Kan Frankrike kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    Mål! Samuel Umtiti gir Frankrike en 1-0 ledelse.
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til Frankrike på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark til Italia på halvdelen til Frankrike.
    10'
    Anthony Taylor tildeler Frankrike en corner. sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    I Nice har et frispark blitt tildelt Frankrikeet.
    13'
    Frankrike tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    13'
    14'
    Mario Balotelli
    Mario Balotelli (Italia) fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    Frispark Frankrike.
    19'
    N'Golo Kante
    N'Golo Kante skyter i stolpen! Nære på for Frankrike.
    20'
    23'
    23'
    Frispark for Frankrike på egen banehalvdel.
    26'
    Kylian Mbappe
    Frankrike avanserer forover i Nice. Kylian Mbappe avslutter, men treffer ikke mål.
    26'
    27'
    28'
    Straffe! Dommer Anthony Taylor plasserer ballen på krittmerket for Frankrike...
    29'
    Frankrike scorer på straffe!
    Frankrike 2 - 0 Italia
    Mål: Antoine Griezmann
    Mål! Antoine Griezmann øker Frankrikes ledelse til 2-0 etter et straffespark på Allianz Riviera.
    29'
    31'
    32'
    33'
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til Italia like utenfor Frankrike-området.
    34'
    35'
    Mål for Italia!
    Frankrike 2 - 1 Italia
    Mål: Leonardo Bonucci
    Leonardo Bonucci scorer og reduserer til 2-1 på Allianz Riviera.
    36'
    37'
    39'
    40'
    Gult kort til Italia
    Lorenzo Pellegrini
    Lorenzo Pellegrini (Italia) får et gult kort av dommer Anthony Taylor.
    42'
    Frankrike er på skuddhold på dette frisparket.
    42'
    Ousmane Dembele (Frankrike) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Riviera.
    45'
    45'+1
    Frankrike, prøver et skudd, men det reddes
    46'
    Målsjanse på Allianz Riviera! Mario Balotelli fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    46'
    Federico Chiesa (Italia) slår en corner fra høyre side på Allianz Riviera.
    46'
    Italia angriper i Nice. fyrer av et skudd som går utenfor.
    46'
    I Nice slår Domenico Berardi en corner fra venstre.
    47'
    (Italia) header ballen mot mål, men Frankrike klarerer.
    47'
    47'
    Ousmane Dembele
    Frankrike angriper, og Ousmane Dembele sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    47'
    Federico Chiesa
    Federico Chiesa (Italia) avanserer forover på Allianz Riviera. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    48'
    48'
    49'
    Mattia Caldara
    Mattia Caldara (Italia) kommer til en målsjanse på Allianz Riviera, men klarer ikke å score.
    49'
    Italia angriper i Nice. Federico Chiesa avslutter på mål, men greier ikke å score.
    50'
    50'
    Kylian Mbappe (Frankrike) vinkes av for offside i Nice.
    51'
    Corentin Tolisso
    Corentin Tolisso (Frankrike) kommer seg fri på Allianz Riviera, men avslutningen går utenfor.
    52'
    Frispark i en god posisjon for Italia!
    54'
    Domenico Berardi
    Italia angriper, men avslutningen til Domenico Berardi går utenfor.
    55'
    56'
    Spillerbytte - Frankrike
    Inn: Benjamin Mendy
    Ut: Lucas Hernandez
    Frankrike bytter ut Lucas Hernandez med Benjamin Mendy.
    62'
    Frankrike 3 - 1 Italia
    Mål: Ousmane Dembele
    Ousmane Dembele øker Frankrikes ledelse til 3-1!
    63'
    Offside! Mario Balotelli (Italia) er alene igjennom, men dommer Anthony Taylor ser at linjemannen er oppe med flagget.
    65'
    Spillerbytte - Italia
    Inn: Bryan Cristante
    Ut: Lorenzo Pellegrini
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Italia. Inn kommer Bryan Cristante, mens Lorenzo Pellegrini tar plass på benken.
    66'
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til Frankrike.
    66'
    67'
    Italia angriper på Allianz Riviera. Mario Balotelli header utenfor.
    67'
    Bryan Cristante
    Bryan Cristante (Italia) kommer seg fri på Allianz Riviera, men avslutningen går utenfor.
    69'
    70'
    70'
    Inn: Thomas Lemar
    Ut: Ousmane Dembele
    Frankrike bytter ut Ousmane Dembele med Thomas Lemar. Dette er det andre byttet som Didier Deschamps gjør i dagens kamp.
    70'
    Inn: Lorenzo Insigne
    Ut: Domenico Berardi
    Bytte for Italia. Lorenzo Insigne kommer inn for Domenico Berardi på Allianz Riviera.
    74'
    Inn: Alessandro Florenzi
    Ut: Danilo D`Ambrosio
    Italia gjør sitt tredje bytte. Danilo D'Ambrosio erstattes av Alessandro Florenzi.
    74'
    Paul Pogba
    Sjanse! Frankrike avanserer forover, men Paul Pogba avslutter utenfor.
    75'
    Mario Balotelli (Italia) kommer til en målsjanse på Allianz Riviera, men klarer ikke å score.
    76'
    Mario Balotelli vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    76'
    Inn: Blaise Matuidi
    Ut: Corentin Tolisso
    Corentin Tolisso (Frankrike) erstattes av Blaise Matuidi.
    77'
    Inn: Olivier Giroud
    Ut: Antoine Griezmann
    Antoine Griezmann (Frankrike) erstattes av Olivier Giroud.
    77'
    78'
    Italia slipper å klare seg uten Mario Balotelli som kommer tilbake på banen i Nice.
    78'
    Inn: Giacomo Bonaventura
    Ut: Jorginho
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Italia. Inn kommer Giacomo Bonaventura, mens Jorginho tar plass på benken.
    78'
    Offside! Kylian Mbappe blir vinket av og Frankrike må dermed bygge opp et nytt angrep.
    81'
    Italia angriper, men Mario Balotelli vinkes av for offside.
    82'
    82'
    Inn: Florian Thauvin
    Ut: Kylian Mbappe
    Didier Deschamps (Frankrike) gjør sitt femte bytte for dagen. Florian Thauvin erstatter Kylian Mbappe.
    82'
    I Nice slår Federico Chiesa en corner fra høyre.
    84'
    Florian Thauvin
    Sjanse til Frankrike! Florian Thauvin er nær ved å score, men keeper redder.
    85'
    Italia, prøver et skudd, men det reddes
    85'
    Anthony Taylor tildeler Frankrike en corner. sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.