Dagens dommer, Robert Schroder, blåser i gang kampen.
    Erzgebirge Aue tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark til Fortuna Dusseldorf på halvdelen til Erzgebirge Aue.
    Mål for Fortuna Dusseldorf!
    Fortuna Dusseldorf 1 - 0 Erzgebirge Aue
    Mål: Rouwen Hennings
    Målgivende: Khaled Narey
    Fortuna Dusseldorf tar ledelsen 1-0 i Düsseldorf etter en heading av Rouwen Hennings! Khaled Narey sto for den målgivende pasningen.
    5'
    Jan Hochscheidt
    Erzgebirge Aue angriper i Düsseldorf. Jan Hochscheidt fyrer av et skudd som går utenfor.
    6'
    Skudd utenfor mål, Fortuna Dusseldorf
    7'
    Daniel Ginczek
    Daniel Ginczek (Fortuna Dusseldorf) kommer seg fri på Merkur Spiel-Arena, men avslutningen går utenfor.
    8'
    Khaled Narey (Fortuna Dusseldorf) løfter inn en corner fra høyre på Merkur Spiel-Arena.
    11'
    Gult kort til Fortuna Dusseldorf
    Nicolas Gavory
    Nicolas Gavory (Fortuna Dusseldorf) får et gult kort av dommer Robert Schroder.
    11'
    I Düsseldorf har et frispark blitt tildelt bortelag.
    11'
    Sören Gonther ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    15'
    Sören Gonther er på beina igjen og fortsetter kampen på Merkur Spiel-Arena.
    16'
    Frispark for Fortuna Dusseldorf på egen banehalvdel.
    17'
    18'
    Robert Schroder tildeler Fortuna Dusseldorf en corner. Khaled Narey sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    20'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til Erzgebirge Aue på egen banehalvdel.
    21'
    22'
    En av Fortuna Dusseldorfs spillere blir avblåst for offside.
    24'
    Frispark for Erzgebirge Aue på egen banehalvdel.
    26'
    Spillerbytte - Erzgebirge Aue
    Inn: Malcolm Cacutalua
    Ut: Gaetan Bussmann
    Erzgebirge Aue gjør sitt første bytte. Gaetan Bussmann erstattes av Malcolm Cacutalua.
    26'
    Kan Fortuna Dusseldorf utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    28'
    Christoph Klarer
    Christoph Klarer (Fortuna Dusseldorf) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    29'
    Erzgebirge Aue, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    31'
    Jakub Piotrowski
    Jakub Piotrowski (Fortuna Dusseldorf) avanserer forover på Merkur Spiel-Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    32'
    32'
    Hjørnespark til Fortuna Dusseldorf
    35'
    Nicolas-Gerrit Kuhn
    Erzgebirge Aue avanserer forover i Düsseldorf. Nicolas-Gerrit Kuhn avslutter, men treffer ikke mål.
    37'
    Erzgebirge Aue må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Fortuna Dusseldorf.
    38'
    Frispark Fortuna Dusseldorf.
    40'
    Marcel Sobottka
    Marcel Sobottka (Fortuna Dusseldorf) header ballen mot mål, men Erzgebirge Aue klarerer.
    41'
    41'
    Skudd på mål, Fortuna Dusseldorf
    41'
    41'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til Fortuna Dusseldorf.
    44'
    Fortuna Dusseldorf tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    Fortuna Dusseldorf har fått straffespark i Düsseldorf!
    49'
    VAR sjekker om det er straffe til Fortuna Dusseldorf
    51'
    Dommeren dømmer straffe til Fortuna Dusseldorf
    51'
    Fortuna Dusseldorf scorer på straffe!
    Fortuna Dusseldorf 2 - 0 Erzgebirge Aue
    Mål: Daniel Ginczek
    Daniel Ginczek banker inn et straffespark på Merkur Spiel-Arena! Fortuna Dusseldorf øker dermed ledelsen til 2-0.
    51'
    54'
    55'
    59'
    Inn: Prince-Osei Owusu
    Ut: Nikola Trujic
    Erzgebirge Aue bytter ut Nikola Trujic med Prince-Osei Owusu.
    59'
    Inn: Antonio Jonjic
    Ut: Jan Hochscheidt
    Erzgebirge Aue bytter ut Jan Hochscheidt med Antonio Jonjic. Dette er det tredje byttet som Marc Hensel gjør i dagens kamp.
    59'
    60'
    60'
    En av Erzgebirge Aues spillere går i offside.
    60'
    Fortuna Dusseldorf fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    61'
    Jakub Piotrowski (Fortuna Dusseldorf) kommer seg fri på Merkur Spiel-Arena, men avslutningen går utenfor.
    63'
    64'
    Rouwen Hennings
    Rouwen Hennings (Fortuna Dusseldorf) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    65'
    68'
    68'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Düsseldorf fordi Christoph Klarer får behandling for en skade på banen.
    70'
    Christoph Klarer er tilbake i kampen igjen.
    71'
    Det blir farlig! Frispark for Fortuna Dusseldorf er nær straffområde.
    75'
    Gult kort til Erzgebirge Aue
    Dirk Carlson
    Dirk Carlson (Erzgebirge Aue) pådrar seg et gult kort.
    75'
    Målsjanse! Rouwen Hennings (Fortuna Dusseldorf) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    76'
    Mål for Erzgebirge Aue!
    Fortuna Dusseldorf 2 - 1 Erzgebirge Aue
    Mål: Prince-Osei Owusu
    Målgivende: Dirk Carlson
    Erzgebirge Aue reduserer til 2-1 etter et mål av Prince-Osei Owusu. Dirk Carlson var nest sist på ballen.
    77'
    79'
    Robert Schroder tildeler Fortuna Dusseldorf en corner. Shinta Karl Appelkamp sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    79'
    79'
    Spillerbytte - Fortuna Dusseldorf
    Inn: Felix Klaus
    Ut: Shinta Karl Appelkamp
    Bytte for Fortuna Dusseldorf. Felix Klaus kommer inn for Shinta Karl Appelkamp på Merkur Spiel-Arena.
    80'
    Jordy De Wijs
    Jordy De Wijs (Fortuna Dusseldorf) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    81'
    Skade: Erzgebirge Aue
    81'
    Tilbake fra skade: Erzgebirge Aue
    82'
    Skudd på mål, Erzgebirge Aue
    85'
    Fortuna Dusseldorf, prøver et skudd, men det reddes
    85'
    86'
    Dommer Robert Schroder venter med å sette i gang spillet fordi Christoph Klarer ligger nede.
    88'
    Inn: Lex-Tyger Lobinger
    Ut: Daniel Ginczek
    Daniel Thioune (Fortuna Dusseldorf) gjør sitt andre bytte for dagen. Lex-Tyger Lobinger erstatter Daniel Ginczek.
    88'
    Fortuna Dusseldorf slipper å klare seg uten Christoph Klarer som kommer tilbake på banen igjen.
    89'
    90'
    Fortuna Dusseldorf 3 - 1 Erzgebirge Aue
    Mål! Fortuna Dusseldorf øker ledelsen til 3-1 etter en scoring av Rouwen Hennings på Merkur Spiel-Arena. Det er en fin assist fra Khaled Narey.
    90'+1
    Inn: Kristoffer Peterson
    Ut: Khaled Narey
    Daniel Thioune gjør dagens tredje bytte i Düsseldorf, når han tar ut Khaled Narey og setter inn Kristoffer Peterson.
    90'+2
    Inn: Tim Christopher Oberdorf
    Ut: Rouwen Hennings
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Fortuna Dusseldorf. Inn kommer Tim Christopher Oberdorf, mens Rouwen Hennings tar plass på benken.