.
    10'
    FK Zenit St Petersburg, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    11'
    Emiliano igoni
    Emiliano Rigoni (Zenit St Petersburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    Zenit St Petersburg angriper, men avslutningen til Sebastian Driussi går utenfor.
    14'
    Aleksandr Yerokhin
    Zenit St Petersburg avanserer forover i St. Petersburg. Aleksandr Yerokhin avslutter, men treffer ikke mål.
    16'
    Oleg Shatov (FC Krasnodar) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Saint Petersburg Stadium.
    16'
    Oleg Shatov ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i St. Petersburg.
    17'
    Frispark til Zenit St Petersburg på halvdelen til FC Krasnodar.
    17'
    Målsjanse! Aleksandr Yerokhin (Zenit St Petersburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    19'
    Leandro Paredes (Zenit St Petersburg) løfter inn en corner fra venstre på Saint Petersburg Stadium.
    21'
    Mål for FK Krasnodar!
    FK Zenit St Petersburg 0 - 1 FK Krasnodar
    Mål: Oleg Shatov
    Mål! Oleg Shatov gir FC Krasnodar ledelsen 0-1 i St. Petersburg.
    22'
    Roman Galimov tildeler Zenit St Petersburg en corner. Emiliano Rigoni sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    24'
    24'
    I St. Petersburg har et frispark blitt tildelt Zenit St Petersburget.
    25'
    FK Krasnodar får tildelt et frispark
    Frispark for FC Krasnodar på egen banehalvdel.
    26'
    30'
    Branislav Ivanovic
    Branislav Ivanović (Zenit St Petersburg) kommer seg fri på Saint Petersburg Stadium, men avslutningen går utenfor.
    31'
    Roman Galimov signaliserer et frispark til Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    31'
    Fedor Smolov
    FC Krasnodar fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    32'
    Mål for FK Zenit St Petersburg!
    FK Zenit St Petersburg 1 - 1 FK Krasnodar
    Mål: Aleksandr Yerokhin
    Målgivende: Sebastian Driussi
    Aleksandr Yerokhin utligner til 1-1 på Saint Petersburg Stadium. Flott spill fra Sebastian Driussi før målet.
    33'
    Emiliano Rigoni (Zenit St Petersburg) slår en corner fra venstre side på Saint Petersburg Stadium.
    35'
    FC Krasnodar tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Skudd utenfor mål, FK Krasnodar
    FC Krasnodar angriper, men avslutningen til Mauricio Pereyra går utenfor.
    36'
    En av FC Krasnodars spillere blir avblåst for offside.
    37'
    Roman Galimov signaliserer et frispark til FC Krasnodar på egen banehalvdel.
    42'
    Pavel Mamaev
    FC Krasnodar fosser fremover, men Roman Galimov blåser for offside på Saint Petersburg Stadium.
    43'
    FK Krasnodar får tildelt et hjørnespark
    I St. Petersburg slår Mauricio Pereyra en corner fra venstre.
    45'
    Frispark for Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    45'
    Roman Galimov tildeler Zenit St Petersburg en corner. Leandro Paredes sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+2
    Sebastian Driussi (Zenit St Petersburg) kommer til en målsjanse på Saint Petersburg Stadium, men klarer ikke å score.
    45'+2
    Magomed Ozdoev
    Magomed Ozdoev (Zenit St Petersburg) avanserer forover på Saint Petersburg Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    46'
    46'
    46'
    Mauricio Pereyra (FC Krasnodar) slår en corner fra venstre side på Saint Petersburg Stadium.
    48'
    Roman Galimov signaliserer et frispark til FC Krasnodar.
    50'
    En av FC Krasnodars spillere går i offside.
    51'
    53'
    I St. Petersburg har et frispark blitt tildelt FC Krasnodaret.
    53'
    Målsjanse! Sebastian Driussi (Zenit St Petersburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    54'
    57'
    Spillerbytte - FK Zenit St Petersburg
    Inn: Andrey Panyukov
    Ut: Anton Zabolotnyi
    Zenit St Petersburg bytter ut Anton Zabolotnyi med Andrey Panyukov. Dette er det første byttet som Roberto Mancini gjør i dagens kamp.
    57'
    Sergei Petrov
    Sergei Petrov (FC Krasnodar) kommer til en målsjanse på Saint Petersburg Stadium, men klarer ikke å score.
    59'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i St. Petersburg fordi Fedor Smolov får behandling for en skade på banen.
    60'
    60'
    FC Krasnodar slipper å klare seg uten Fedor Smolov som kommer tilbake på banen igjen.
    60'
    Roman Galimov signaliserer et frispark til Zenit St Petersburg like utenfor FC Krasnodar-området.
    61'
    Frispark til FC Krasnodar på halvdelen til Zenit St Petersburg.
    63'
    Gult kort til FK Zenit St Petersburg
    Leandro Paredes (Zenit St Petersburg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    63'
    Fedor Smolov (FC Krasnodar) fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    64'
    68'
    Sjanse! Zenit St Petersburg avanserer forover, men Emiliano Rigoni avslutter utenfor.
    69'
    69'
    Spillerbytte - FK Krasnodar
    Inn: Wanderson Campos
    Ut: Mauricio Pereyra
    FC Krasnodar gjør sitt første bytte. Mauricio Pereyra erstattes av Wanderson.
    71'
    Oleg Shatov
    Roman Galimov tildeler FC Krasnodar en corner. Oleg Shatov sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    71'
    71'
    Inn: Daler Kuzyaev
    Ut: Magomed Ozdoev
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Zenit St Petersburg. Inn kommer Daler Kuzyaev, mens Magomed Ozdoev tar plass på benken.
    72'
    Zenit St Petersburg angriper i St. Petersburg. Emiliano Rigoni avslutter på mål, men greier ikke å score.
    73'
    73'
    74'
    Wanderson Campos
    Målsjanse! Wanderson (FC Krasnodar) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    75'
    77'
    Inn: Roman Shishkin
    Ut: Oleg Shatov
    Oleg Shatov (FC Krasnodar) erstattes av Roman Shishkin.
    79'
    Emiliano Rigoni (Zenit St Petersburg) løfter inn en corner fra høyre på Saint Petersburg Stadium.
    79'
    Zenit St Petersburg angriper i St. Petersburg. Branislav Ivanović avslutter på mål, men greier ikke å score.
    79'
    79'
    81'
    Roman Galimov tildeler FC Krasnodar en corner. Wanderson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    82'
    Gult kort til FK Krasnodar
    Pavel Mamaev (FC Krasnodar) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    82'
    Inn: Dmitri Poloz
    Ut: Emiliano igoni
    Roberto Mancini (Zenit St Petersburg) gjør sitt tredje bytte for dagen. Dmitri Poloz erstatter Emiliano Rigoni.
    82'
    83'
    84'
    85'
    Miha Mevlja
    Dommeren gir Miha Mevlja (Zenit St Petersburg) et gult kort.
    85'
    Inn: Joaozinho
    Ut: Pavel Mamaev
    Bytte for FC Krasnodar. Joaozinho kommer inn for Pavel Mamaev på Saint Petersburg Stadium.
    86'
    Frispark FC Krasnodar.
    87'
    FK Zenit St Petersburg 1 - 2 FK Krasnodar
    Mål: Viktor Claesson
    Målgivende: Fedor Smolov
    Mål! Viktor Claesson gir FC Krasnodar en 1-2 ledelse. Fedor Smolov var nest sist på ballen.
    88'
    Igor Smolnikov
    Sjanse! Zenit St Petersburg avanserer forover, men Igor Smolnikov avslutter utenfor.
    90'
    90'+1
    Fedor Smolov (FC Krasnodar) pådrar seg et gult kort.
    90'+1
    90'+3
    Sjanse i St. Petersburg! Wanderson (FC Krasnodar) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.