Kampen er i gang på Saint Petersburg Stadion.
    Artem Dzyuba (Zenit St Petersburg) kommer til en målsjanse på Saint Petersburg Stadion, men klarer ikke å score.
    1'
    Offside! Evans Kangwa (FC Arsenal Tula) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    2'
    Aleksei Valerevich Matyunin signaliserer et frispark til FC Arsenal Tula på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark for Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    4'
    I St. Petersburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    4'
    I St. Petersburg slår Leandro Paredes en corner fra venstre.
    5'
    Leandro Paredes (Zenit St Petersburg) løfter inn en corner fra venstre på Saint Petersburg Stadion.
    6'
    FC Arsenal Tula tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Aleksei Valerevich Matyunin signaliserer et frispark til Zenit St Petersburg.
    7'
    8'
    FC Arsenal Tula angriper, men Evans Kangwa vinkes av for offside.
    10'
    Frispark til FC Arsenal Tula på halvdelen til Zenit St Petersburg.
    10'
    14'
    16'
    Leandro Paredes (Zenit St Petersburg) slår en corner fra venstre side på Saint Petersburg Stadion.
    21'
    Aleksei Valerevich Matyunin signaliserer et frispark til Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    22'
    Evans Kangwa vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    24'
    FC Arsenal Tula slipper å klare seg uten Evans Kangwa som kommer tilbake på banen igjen.
    25'
    Frispark for FC Arsenal Tula på egen banehalvdel.
    26'
    Zenit St Petersburgs Daler Kuzyaev blåses av for offside på Saint Petersburg Stadion.
    27'
    28'
    32'
    Dommer Aleksei Valerevich Matyunin venter med å sette i gang spillet fordi Kantemir Berkhamov ligger nede.
    32'
    Aleksei Valerevich Matyunin tildeler Zenit St Petersburg en corner. Leandro Paredes sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    35'
    Robert Mak
    Målsjanse til Zenit St Petersburg! Robert Mak treffer mål, men keeper redder.
    35'
    PFK Arsenal Tula, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    FC Arsenal Tula slipper å klare seg uten Kantemir Berkhamov som kommer tilbake på banen i St. Petersburg.
    36'
    I St. Petersburg slår Leandro Paredes en corner fra høyre.
    41'
    43'
    Leandro Paredes (Zenit St Petersburg) slår en corner fra høyre side på Saint Petersburg Stadion.
    44'
    Frispark FC Arsenal Tula.
    48'
    Sjanse i St. Petersburg! Sergey Tkachev (FC Arsenal Tula) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    48'
    FK Zenit St Petersburg, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    Gult kort til FK Zenit St Petersburg
    Leandro Paredes
    Leandro Paredes (Zenit St Petersburg) mottar sitt første gule kort for dagen på Saint Petersburg Stadion.
    49'
    Aleksei Valerevich Matyunin signaliserer et frispark til FC Arsenal Tula.
    50'
    Igor Smolnikov
    Zenit St Petersburg avanserer forover i St. Petersburg. Igor Smolnikov avslutter, men treffer ikke mål.
    53'
    Oleg Shatov
    Zenit St Petersburg angriper i St. Petersburg. Oleg Shatov fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    54'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Evans Kangwa (FC Arsenal Tula) vrir seg av smerte i gresset.
    54'
    Evans Kangwa er tilbake i kampen igjen.
    55'
    Spillerbytte - PFK Arsenal Tula
    Inn: Georgi Kostadinov
    Ut: Kantemir Berkhamov
    Kantemir Berkhamov (FC Arsenal Tula) erstattes av Georgi Kostadinov.
    56'
    Christian Noboa (Zenit St Petersburg) løfter inn en corner fra høyre på Saint Petersburg Stadion.
    57'
    58'
    Kan Zenit St Petersburg kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    60'
    Mål for FK Zenit St Petersburg!
    FK Zenit St Petersburg 1 - 0 PFK Arsenal Tula
    Mål: Oleg Shatov
    Mål! Oleg Shatov gir Zenit St Petersburg en 1-0 ledelse.
    61'
    Spillerbytte - FK Zenit St Petersburg
    Inn: Emiliano igoni
    Ut: Robert Mak
    Sergey Semak gjør dagens første bytte i St. Petersburg, når han tar ut Robert Mak og setter inn Emiliano Rigoni.
    63'
    Aleksei Valerevich Matyunin tildeler Zenit St Petersburg en corner. Christian Noboa sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    64'
    65'
    Inn: Zelimkhan Bakaev
    Ut: Daniil Lesovoy
    Bytte for FC Arsenal Tula. Zelimkhan Bakaev kommer inn for Daniil Lesovoy på Saint Petersburg Stadion.
    67'
    Aleksei Valerevich Matyunin tildeler Zenit St Petersburg en corner. Christian Noboa sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    70'
    71'
    Oleg Shatov
    Zenit St Petersburg fosser forover og Oleg Shatov fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    72'
    72'
    Christian Noboa (Zenit St Petersburg) slår en corner fra høyre side på Saint Petersburg Stadion.
    72'
    Sergey Tkachev (FC Arsenal Tula) fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    Elmir Nabiullin (Zenit St Petersburg) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Saint Petersburg Stadion.
    75'
    Elmir Nabiullin ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i St. Petersburg.
    76'
    76'
    Elmir Nabiullin
    Elmir Nabiullin (Zenit St Petersburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    76'
    Inn: Yaroslav Ivakin
    Ut: Evans Kangwa
    FC Arsenal Tula bytter ut Evans Kangwa med Yaroslav Ivakin.
    77'
    Frispark Zenit St Petersburg.
    78'
    Oleg Shatov
    Zenit St Petersburg angriper i St. Petersburg. Oleg Shatov avslutter på mål, men greier ikke å score.
    79'
    79'
    Sergey Tkachev (FC Arsenal Tula) kommer seg fri på Saint Petersburg Stadion, men avslutningen går utenfor.
    80'
    80'
    Inn: Sebastian Driussi
    Ut: Daler Kuzyaev
    Zenit St Petersburg bytter ut Daler Kuzyaev med Sebastian Driussi. Dette er det andre byttet som Sergey Semak gjør i dagens kamp.
    81'
    Sjanse til FC Arsenal Tula! Sergey Tkachev er nær ved å score, men keeper redder.
    82'
    82'
    Zelimkhan Bakaev
    FC Arsenal Tula angriper i St. Petersburg. Zelimkhan Bakaev fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    Frispark i en god posisjon for Zenit St Petersburg!
    83'
    Emiliano igoni
    Zenit St Petersburg angriper. Emiliano Rigoni får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    84'
    84'
    Sjanse til Zenit St Petersburg! Artem Dzyuba er nær ved å score, men keeper redder.
    84'
    84'
    85'
    Leandro Paredes (Zenit St Petersburg) kommer seg fri på Saint Petersburg Stadion, men avslutningen går utenfor.
    86'
    Leandro Paredes (Zenit St Petersburg) løfter inn en corner fra høyre på Saint Petersburg Stadion.
    87'
    Frispark til Zenit St Petersburg på halvdelen til FC Arsenal Tula.
    88'
    88'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for Zenit St Petersburg nær 16-meteren.
    90'
    Gult kort til PFK Arsenal Tula
    Gia Grigalava
    Dommer Aleksei Valerevich Matyunin gir Gia Grigalava (FC Arsenal Tula) et gult kort.
    90'
    Zenit St Petersburg avanserer forover i St. Petersburg. Leandro Paredes avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+1
    90'+2
    Inn: Matias Kranevitter
    Ut: Leandro Paredes
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Zenit St Petersburg. Inn kommer Matias Kranevitter, mens Leandro Paredes tar plass på benken.