Ble dekket av Øyvind Herrebrøden

Hei og velkommen til livedekningen av Frankrike mot Norge!
    Norge avslutter Tournoi de France med kamp mot vertsnasjon Frankrike. Så langt har de norske jentene slått Uruguay med 1-0, før det ble 0-2 tap for Danmark på lørdag. Sist lagene møttes stakk Frankrike av med en 2-1-seier.
    Frankrike slo Danmark 1-0, før de knuste Uruguay med 5-1. Trygt å si at de franske jentene er små favoritter i kveld og tilbyr en bra test for Norge. I april venter treningskamper mot Spania og Sverige - før landslaget reiser til New Zealand og forbereder seg til sommerens VM.
    Slik starter Norge! Den defensive utgangsformasjonen blir 5-4-1: Aurora Mikalsen – Tuva Hansen, Guro Bergsvand, Maren Mjelde, Mathilde Hauge Harviken Marit Bratberg Lund – Amalie Eikeland, Frida Maanum, Guro Reiten, Julie Blakstad – Karina Sævik.
    Offensivt skal Norge fremstå i 4-3-3, da Maren Mjelde flytter opp som midtbanespiller.
    Vi er i gang.
    Sjanse Norge! Guro Reiten kommer til avslutning etter en bakromsball til Sævik. Reiten får skutt, men blokkeres til corner.
    2'
    Megasjanse Frankrike. Mikalsen redder først et langskudd, så dundrer Cascarino til på returen. Skyter utenfor og kolliderer med den norske keeperen!
    6'
    Langskudd fra Frankrike. Småfarlig! Mikalsen slår til corner.
    36'
    Frankrike bytter ut Sandy Baltimore med Julie Thibaud.
    40'
    Aurora Mikalsen litt heldig når hun har et dårlig mottak på et tilbakespill. Diani går i press og rekker nesten rappe ballen fra den norske keeperen, men sistnevnte får spilt den vekk.
    42'
    Stolpeskudd fra Norge! Mjelde vinner ballen på midten og spiller frem Maanum. Hun spiller videre til Guro Reiten som trekker seg fri og skyter fra 16 meter. Smeller i stolpen!
    43'
    Tverrliggerskudd fra Norge! Reiten igjen! Denne gangen stjeler hun ballen fra en fransk forsvarer og løfter ballen mot lengste kryss. Tverra og ut! Nær nå, Reiten.
    44'
    Norge rett i angrep. Maanum får skutt. Blir blokkert. Frankrikes keeper er på ballen, gir retur - og så kaster hun seg ned og får tak i ballen.
    46'
    Cascarino prøver seg med et skudd fra 16-meteren. Godt utenfor.
    62'
    Der kunne Frankrike tatt ledelsen, men Maren Mjelde på pletten og snapper ballen fra Diani før hun får skutt.
    66'
    Bytte Norge: Maria Thorisdottir erstatter Marit Bratberg Lund.
    67'
    Ny Frankrike-mulighet.
    70'
    Vilde Bøe Risa erstatter lagkaptein Maren Mjelde.
    76'
    Emilie Nautnes kommer inn for Karina Sævik.
    77'
    Frankrike bytter Bilbault ut, Geygoro inn.
    81'
    Nytt fransk langskudd. Går i ryggen på innbytter Vilde Bøe Risa til corner.
    82'
    Nytt fransk angrep. Skudd fra Sarr fra skrått hold. Ufarlig.
    83'
    Norsk kontring, men blir ikke noe av. Vært et par av disse situasjonene, der Norge enten ikke har prioritert eller evnet å storme i angrep.
    86'
    Frankrike igjen inne i Norges 16-meter. Et langt ben fra Thorisdottir forhindrer at det blir en skikkelig sjanse.
    87'
    Blakstad prøver å drible på venstresiden. Får bare innkast.
    88'
    Anna Jøsendal inn for Norge på overtid. Blakstad ut.
    90'+1
    4 minutter tillegg kommunisert.