0-1
57'

Lagene er i full gang med oppvarmingen, og det begynner å komme litt publikum på tribunene.
    Eneste som er skadet hos hjemmelaget er Alex Valencia, og på tribunen får han selskap av Tarik Elyounoussi som soner karantene for fem gule kort. Ellers er Khalifa Jabbie, Jørgen Horn, Etzaz Hussain, Amin Askar og Celso Borges alle i faresonen når det gjelder gule kort i dagens kamp.
    Hos Molde er Børre Steenslid fortsatt ute med skade. Christian Steen var usikker, men sitter på benken. Magne Hoseth soner karantene for fem gule kort, mens Vegard Forren, Christian Steen, Magnus Wolff Eikrem, Pål Erik Ulvestad og Magne Simonsen er alle i faresonen når det gjelder gule kort.
    Daniel Berg Hestad starter på benken for Molde, og kan fortelle om at han har nok sølv i skapet. - Jeg har nok sølv. På tampen av karrieren hadde det selvsagt vært fantastisk med seriegull. Det unner jeg klubben som fyller 100 år i år, forteller han til Rbnett.
    Østfoldingene har hatt en dårlig periode, og står med én uavgjort og fire tap på de siste fem kampene. Laget ligger på 13.plass med 24 poeng – syv poeng over streken. Kommer fra 2 - 1 tap for Odd Grenland, og hjemmeseier har det ikke blitt siden de slo Brann 4 - 2 18.juli.
    Molde leder Tippeligaen, og har 45 poeng. Tromsø følger bak med 39 poeng og en kamp mindre spilt, så det vil koste dyrt å tape i dag. Blåtrøyene ledet 2 - 0 mot Brann, men bergenserne utlignet like før full tid.
    På Fredrikstad Stadion er det hjemmelaget som pleier å styre, og de fleste husker vel at FFK og Molde møttes i NM for en drøy måned siden. Hjemmelaget tok ledelsen, og styrte det meste frem til Molde utlignet og snudde kampen. I andre omgang kom Molde til sjanse på sjanse, men sløste. Det straffer seg i fotball, og FFK sikret ekstraomganger. Like før slutt dukket Etzaz Hussain opp, og sendte plankebyen til himmels.
    Sist gang lagene møttes på Fredrikstad Stadion i en seriekamp var i 2009. Da vant Molde 2 - 1. Sist gang FFK vant en seriekamp mot Molde hjemme var i 2008. Da endte det også 2 - 1. Våroppgjøret mellom lagene endte 2 - 1. Ender det 2 - 1 i dag til et av lagene i dag også, tro?
    Da gjør vi oss klare til kamp. Tippeligahymnen spilles for fullt.
    Fredrikstad får sparke kampen i gang.
    Lagene kjenner litt på hverandre nå i starten. Alt som har skjedd til nå er et lite tilsnakk til Keene.
    3'
    Thioune snapper ballen, og sender ballen videre til Chukwu som forsøker å sende Berget på løp. Men ballen går for langt.
    5'
    Frispark til hjemmelaget på rundt 40 meter på høyre kant. Horn legger inn, men innlegget blir for langt og Bugge Pettersen får enkelt tak på ballen.
    6'
    Askar blir spilt opp på kanten. Sender ballen til Martinsen som legger inn. Innlegget kommer på hodet til Vatshaug som header ballen farlig foran eget mål. Heldigvis for Vatshaug får Bugge Pettersen tak på ballen.
    8'
    Molde får tildelt et hjørnespark
    Magnus Wolff Eikrem
    8'
    Gult kort til Fredrikstad
    kommer for sent inn i takling, og får korrekt gult kort.
    9'
    Molde har fått et lite overtak nå. Mange feilpasninger fra hjemmelaget nå.
    10'
    Eikrem spiller gjennom Angan. Spiller ballen videre til Chukwu som legger inn. Avslutning fra Angan går rett på Staw.
    11'
    Angan starter litt tidlig i det han blir spilt frem, og blir korrekt avblåst for offside.
    13'
    Det er Molde som styrer spillet mot et frustrert hjemmelag som ikke har fått til spillet sitt. Men det har ikke vært noen store sjanser til nå.
    15'
    Angan spilt gjennom på kanten, men Askar får avverget til innkast.
    16'
    legger inn, men FFK får avverget til innkast.
    18'
    Angan skyter fra kant av 16. Staw får avverget til corner.
    19'
    FFK får avverget igjen. Molde er farlig frempå nå.
    19'
    Martinsen spilles frem på kanten, men Rindarøy kommer foran Martinsen. Får klart til innkast.
    21'
    Askar spilt gjennom. Får nesten lagt inn, men treffer Molde-spiller og får corner.
    21'
    Fredrikstad får tildelt et hjørnespark
    Joachim Thomassen
    Ikke særlig farlig. Molde får klarert.
    21'
    Det ser ut som om FFK har blitt varme i trøya nå. Har kommet seg mer opp på banen, og spiller mer som et lag. Pasningene har begynt å komme til riktig spiller.
    23'
    Askar legger inn til til Borges prøver seg på brassespark. Bommer på ball, og treffer nesten Vatshaug med beinet. Keene hamrer ballen i mål, men Skjerven blåser av for farlig spill.
    26'
    Legger inn. FFK får klarert ut, men Molde får tak i ballen igjen. Angan får avsluttet igjen, men avslutningen blir blokkert.
    26'
    Gult kort til Molde
    Gatt får for å holde igjen Hansen på vei gjennom. Skjerven ser an, og blåser frispark til FFK.
    29'
    Molde får klarert, og setter igang en god overgang som ender i ingenting.
    30'
    Berget får ballen rundt 20 meter fra mål. Får avsluttet hardt, men går rett på Staw.
    32'
    Legger inn, men Molde har full kontroll.
    32'
    Askar legger inn frispark fra venstrekant, men ender i ingenting.
    34'
    Duell mellom Thioune og Martinsen. Martinsen får seg en trøkk i ryggen, men han kommer seg kjapt opp igjen.
    38'
    Askar viser seg frem, og fosser fremover. Spiller vegg med Ramberg, og kommer seg opp på kant. Molde får avverget til corner.
    40'
    Molde får avverget til ny corner.
    40'
    Blir lagt for lavt, og Thioune får ballen bort.
    40'
    Kampen bølger veldig frem og tilbake. Det er tydelig at både Fredrikstad og Molde sliter defensivt, men er gode offensivt.
    42'
    Nok en gang får Molde avverget, men Hansen får tak i ballen rett utenfor 16-meteren. Men avslutningen går over.
    43'
    Det er lagt til minimum 1 minutt.
    45'+1
    45'+2
    Da går lagene til pause, og det er målløst her på Fredrikstad Stadion. Hjemmelaget har slet i starten, men ble varme i trøya etterhvert. Ingen av lagene har vist seg særlig giftige foran mål, men viser at de er gode fremover på banen. Bakover virker både FFK og Molde nervøse.
    Molde har sendt samtlige av sine innbyttere i oppvarming i pausen, mens FFK har ingen av sine til oppvarming.
    Ole Gunnar Solskjær har tydeligvis hatt mindre å si til sine spillere kontra Aune. Alle Moldes spillere spiller ball, mens FFK har satt Etzaz Hussain i oppvarming.
    Da gjør vi oss klare for 2.omgang. FFK samler seg i en ring på midten, og fører frem kamprop.
    45'
    Da er vi igang, og Molde stormer i angrep. Thomassen får ballen unna.
    46'
    Askar spilt opp på kanten. Forsøker å legge inn. Treffer Moldespiller, og får corner.
    47'
    FInt innlegg, men avslutning går utenfor.
    48'
    Hansen spiller vegg med Borges, og forsøker å legge inn. Men går i Moldespiller og til corner nok en gang.
    49'
    Ender i ingenting.
    49'
    Dagens tilskuertall: 7388
    52'
    Frispark fra rundt 40 meter fra Borges ut til Thomassen, men Gatt får avverget til innkast.
    54'
    Ballen blir spilt ut til Askar som avslutter fra rundt 20 meter på venstre kant, men ballen går langt over.
    54'
    Det er litt mer glød å se hos FFK. Hjemmelaget har styrt omgangen til nå. Molde får ikke til stort, og sliter med å etablere seg.
    57'
    Mål for Molde!
    Fredrikstad 0 - 1 Molde
    Hva er det som skjer? Staw kan lett plukke opp ballen, men glipper den. Angan snapper den i perfekt øyeblikk, og kommer seg forbi keeperen før han sparker kula i mål. For en keeperblemme av Staw.
    57'
    Jabbie forsøkte et innlegg som Keene nesten får hodet på, men Bugge Pettersen får tak på ballen. Mot spillets gang er det altså Molde som er i føringen.
    62'
    Hansen blir spilt frem, og er alene med målvakt. Utrolig treffer han helt feil på ballen, og den ruller inn til Bugge Pettersen.
    65'
    FFK er stadig frempå, og har vært klart best i denne omgangen. Men det vil seg ikke for østfoldingene.
    66'
    Keene får ballen rett utenfor 16-meteren, får vendt opp og avsluttet hardt. Men det går rett på Bugge Pettersen. Om FFK har lyst å score i denne kampen må de forsøke å sette ballen i hjørnene, og ikke rett på målvakt.
    67'
    Dantas spilles frem, og kommer alene gjennom. Dessverre for skrått, og avslutningen går langt til side for mål.
    69'
    Keene spiller Askar ut på kant. Legger inn, og ballen går videre til Jabbie som forsøker å sende Hansen ut på motsatt kant. Kommunikasjonen er dårlig, og ballen går ut til innkast.
    71'
    Feilpasning fra Moström fører til overgang. Ramberg fosser fremover, men blir plutselig veldig defensiv i tankegangen, og forsøker å spille bakover.
    73'
    Berg Hestad gjør seg klar til å komme innpå.
    74'
    Innlegg. Forren får headet ut.
    74'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Daniel Berg Hestad
    Ut: Jo Inge Berget
    75'
    Keene blir liggende, og holder seg til hodet. Trolig fra sammenstøt med Bugge Pettersen. Han kommer seg raskt opp igjen.
    76'
    Spillerbytte - Fredrikstad
    Inn: Etzaz Hussain
    Ut: Khalifa Jabbie
    77'
    FFK satser mer offensivt, og det ser ut som om laget har lagt om til 3 - 5 - 2.
    78'
    Inn: Alexander Ruud Tveter
    Ut: Mads Hansen
    81'
    Martinsen blir forsøkt spilt frem, men pasningen blir for dårlig og går ut til innkast. Det virker som om hjemmelaget stresser for mye.
    83'
    Angan blir spilt frem på kanten, og forsøker å komme seg innover i boksen. FFK-spiller får avverget til corner.
    85'
    85'
    Inn: Andreas Landgren
    Ut: Vidar Martinsen
    86'
    Etzaz Hussain
    Forren rydder opp, og header ut. Ender i at Molde får en overgang, men den ender også i ingenting.
    87'
    Borges får ballen rett utenfor 16-meteren, men skuddet blir blokkert.
    89'
    Hussain kombinerer med Borges, og prøver på volley. Men det blir blokkert.
    90'
    Det er lagt til minimum fire minutter.
    90'+1
    Borges får Ruud Tveter gjennom, men alene med Bugge Pettersen går avslutningen rett på.
    90'+1
    Hussain med frispark på høyre kanten. FFK presser bra nå, men blir avblåst for offside.
    90'+2
    Molde blir presset ganske bra av hjemmelaget nå, men det stresses for mye. AUne har forlatt teknisk sone og er frustrert over hvor sløsende FFK er.
    90'+4
    FFK legger inn fra kanten, men Bugge Pettersen bokser ut før Skjerven blåser av.
    90'+6
    90'+6
    Da er kampen slutt, og hjemmelaget dårlige trend går videre.
    Molde på sin side er veldig fornøyd, og blir hyllet av en full bortetribune.
    Kampen startet kjedelig, og begge lagene virket nervøse. Etterhvert tok Molde over, men FFK kom seg inn i kampen igjen. 2.omgang ble styrt stortsett av hjemmelaget, men Staws keepertabbe ble matchavgjørende. Slik går det når FFK sliter med avslutningene og viser seg svært ufarlige i avslutningsfasen. De fleste skuddene gikk rett på Bugge Pettersen.
    Moldespillerne samler seg på midten, og jubler vilt over seieren. Det går mot seriegull for romsdalingene.
    Molde jogger ned, og jubelen er enda ikke over. Nå er det sluttspurt mellom Berg Hestad og Gatt. Flere unge supportere roper til sine helter, men nå begynner det å bli tomt på Fredrikstad Stadion.