Frispark til FC Krasnodar på halvdelen til FK Zenit St Petersburg.
    7'
    FK Zenit St Petersburg får tildelt et hjørnespark
    Wilmar Barrios
    Wilmar Barrios (FK Zenit St Petersburg) slår en corner fra høyre side på Gazprom Arena.
    9'
    Douglas Santos
    Douglas Santos (FK Zenit St Petersburg) kommer seg fri på Gazprom Arena, men avslutningen går utenfor.
    9'
    Frispark i en god posisjon for FC Krasnodar!
    13'
    Gult kort til FK Zenit St Petersburg
    Wendel
    Dommeren gir Wendel (FK Zenit St Petersburg) et gult kort.
    13'
    VAR sjekker om det er straffe til FK Krasnodar
    15'
    Dommeren dømmer straffe til FK Krasnodar
    16'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og FC Krasnodar får straffe!
    16'
    FK Krasnodar scorer på straffe!
    FK Zenit St Petersburg 0 - 1 FK Krasnodar
    Mål: Marcus Berg
    Mål! FC Krasnodar får et straffespark som Marcus Berg setter i mål på Gazprom Arena. Stillingen er dermed 0-1.
    17'
    FK Krasnodar blir avblåst for offside
    Alexey Ionov
    FC Krasnodar angriper, men Alexey Ionov vinkes av for offside.
    20'
    Offside! Magomed Ozdoev (FK Zenit St Petersburg) er alene igjennom, men dommer Vladimir Moskalev ser at linjemannen er oppe med flagget.
    22'
    Daler Kuzyaev (FK Zenit St Petersburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    Vladimir Moskalev signaliserer et frispark til FC Krasnodar på egen banehalvdel.
    24'
    Skudd utenfor mål, FK Krasnodar
    Shapi Suleymanov
    FC Krasnodar avanserer forover i St. Petersburg. Shapi Suleymanov avslutter, men treffer ikke mål.
    25'
    Vladimir Moskalev tildeler FK Zenit St Petersburg en corner. Douglas Santos sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    Skudd på mål, FK Zenit St Petersburg
    Wendel
    FK Zenit St Petersburg fosser forover og Wendel fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    30'
    FK Zenit St Petersburg, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    FK Zenit St Petersburg får tildelt et frispark
    Frispark FK Zenit St Petersburg.
    30'
    Gult kort til FK Krasnodar
    Marcus Berg
    Marcus Berg (FC Krasnodar) pådrar seg et gult kort.
    30'
    Sjanse til FK Zenit St Petersburg! Wilmar Barrios er nær ved å score, men keeper redder.
    34'
    34'
    I St. Petersburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    36'
    Douglas Santos (FK Zenit St Petersburg) løfter inn en corner fra venstre på Gazprom Arena.
    41'
    VAR sjekker om det er straffe til FK Zenit St Petersburg
    42'
    Dommeren dømmer straffe til FK Zenit St Petersburg
    45'
    FK Zenit St Petersburg har fått straffespark på Gazprom Arena!
    45'
    Vladimir Moskalev blåser for straffespark til FK Zenit St Petersburg. Artem Dzyuba bommer!
    45'+1
    Artem Dzyuba
    FK Zenit St Petersburg angriper. Artem Dzyuba får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+1
    45'+1
    Vladimir Moskalev signaliserer et frispark til FC Krasnodar.
    46'
    Sjanse i St. Petersburg! Artem Dzyuba (FK Zenit St Petersburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    50'
    50'
    I St. Petersburg slår Douglas Santos en corner fra venstre.
    51'
    I St. Petersburg header Artem Dzyuba (FK Zenit St Petersburg) mot mål, men ballen går utenfor.
    52'
    Spillerbytte - FK Krasnodar
    Inn: Tonny Vilhena
    Ut: Yuri Gazinskiy
    Bytte for FC Krasnodar. Tonny Vilhena kommer inn for Yuri Gazinskiy på Gazprom Arena.
    52'
    Vladimir Moskalev tildeler FK Zenit St Petersburg en corner. Douglas Santos sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    56'
    FK Zenit St Petersburg fosser fremover, men Artem Dzyuba går rett i offsidefella.
    57'
    Kan FK Zenit St Petersburg utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    59'
    FC Krasnodar tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    61'
    Inn: Remy Cabella
    Ut: Shapi Suleymanov
    FC Krasnodar bytter ut Shapi Suleymanov med Remy Cabella. Dette er det andre byttet som Murad Olegovich Musaev gjør i dagens kamp.
    61'
    Inn: Daniil Utkin
    Ut: Viktor Claesson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Krasnodar. Inn kommer Daniil Utkin, mens Viktor Claesson tar plass på benken.
    61'
    Sjanse til FK Zenit St Petersburg! Artem Dzyuba er nær ved å score, men keeper redder.
    62'
    62'
    Mål for FK Zenit St Petersburg!
    FK Zenit St Petersburg 1 - 1 FK Krasnodar
    Mål: Daler Kuzyaev
    Daler Kuzyaev scorer og utligningen er et faktum på Gazprom Arena. 1-1.
    64'
    Douglas Santos (FK Zenit St Petersburg) løfter inn en corner fra høyre på Gazprom Arena.
    68'
    Andrey Mostovoy
    I St. Petersburg får Andrey Mostovoy (FK Zenit St Petersburg) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    68'
    68'
    Frispark for FC Krasnodar på egen banehalvdel.
    69'
    72'
    Spillet på Gazprom Arena er stoppet midlertidig fordi Kaio Pantaleao ligger nede.
    73'
    Spillerbytte - FK Zenit St Petersburg
    Inn: Aleksey Sutormin
    Ut: Andrey Mostovoy
    FK Zenit St Petersburg gjør sitt første bytte. Andrey Mostovoy erstattes av Aleksey Sutormin.
    74'
    FC Krasnodar slipper å klare seg uten Kaio Pantaleao som kommer tilbake på banen i St. Petersburg.
    75'
    Vladimir Moskalev signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg.
    76'
    Dejan Lovren
    Dejan Lovren (FK Zenit St Petersburg) prøver å heade ballen i mål på Gazprom Arena, men mislykkes.
    76'
    76'
    Yaroslav Rakitskiy
    FK Zenit St Petersburg fosser forover og Yaroslav Rakitskiy fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    77'
    77'
    FK Zenit St Petersburg 2 - 1 FK Krasnodar
    Mål: Artem Dzyuba
    Målgivende: Daler Kuzyaev
    Mål! Artem Dzyuba gir FK Zenit St Petersburg en 2-1 ledelse. Daler Kuzyaev var nest sist på ballen.
    79'
    Inn: Evgeni Markov
    Ut: Marcus Berg
    Marcus Berg (FC Krasnodar) erstattes av Evgeni Markov.
    81'
    Daler Kuzyaev (FK Zenit St Petersburg) kommer til en målsjanse på Gazprom Arena, men klarer ikke å score.
    82'
    Daler Kuzyaev (FK Zenit St Petersburg) vinkes av for offside i St. Petersburg.
    82'
    Kaio Pantaleao
    Kaio Pantaleao (FC Krasnodar) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    84'
    84'
    FK Krasnodar får tildelt et hjørnespark
    Alexey Ionov (FC Krasnodar) slår en corner fra høyre side på Gazprom Arena.
    86'
    Frispark til FK Zenit St Petersburg på halvdelen til FC Krasnodar.
    87'
    Inn: Yuri Zhirkov
    Ut: Wendel
    FK Zenit St Petersburg bytter ut Wendel med Yuri Zhirkov.
    88'
    Daler Kuzyaev (FK Zenit St Petersburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    88'
    89'
    FK Zenit St Petersburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    89'
    FK Zenit St Petersburg 3 - 1 FK Krasnodar
    Mål: Aleksey Sutormin
    Målgivende: Daniil Krugovoy
    Mål! FK Zenit St Petersburg øker ledelsen til 3-1 etter en scoring av Aleksey Sutormin på Gazprom Arena. Det er en fin assist fra Daniil Krugovoy.