1-2
Klement90'+6 (Str.)

Kan Fortuna Dusseldorf utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    6'
    Frisparket tildelt Fortuna Dusseldorf er farlig nær 1 FC Kaiserslauterns målområde.
    7'
    Christoph Klarer
    Christoph Klarer (Fortuna Dusseldorf) avanserer forover på Merkur Spiel-Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    7'
    1 FC Kaiserslautern, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Jorrit Hendrix (Fortuna Dusseldorf) slår en corner fra venstre side på Merkur Spiel-Arena.
    7'
    Tim Christopher Oberdorf
    Fortuna Dusseldorf avanserer forover og Tim Christopher Oberdorf kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    7'
    7'
    Frispark Fortuna Dusseldorf.
    8'
    1 FC Kaiserslautern tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark til 1 FC Kaiserslautern på halvdelen til Fortuna Dusseldorf.
    11'
    Mål for Fortuna Dusseldorf!
    Fortuna Dusseldorf 1 - 0 1 FC Kaiserslautern
    Mål: Michal Karbownik
    I Düsseldorf tar Fortuna Dusseldorf ledelsen 1-0 etter et mål av Michal Karbownik.
    14'
    Benjamin Cortus signaliserer et frispark til 1 FC Kaiserslautern.
    16'
    Dawid Kownacki
    Målsjanse på Merkur Spiel-Arena! Dawid Kownacki fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    17'
    17'
    Gult kort til Fortuna Dusseldorf
    Jorrit Hendrix
    Jorrit Hendrix (Fortuna Dusseldorf) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    21'
    Benjamin Cortus signaliserer et frispark til 1 FC Kaiserslautern på egen banehalvdel.
    22'
    I Düsseldorf har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    23'
    Jorrit Hendrix (1 FC Kaiserslautern) løfter inn en corner fra venstre på Merkur Spiel-Arena.
    29'
    Frispark for Fortuna Dusseldorf på egen banehalvdel.
    30'
    Kristoffer Peterson
    Fortuna Dusseldorf angriper i Düsseldorf. Kristoffer Peterson fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Fortuna Dusseldorf angriper i Düsseldorf. Dawid Kownacki avslutter på mål, men greier ikke å score.
    35'
    35'
    36'
    40'
    Florian Kastenmeier
    Målsjanse! Florian Kastenmeier (Fortuna Dusseldorf) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    41'
    Frispark for 1 FC Kaiserslautern på egen banehalvdel.
    41'
    Sjanse! Fortuna Dusseldorf avanserer forover, men Dawid Kownacki avslutter utenfor.
    43'
    I Düsseldorf slår Jorrit Hendrix en corner fra venstre.
    44'
    45'
    Spillerbytte - 1 FC Kaiserslautern
    Inn: Aaron Opoku
    Ut: Hikmet Ciftci
    Dirk Schuster gjør dagens første bytte i Düsseldorf, når han tar ut Hikmet Ciftci og setter inn Aaron Opoku.
    46'
    Inn: Kevin Kraus
    Ut: Dominik Schad
    Bytte for 1 FC Kaiserslautern. Kevin Kraus kommer inn for Dominik Schad på Merkur Spiel-Arena.
    46'
    Mike Wunderlich
    Dawid Kownacki treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for Fortuna Dusseldorf i Düsseldorf.
    46'
    Mike Wunderlich (1 FC Kaiserslautern) kommer seg fri på Merkur Spiel-Arena, men avslutningen går utenfor.
    46'
    Mike Wunderlich (1 FC Kaiserslautern) kommer til en målsjanse på Merkur Spiel-Arena, men klarer ikke å score.
    47'
    Rouwen Hennings
    Fortuna Dusseldorf angriper, men avslutningen til Rouwen Hennings går utenfor.
    48'
    Benjamin Cortus tildeler 1 FC Kaiserslautern en corner. Jorrit Hendrix sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    50'
    Mål for 1 FC Kaiserslautern!
    Fortuna Dusseldorf 1 - 1 1 FC Kaiserslautern
    Mål: Kevin Kraus
    Mål! Kevin Kraus (1 FC Kaiserslautern) utligner til 1-1 med en velplassert heading.
    50'
    Frispark til Fortuna Dusseldorf på halvdelen til 1 FC Kaiserslautern.
    52'
    1 FC Kaiserslautern angriper. Dawid Kownacki får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    54'
    Fortuna Dusseldorf, prøver et skudd, men det reddes
    54'
    Benjamin Cortus tildeler 1 FC Kaiserslautern en corner. Jorrit Hendrix sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    54'
    Rouwen Hennings (1 FC Kaiserslautern) fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    57'
    1 FC Kaiserslautern angriper, men blir avblåst for offside.
    58'
    Benjamin Cortus signaliserer et frispark til Fortuna Dusseldorf på egen banehalvdel.
    61'
    Sjanse i Düsseldorf! Dawid Kownacki (Fortuna Dusseldorf) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    61'
    61'
    62'
    70'
    1 FC Kaiserslautern angriper, men Benjamin Cortus blåser for offside.
    71'
    Inn: Philipp Klement
    Ut: Mike Wunderlich
    1 FC Kaiserslautern gjør sitt tredje bytte. Mike Wunderlich erstattes av Philipp Klement.
    71'
    Terrence Boyd
    1 FC Kaiserslautern avanserer forover i Düsseldorf. Terrence Boyd avslutter, men treffer ikke mål.
    73'
    Frispark i en god posisjon for Fortuna Dusseldorf!
    74'
    Fortuna Dusseldorf avanserer forover på Merkur Spiel-Arena og Christoph Klarer kommer til avslutning. Headingen blir klarert av 1 FC Kaiserslautern.
    75'
    75'
    Fortuna Dusseldorf må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra 1 FC Kaiserslautern.
    75'
    Dommeren gir Tim Christopher Oberdorf (Fortuna Dusseldorf) et gult kort.
    75'
    Philipp Klement
    1 FC Kaiserslautern angriper, men avslutningen til Philipp Klement går utenfor.
    76'
    Spillerbytte - Fortuna Dusseldorf
    Inn: Shinta Karl Appelkamp
    Ut: Emmanuel Iyoha
    Emmanuel Iyoha (Fortuna Dusseldorf) erstattes av Shinta Karl Appelkamp.
    76'
    Inn: Felix Klaus
    Ut: Kristoffer Peterson
    Fortuna Dusseldorf bytter ut Kristoffer Peterson med Felix Klaus. Dette er det andre byttet som Daniel Thioune gjør i dagens kamp.
    77'
    79'
    Inn: Lex-Tyger Lobinger
    Ut: Terrence Boyd
    Dirk Schuster (1 FC Kaiserslautern) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Lex-Tyger Lobinger erstatter Terrence Boyd.
    81'
    82'
    83'
    85'
    86'
    Inn: Daniel Hanslik
    Ut: Kenny Prince Redondo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for 1 FC Kaiserslautern. Inn kommer Daniel Hanslik, mens Kenny Prince Redondo tar plass på benken.
    87'
    Inn: Marcel Mansfeld
    Ut: Rouwen Hennings
    Daniel Thioune (Fortuna Dusseldorf) gjør sitt tredje bytte for dagen. Marcel Mansfeld erstatter Rouwen Hennings.
    87'
    Felix Klaus
    Sjanse i Düsseldorf! Felix Klaus (Fortuna Dusseldorf) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    87'
    87'
    Shinta Karl Appelkamp (Fortuna Dusseldorf) slår en corner fra høyre side på Merkur Spiel-Arena.
    87'
    Marcel Mansfeld
    Marcel Mansfeld (Fortuna Dusseldorf) kommer til en målsjanse på Merkur Spiel-Arena, men klarer ikke å score.
    87'
    Spillet på Merkur Spiel-Arena er stoppet midlertidig fordi Marcel Mansfeld ligger nede.
    88'
    Marcel Mansfeld kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Merkur Spiel-Arena.
    90'
    Inn: Elione Neto
    Ut: Marcel Mansfeld
    Fortuna Dusseldorf bytter ut Marcel Mansfeld med Elione Neto.
    90'
    Felix Klaus (Fortuna Dusseldorf) header utenfor.
    90'+1
    Det blir farlig! Frispark for Fortuna Dusseldorf er nær straffområde.
    90'+3
    Gult kort til 1 FC Kaiserslautern
    Jean Zimmer
    Jean Zimmer (1 FC Kaiserslautern) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+3
    Straffe til 1 FC Kaiserslautern
    90'+6
    1 FC Kaiserslautern scorer på straffe!
    Fortuna Dusseldorf 1 - 2 1 FC Kaiserslautern
    Mål: Philipp Klement
    Philipp Klement dundrer inn et straffespark på Merkur Spiel-Arena. Stillingen er nå 1-2.