1-0
1-1
    Martin Van den Kerkhof tildeler PSV Eindhoven en corner. Malik Tillman sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    2'
    Det blir farlig! Frispark for Fortuna Sittard er nær straffområde.
    3'
    Kristoffer Peterson
    Målsjanse til Fortuna Sittard! Kristoffer Peterson treffer mål, men keeper redder.
    4'
    PSV Eindhoven, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Hjørnespark til Fortuna Sittard
    4'
    Skudd på mål, Fortuna Sittard
    4'
    4'
    5'
    Frispark i en god posisjon for PSV Eindhoven!
    5'
    Hjørnespark til PSV Eindhoven
    12'
    13'
    Skudd utenfor mål, PSV Eindhoven
    13'
    Martin Van den Kerkhof signaliserer et frispark til PSV Eindhoven.
    14'
    16'
    Fortuna Sittard fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    17'
    Kan Fortuna Sittard utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    22'
    Justin Lonwijk
    Fortuna Sittard fosser forover og Justin Lonwijk fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    26'
    26'
    Mål for Fortuna Sittard!
    Fortuna Sittard 1 - 0 PSV Eindhoven
    Mål: Inigo Cordoba
    Målgivende: Kristoffer Peterson
    Mål! Fortuna Sittard tar ledelsen 1-0 ved Inigo Cordoba. Det er en fin assist fra Kristoffer Peterson.
    27'
    31'
    31'
    Frispark PSV Eindhoven.
    34'
    Luuk De Jong
    I Sittard-Geleen får Luuk De Jong (PSV Eindhoven) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    35'
    Fortuna Sittard, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    35'
    En av Fortuna Sittards spillere går i offside.
    38'
    Sjanse til PSV Eindhoven! Luuk De Jong er nær ved å score, men keeper redder.
    39'
    39'
    39'
    Frispark for Fortuna Sittard på egen banehalvdel.
    40'
    Fortuna Sittard må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra PSV Eindhoven.
    40'
    Fortuna Sittard angriper, men blir avblåst for offside.
    41'
    44'
    Mitchell Dijks
    Mitchell Dijks (Fortuna Sittard) fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    I Sittard-Geleen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    44'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Ismael Saibari (PSV Eindhoven) vrir seg av smerte i gresset.
    44'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    45'
    Ikke rødt kort likevel
    45'+1
    Ismael Saibari er tilbake på banen igjen.
    45'+1
    Martin Van den Kerkhof signaliserer et frispark til Fortuna Sittard på egen banehalvdel.
    45'+2
    Spillerbytte - PSV Eindhoven
    Inn: Johan Bakayoko
    Ut: Hirving Lozano
    Hirving Lozano (PSV Eindhoven) erstattes av Johan Bakayoko.
    46'
    Inn: Patrick Van Aanholt
    Ut: Jordan Teze
    PSV Eindhoven gjør sitt andre bytte. Jordan Teze erstattes av Patrick Van Aanholt.
    46'
    Inn: Joey Veerman
    Ut: Ismael Saibari
    PSV Eindhoven bytter ut Ismael Saibari med Joey Veerman. Dette er det tredje byttet som Peter Sylvester Bosz gjør i dagens kamp.
    46'
    53'
    Frispark til Fortuna Sittard på halvdelen til PSV Eindhoven.
    55'
    Dommer Martin Van den Kerkhof venter med å sette i gang spillet fordi Alessio Da Cruz ligger nede.
    55'
    Alessio Da Cruz er på beina igjen og fortsetter kampen.
    56'
    Skudd på mål, PSV Eindhoven
    57'
    57'
    Skade: Fortuna Sittard
    60'
    Spillerbytte - Fortuna Sittard
    Inn: Sadik Fofana
    Ut: Alessio Da Cruz
    Alessio Da Cruz, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Sadik Fofana kommer inn for Fortuna Sittard.
    61'
    Fortuna Sittard tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    63'
    Gult kort til Fortuna Sittard
    Dimitrios Siovas
    Dimitrios Siovas (Fortuna Sittard) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    64'
    68'
    Sjanse i Sittard-Geleen! Luuk De Jong (PSV Eindhoven) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    68'
    68'
    Målsjanse på Fortuna Sittard Stadion! Luuk De Jong fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    68'
    68'
    69'
    Inn: Ricardo Pepi
    Ut: Ramalho
    Bytte for PSV Eindhoven. Ricardo Pepi kommer inn for Ramalho på Fortuna Sittard Stadion.
    69'
    Fortuna Sittard angriper, men avslutningen til Kristoffer Peterson går utenfor.
    70'
    Martin Van den Kerkhof tildeler PSV Eindhoven en corner. Joey Veerman sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    72'
    Joey Veerman (PSV Eindhoven) slår en corner fra høyre side på Fortuna Sittard Stadion.
    72'
    Mål for PSV Eindhoven!
    Fortuna Sittard 1 - 1 PSV Eindhoven
    Mål: Jerdy Schouten
    Målgivende: Joey Veerman
    Jerdy Schouten header ballen i mål og utligner til 1-1. Joey Veerman var nest sist på ballen.
    72'
    Inn: Remy Vita
    Ut: Dimitrios Siovas
    Danny Buijs gjør dagens andre bytte i Sittard-Geleen, når han tar ut Dimitrios Siovas og setter inn Remy Vita.
    73'
    Inn: Iman Griffith
    Ut: Kristoffer Peterson
    Danny Buijs (Fortuna Sittard) gjør sitt tredje bytte for dagen. Iman Griffith erstatter Kristoffer Peterson.
    74'
    79'
    Fortuna Sittard angriper, men Martin Van den Kerkhof blåser for offside.
    81'
    Frisparket tildelt PSV Eindhoven er farlig nær Fortuna Sittards målområde.
    82'
    Remy Vita
    Remy Vita (Fortuna Sittard) får et gult kort av dommer Martin Van den Kerkhof.
    82'
    83'
    83'
    En av PSV Eindhovens spillere blir avblåst for offside.
    83'
    Martin Van den Kerkhof signaliserer et frispark til PSV Eindhoven like utenfor Fortuna Sittard-området.
    84'
    Inn: Mouhamed Menaour Belkheir
    Ut: Justin Lonwijk
    Fortuna Sittard bytter ut Justin Lonwijk med Mouhamed Menaour Belkheir. Dette er det fjerde byttet som Danny Buijs gjør i dagens kamp.
    85'
    Inn: Jayden Braaf
    Ut: Inigo Cordoba
    Bytte for Fortuna Sittard. Jayden Braaf kommer inn for Inigo Cordoba på Fortuna Sittard Stadion.
    86'
    PSV Eindhoven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    86'
    87'
    87'
    Martin Van den Kerkhof signaliserer et frispark til PSV Eindhoven på egen banehalvdel.