I Frosinone slår Federico Dimarco en corner fra venstre.
    Stefan De Vrij
    Stefan De Vrij (Inter Milano) får en nickmöjlighet på Stadio Benito Stirpe men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    2'
    Luca Mazzitelli
    Frosinone fosser forover og Luca Mazzitelli fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    4'
    Inter, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Antonio Giua tildeler Frosinone en corner. Reinier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    4'
    Reinier (Frosinone) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Benito Stirpe.
    5'
    Kristjan Asllani
    Kristjan Asllani (Inter) kommer seg fri på Stadio Benito Stirpe, men avslutningen går utenfor.
    8'
    Matias Soule
    Sjanse i Frosinone! Matias Soule (Frosinone) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    8'
    8'
    Reinier (Frosinone) slår en corner fra venstre side på Stadio Benito Stirpe.
    11'
    12'
    Yann Bisseck
    Inter avanserer forover i Frosinone. Yann Bisseck avslutter, men treffer ikke mål.
    17'
    Mål for Inter!
    Frosinone 0 - 1 Inter
    Mål: Davide Frattesi
    Målgivende: Marcus Thuram
    Mål! Davide Frattesi (Inter) scorer med hodet. Dermed er stillingen 0-1 på Stadio Benito Stirpe. Flott spill fra Marcus Thuram før målet.
    19'
    Målet til Inter sjekkes av VAR
    20'
    Målet til Inter blir stående
    21'
    Antonio Giua signaliserer et frispark til Inter på egen banehalvdel.
    21'
    Marco Brescianini
    Sjanse til Frosinone! Marco Brescianini er nær ved å score, men keeper redder.
    25'
    25'
    Antonio Giua tildeler Frosinone en corner. Reinier sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    26'
    Inter angriper i Frosinone, men blir avblåst for offside.
    27'
    Skudd utenfor mål, Inter
    27'
    Spillet på Stadio Benito Stirpe er stoppet midlertidig fordi Luca Mazzitelli ligger nede.
    37'
    Spillerbytte - Frosinone
    Inn: Francesco Gelli
    Ut: Luca Mazzitelli
    Eusebio Di Francesco (Frosinone) gjør sitt første bytte for dagen. Francesco Gelli erstatter Luca Mazzitelli.
    38'
    Frosinone slipper å klare seg uten Luca Mazzitelli som kommer tilbake på banen igjen.
    38'
    Inter tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Skudd utenfor mål, Frosinone
    40'
    Frispark for Frosinone på egen banehalvdel.
    44'
    Frispark Frosinone.
    45'
    Spillerbytte - Inter
    Inn: Juan Cuadrado
    Ut: Matteo Darmian
    Matteo Darmian (Inter) erstattes av Juan Cuadrado.
    46'
    Antonio Giua signaliserer et frispark til Frosinone.
    47'
    Juan Cuadrado
    Inter angriper i Frosinone. Juan Cuadrado fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    Reinier
    Målsjanse til Frosinone! Reinier treffer mål, men keeper redder.
    49'
    49'
    Francesco Gelli (Frosinone) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Benito Stirpe.
    49'
    I Frosinone slår Francesco Gelli en corner fra venstre.
    50'
    Emanuele Valeri
    Sjanse! Frosinone avanserer forover, men Emanuele Valeri avslutter utenfor.
    52'
    53'
    I Frosinone slår Kristjan Asllani en corner fra høyre.
    55'
    Skudd på mål, Frosinone
    56'
    56'
    57'
    Kristjan Asllani (Inter) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Benito Stirpe.
    58'
    58'
    Frosinone 0 - 2 Inter
    Mål: Marko Arnautovic
    Målgivende: Davide Frattesi
    Mål! Inter øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Marko Arnautovic på Stadio Benito Stirpe. Davide Frattesi sto for den målgivende pasningen.
    60'
    63'
    63'
    Inn: Davy Klaassen
    Ut: Davide Frattesi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Inter. Inn kommer Davy Klaassen, mens Davide Frattesi tar plass på benken.
    64'
    Inn: Lautaro Martinez
    Ut: Marko Arnautovic
    Inter bytter ut Marko Arnautovic med Lautaro Martinez. Dette er det tredje byttet som Simone Inzaghi gjør i dagens kamp.
    64'
    Kristjan Asllani (Inter) slår en corner fra venstre side på Stadio Benito Stirpe.
    66'
    Inn: Kaio Jorge
    Ut: Reinier
    Frosinone bytter ut Reinier med Kaio Jorge.
    71'
    Inn: Abdou Harroui
    Ut: Pol Lirola
    Eusebio Di Francesco gjør dagens tredje bytte i Frosinone, når han tar ut Pol Lirola og setter inn Abdou Harroui.
    71'
    Inn: Tajon Buchanan
    Ut: Federico Dimarco
    Inter gjør sitt fjerde bytte. Federico Dimarco erstattes av Tajon Buchanan.
    72'
    Frosinone tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    74'
    Abdou Harroui
    Abdou Harroui (Frosinone) fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Inn: Stefano Sensi
    Ut: Nicolo Barella
    Bytte for Inter. Stefano Sensi kommer inn for Nicolo Barella på Stadio Benito Stirpe.
    75'
    Walid Cheddira
    Walid Cheddira (Frosinone) header ballen mot mål, men Inter klarerer.
    76'
    76'
    Frosinone 0 - 3 Inter
    Mål: Tajon Buchanan
    Målgivende: Stefano Sensi
    I Frosinone øker Inter ledelsen til 0-3 takket være et mål av Tajon Buchanan. Det er en fin assist fra Stefano Sensi.