Sjanse! SC Freiburg avanserer forover, men Ritsu Doan avslutter utenfor.
    Sven Jablonski signaliserer et frispark til SC Freiburg på egen banehalvdel.
    Mål for RB Leipzig!
    Freiburg 0 - 1 RB Leipzig
    Mål: Dani Olmo
    Målgivende: Marcel Halstenberg
    Mål! Dani Olmo header ballen i mål og gir RB Leipzig ledelsen 0-1 på Europa-Park-Stadion. Marcel Halstenberg sto for den målgivende pasningen.
    13'
    Freiburg 0 - 2 RB Leipzig
    Mål: Benjamin Henrichs
    Målgivende: Dani Olmo
    Mål! Benjamin Henrichs øker ledelsen til 0-2. Flott spill fra Dani Olmo før målet.
    14'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Ritsu Doan (SC Freiburg) vrir seg av smerte i gresset.
    18'
    Ritsu Doan er tilbake i kampen igjen.
    19'
    Spillerbytte - Freiburg
    Inn: Vincenzo Grifo
    Ut: Kiliann Sildillia
    Kiliann Sildillia (SC Freiburg) erstattes av Vincenzo Grifo.
    20'
    Freiburg får tildelt et hjørnespark
    Vincenzo Grifo
    Vincenzo Grifo (SC Freiburg) slår en corner fra venstre side på Europa-Park-Stadion.
    22'
    Matthias Ginter
    SC Freiburg angriper i Freiburg im Breisgau. Matthias Ginter fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    Frispark SC Freiburg.
    23'
    RB Leipzig får tildelt et frispark
    Frispark for RB Leipzig på egen banehalvdel.
    24'
    SC Freiburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    28'
    29'
    30'
    32'
    Freiburg 0 - 3 RB Leipzig
    Mål: Dominik Szoboszlai
    RB Leipzig går opp i en 0-3 ledelse etter et mål av Dominik Szoboszlai. Det er en fin assist fra Dani Olmo.
    37'
    39'
    Michael Gregoritsch
    Michael Gregoritsch (SC Freiburg) kommer seg fri på Europa-Park-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    39'
    Dominik Szoboszlai
    RB Leipzig angriper, men avslutningen til Dominik Szoboszlai går utenfor.
    40'
    RB Leipzig får tildelt et hjørnespark
    I Freiburg im Breisgau slår Dominik Szoboszlai en corner fra venstre.
    41'
    Willi Orban
    RB Leipzig angriper på Europa-Park-Stadion. Willi Orban header utenfor.
    41'
    42'
    Christopher Nkunku (RB Leipzig) fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    SC Freiburg må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra RB Leipzig.
    44'
    Freiburg 0 - 4 RB Leipzig
    Mål: Christopher Nkunku
    Mål! Christopher Nkunku øker RB Leipzigs ledelse til 0-4 på Europa-Park-Stadion. Dani Olmo var nest sist på ballen.
    45'+1
    45'+3
    Inn: Roland Sallai
    Ut: Ritsu Doan
    SC Freiburg bytter ut Ritsu Doan med Roland Sallai. Dette er det andre byttet som Christian Streich gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Yannik Keitel
    Ut: Maximilian Eggestein
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SC Freiburg. Inn kommer Yannik Keitel, mens Maximilian Eggestein tar plass på benken.
    46'
    RB Leipzig tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    Skudd på mål, RB Leipzig
    Konrad Laimer
    RB Leipzig angriper. Konrad Laimer får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    48'
    RB Leipzig, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    Frispark for SC Freiburg på egen banehalvdel.
    49'
    51'
    RB Leipzig blir avblåst for offside
    Dani Olmo
    En av RB Leipzigs spillere blir avblåst for offside.
    54'
    Sven Jablonski signaliserer et frispark til RB Leipzig på egen banehalvdel.
    56'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    57'
    Rødt kort!
    Spilleren på RB Leipzig får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    58'
    Rødt kort til RB Leipzig
    Josko Gvardiol
    Josko Gvardiol (RB Leipzig) må forlate banen etter at dommer Sven Jablonski trekker fram det røde kortet!
    58'
    Kan SC Freiburg utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    59'
    Gult kort til RB Leipzig
    Christopher Nkunku (RB Leipzig) pådrar seg et gult kort.
    60'
    Skudd på mål, Freiburg
    Sjanse til SC Freiburg! Vincenzo Grifo er nær ved å score, men keeper redder.
    60'
    Freiburg, prøver et skudd, men det reddes
    60'
    Roland Sallai
    Sjanse! SC Freiburg avanserer forover, men Roland Sallai avslutter utenfor.
    60'
    Spillerbytte - RB Leipzig
    Inn: Lukas Klostermann
    Ut: Dani Olmo
    Marco Rose (RB Leipzig) gjør sitt første bytte for dagen. Lukas Klostermann erstatter Dani Olmo.
    61'
    Inn: Mohamed Simakan
    Ut: Christopher Nkunku
    RB Leipzig gjør sitt andre bytte. Christopher Nkunku erstattes av Mohamed Simakan.
    61'
    Inn: David Raum
    Ut: Marcel Halstenberg
    Marco Rose gjør dagens tredje bytte i Freiburg im Breisgau, når han tar ut Marcel Halstenberg og setter inn David Raum.
    61'
    Sven Jablonski signaliserer et frispark til SC Freiburg.
    63'
    63'
    65'
    Gult kort til Freiburg
    Lukas Kubler
    Dommeren gir Lukas Kubler (SC Freiburg) et gult kort.
    68'
    Janis Blaswich
    Janis Blaswich (RB Leipzig) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    69'
    Michael Gregoritsch (SC Freiburg) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    72'
    I Freiburg im Breisgau har et frispark blitt tildelt bortelag.
    73'
    Mål for Freiburg!
    Freiburg 1 - 4 RB Leipzig
    Mål: Michael Gregoritsch
    Målgivende: Roland Sallai
    Michael Gregoritsch (SC Freiburg) reduserer til 1-4 etter en heading. Roland Sallai sto for den målgivende pasningen.
    75'
    Inn: Nils Petersen
    Ut: Lucas Holer
    SC Freiburg bytter ut Lucas Holer med Nils Petersen.
    76'
    Inn: Yussuf Poulsen
    Ut: Timo Werner
    Bytte for RB Leipzig. Yussuf Poulsen kommer inn for Timo Werner på Europa-Park-Stadion.
    79'
    Inn: Noah Weisshaupt
    Ut: Christian Günter
    Christian Streich (SC Freiburg) gjør sitt femte bytte for dagen. Noah Weisshaupt erstatter Christian Günter.
    79'
    Frispark til RB Leipzig på halvdelen til SC Freiburg.
    80'
    Nils Petersen
    Nils Petersen (SC Freiburg) får en nickmöjlighet men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    81'
    81'
    83'
    Sven Jablonski tildeler SC Freiburg en corner. Vincenzo Grifo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    84'
    Frispark i en god posisjon for SC Freiburg!
    85'
    Dommer Sven Jablonski viser Konrad Laimer (RB Leipzig) det gule kortet.
    85'
    Konrad Laimer ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    87'
    Inn: Abdou Diallo
    Ut: Konrad Laimer
    RB Leipzig bytter ut Konrad Laimer som ikke ser ut til å kunne fortsette. Marco Rose blir dermed tvunget til å gjøre sitt femte bytte og setter inn Abdou Diallo.
    87'
    88'
    Sven Jablonski signaliserer et frispark til RB Leipzig.
    90'
    Benjamin Henrichs
    Målsjanse! Benjamin Henrichs (RB Leipzig) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+1
    Frispark RB Leipzig.
    90'+1
    90'+1
    90'+3
    Michael Gregoritsch (SC Freiburg) header utenfor.
    90'+3
    Roland Sallai (SC Freiburg) mottar sitt første gule kort for dagen på Europa-Park-Stadion.
    90'+4
    90'+4
    I Freiburg im Breisgau har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    90'+4
    Vincenzo Grifo (SC Freiburg) løfter inn en corner fra venstre på Europa-Park-Stadion.
    90'+5
    Dominik Szoboszlai (RB Leipzig) slår en corner fra venstre side på Europa-Park-Stadion.
    90'+6
    Dominik Szoboszlai (RB Leipzig) løfter inn en corner fra venstre på Europa-Park-Stadion.
    90'+6
    Straffe til RB Leipzig
    90'+7
    RB Leipzig scorer på straffe!
    Freiburg 1 - 5 RB Leipzig
    Mål! Dominik Szoboszlai øker RB Leipzigs ledelse til 1-5 etter et straffespark på Europa-Park-Stadion.